البته گفته دوستتون در ایران که به شدت صحیح هست . یعنی در ایران علامه دهر باش در روابط بین الملل اصلا فراتر از اون با لینک های قوی هم در ارتباط باش اما فقط دو کیلومتر اون ور تر از تهران باش = هیچ.
در باره آمریکا هم ظاهرا بنا به ماهیت این رشته که اساسا به گفته "موریس دورژه" موضوع بحثش قدرت هست باید با صاحبان قدرت ارتباط داشته باشی برای موفقیت. البته بستگی داره منبع قدرت رو چی محسوب کنه جامعه و خود فرد دنبال چه نوع منبع قدرتی باشه..ثروت . قدرت سیاسی. توانایی علمی یا.... که بازهم میشه گفت بنا به ماهیت این رشته بر خلاف رشته های دیگه معمولا کسی که قدرت علمی داره و لینک قوی ثروت هم دنباش میاد و بلعکس. فقط ی مقدار بحث علمی میمونه که سایه مقاله و سخنرانی نویس های پشت پرده بر سر برخی کم نشه. که بدجور بهش نیاز دارند.
دقیقاً یکی از دوستای من هم علوم سیاسی خونده تو یه ارگان دولتی وابسته به ارتش کار می کنه....اونم می گفت با اینکه از 12 سالگی اینجا بودم و نرفتم ایران دیگه اما باز محل تولدم رو تو ماموریت هایی که میرم می بینن یه کم گیر می دن :|
دِمهری هستم :دی
آفریــــــــــــــن خدا خیرتون بده.....
حالا باز می گن چه جوری؟؟؟؟؟؟؟ در میارن دیگه!
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
I want to post some false statements about US, which are being said over and over in this forum or in Iranian communities inside or outside of Iran
If you know one, please do not hesitate to post it!
False statement #1:
It's very very expensive to go to barber shop in America, Iranian people do hair cutting manually by themselves or they ask other Iranian people to do that!!!
You can learn it by watching traing videos on youtube!!
Some Iranian never go to barber shop and that's why some of them have a long hair!!
True:
Excluding so many expensive barber shops, there are a lot of barber shops where you can cut your hair for even less than 15 dollars. Using coupons and discount you can even do it for 10 dollars
Quality is same as barber shops in Tehran when you pay for example 10,000 Toman
!One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness
I agree with you that there are several barber shop which you can cut your hair with at least 10$( of course with student coupon) , but for some people, giving 10$ for a barber shop is too much, and besides that, I know many of those Iranians who you considered as fictitious figures in your first statement![]()
واقعا که!!!
سلام دوستان
میشه لطف کنید اطلاعاتی در مورد south carolina/charleston به من بدید. وضعیت آب و هوایی، اقتصادی، دانشگاهها، فرهنگ مردم و .....
دوست عزیز به این تاپیک مراجعه کنید
لینک
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
ببینید من یه موضوعی رو تشریح کنم از دید خودم البته....
آقا سعید گفتن که:
خب به نظر من هیچ هم عقده نمی شه.جان دمهری بعضی چیزا واجبه، خدائیش اولش بیای آمریکا و یک سری کارها رو نکنی، عقده می شه میره پی کارش، خریدن یک آیفون حداقل می دونم یکی از این چیزاست، ولی خوب توی پلان قاعدتا
ببینید من خودمون رو می گم...4سال و نیمه اینجاییم تازه رفتیم اسمارت فون گرفتیم....یه ماشین هم داریم. چون مسیر دانشگاه و سره کار من اتوبوس خوره و برام با کارت دانشجویی رایگان هست....چه کاریه من برم ماشین بخرم حالا؟
همسرم با ماشین می ره میاد چون راهش دوره...
یا نمی دونم دوستام خونشون کوچه پشتیه دانشگاه با ماشین میان :| آخه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد می گن ای وای ترم دیگه کم واحد می گیریم!
خب صرفه جویی گاهی لازمه برای آرامش بیشتر.
در پی صحبت های آقای ghlobe که گفته بودنکاملاً تائید می کنم صحبت هاتون رو.ای بابا از این خبر ها نیست. چرا عقده بشه؟ من که چندین و چند ساله اینجا کار میکنم با درآمد معقول هنوز نتونستم خودم رو راضی کنم که آیفون و آیپد بخرم چون احساس میکنم به هزینه اش نمیارزه و واقعا لازمش ندارم. دوستان نیومده از ایران میخواهند آیفون و ماشین بخرند؟ باور کنید آن اوایل که کار هم گرفته بودم و با بچه کوچک هنوز بدون ماشین بودیم و با مترو و اتوبوس اینطرف و آنطرف میرفتیم که بتوانیم پول جمع کنیم برای پیش قسط خانه خریدن. الآن که میبینم دوستان جوان دانشجو میگن بدون ماشین نمیشه زندگی کرد ماتم میبره که ما پس چیکار میکردیم!
دیدی طرف نیومده هنوز می ره ماشین آلمانی می خره؟! آخه فکر هزینه ی اون ماشین آلمانی رو کردید؟ یا می ره یه عطر می خره 300$ ! من نمی دونم والا حتماً دارن دیگه :|
راحت می شه از ریخت و پاش های الکی جلوگیری کرد...باور کنید راه زیاده.
آقای سعید و قلوب جان مگر آیفون اونجا چند هست 540 دلار فکر نکنم بیشتر باشه که.
الان در ایران 3000000 تومان هست . حدودا البته
بحث از اینجا شروع شد... و به نظرم موضوع قابل بحثیه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)