سلام بچه ها می خواستم بپرسم که وقتی یک بار از استادهامون referee reports گرفتیم می تونیم برای جاههای دیگه هم که اپلای میکنیم از اونها استفاده کنیم. منظورم اینه که در نامه خطاب به دانشگاه مورد نظر می نویسند؟ اخه هربار که من روم نمی شه بگم استاد نامه بده. و دیگه اینکه چه مطالبی باید توش بنویسند ؟ (اخه استادهای دانشگاه من فک نمیکنم خیلی تجربه در این زمینه داشته باشند) مثلا این دانشگاهی که میخوام بفرستم گفته:
attach a letter commenting on the applicant's achievements to date and your perception of of their ability to undertake doctoral level research
یعنی منظورشون اینه که هر achievement من را یکی یکی با ذکر تاریخ بنویسند؟ اخه من به جز مقاله دستاورد دیگری ندارم که! و اینکه یکی از این استادها استاد راهنمام هست و دیگری یه استاد دیگم که مشاور نیست (چوا استاد مشاورم سر پیری تازه دانشجوی دکتراست فکر کنم ناجور باشه اگه اون را معرفی کنم)
خلاصه استرس دارم که اونها دقیقان ندونند چه طور این نامه ها رابنویسند که تو پروسه من اثر مثبت داشته باشه؟ امکانش هست نمونه برام بدید.
ببخشید می دونم اینجا جای مناسبی برای سوال من نیست ولی تنها جایی که من می تونم انتظار یه جواب خوب را داشته باشم. لطفا کمکم کنید...