صفحه 165 از 397 نخستنخست ... 65115155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175215265 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,641 تا 1,650 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    بچه ها یه سوال دیگه/ سی دی یا دی وی دی رو میشه تو کیف دستی حمل کرد یا باید حتما بره تو بار؟!
    منم یه سوال دیگه از شما دارم دوست عزیز:
    شما کمر اضافی داری میخوای همه چیزت رو بذاری تو کیف دستی با خودت ببری تو هواپیما؟!!! نه جونم. من چندتا سی دی زبان داشتم که تو کری آن بود. مشکلی هم پیش نیومد. شمام خیالت راحت باشه. من ازطرف چمدوناتون هم از شما تشکر میکنم که اینقدر بفکرشون هستی و نمیخوای بار اضافی بهشون تحمیل کنی
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    منم یه سوال دیگه از شما دارم دوست عزیز:
    شما کمر اضافی داری میخوای همه چیزت رو بذاری تو کیف دستی با خودت ببری تو هواپیما؟!!! نه جونم. من چندتا سی دی زبان داشتم که تو کری آن بود. مشکلی هم پیش نیومد. شمام خیالت راحت باشه. من ازطرف چمدوناتون هم از شما تشکر میکنم که اینقدر بفکرشون هستی و نمیخوای بار اضافی بهشون تحمیل کنی
    خودمم موندم چکار کنم والا؟! الان یه کری آن دارم حدود 17 کیلو! یه کوله فکر کنم 10 کیلو بشه! تازه چمدونامم هر کدوم شده 25 کیلو تقریبا! خودمم موندم اگه اونجا بخواد کری آن رو وزن کنه یا به وزن چمدونام گیر بده باید چکار کنم؟!

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

خودمم موندم چکار کنم والا؟! الان یه کری آن دارم حدود 17 کیلو! یه کوله فکر کنم 10 کیلو بشه! تازه چمدونامم هر کدوم شده 25 کیلو تقریبا! خودمم موندم اگه اونجا بخواد کری آن رو وزن کنه یا به وزن چمدونام گیر بده باید چکار کنم؟!
    اگه ظاهر کوله تون نشون نده که سنگینه؛ یعنی هم خیلی چاق و چمبه نباشه، هم شما ورزشکار باشی و براحتی بذاریش و برش داری، کسی وزنش نمیکنه. کری آن مارو که وزن کردن، برا این بود که خیلی خیلی دادمیزد که "من 19 کیلوئم!"
    یادم رفت اضافه کنم که با کمی ننه من غریبم حل شد!
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

شیباک مگه تو چی داری میبری که این همه وزنشون شده ؟؟!!
    من فکر نمیکنم قیمت لباس یا کفش یا خیلی چیزای دیگه اونجا با ایران زیاد فرق داشته باشه.
    مسئله اینه که الان اینجا هم همه چیز گرون شده. من که قیمت اکثر چیزا رو از فروشگاهای مونترال در آوردم به این نتیجه رسیدم که تقریبا تفاوتی با ایران نمیکنه. یا بهتر بگم این مقدار تفاوت در مقابل اختلاف کیفیت اجناس چیز زیادی نیست.
    مثلا در مورد لباس و کفش شاید اونجا ماکزیمم 30،40 تومن گرون تر بود ولی با این تفاوت که اونا همه مارک بودنو اینجا جنس ایرانی یا تایلندی یا...
    اینجوری که من حساب کردم در مجموع اگه 500،400 تومن بیشتر بدی همه چیزو میتونی اونجا با کیفیت خیلی بهتر و شیک تر تهیه کنی
    من همه چیزایی رو که از قبل داشتم باخودم میبرم ولی چیز جدیدی اینجا نخریدم چون واقعا اینجا همه چی الکی گرون شده بدون اینکه کیفیت داشته باشن.

ApplyAbroad Senior Veteran
    ariaie آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    CS @ UGA

حالا گیر دادنش جدا ولی به نظر من به این هم فکر کنید که اون کری آن رو باید 6 بار (برای هم هواپیما یه بار گداشتن و یه بار درآوردن) تا بالای سرتون بالا ببرید و در محفظش جا کنید و در بیارید! که بعید میدونم این کار برای یه جسم 17-20 کیلویی با اون ابعاد کار آسونی باشه به نظرم عطای یه سری بارهاتون رو به لقای کت و کول مبارک ببخشید. یا حداقل از یه نفر مشاوره بگیرید چطوری بلندش کنید که کمترین صدمه بهتون وارد بشه. (کاملا جدی عرض میکنم!خودم 1.5 سال پیش سر کمک به یه بنده خدایی که یخچالشو جابجا کنه کمرم پیچ خورد (تازه اون بد گرفته بود نه خودم) و هنوز که هنوزه هروقت میرم دو درد میگیره!بعد از 1.5 سال زمان و درمان!)منو میگی نمی‌ارزه!
    به دلیل مشغله زیاد از پاسخ به پیامهای خصوصیِ غیرخصوصی اکیدا معذورم....
    ضمن پوزش تاخیر تاپیک Verbal@Advantage کامل شد.
    پروژه آپلود پادکستهای
    انگلیش پاد شروع شد. به همگان توصیه میشود گوش کنند.
    امضا کنید اینجا رو لطفا

شیباک این کری آن رو گیر نمیدن بهت؟ کدوم ایرلاینی مگه؟ اگه گیر بدن چقد جریمه باید بدی؟
    اندکی صبر سحر نزدیک است...

بچه‌ها به نظرتون ارزش داره به خاطر باکسینگ دی و دیدن دوستام پرواز آخرمو کنسل کنم بمونم تورنتو؟ :دی

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط arash1718 نمایش پست ها
    بچه‌ها به نظرتون ارزش داره به خاطر باکسینگ دی و دیدن دوستام پرواز آخرمو کنسل کنم بمونم تورنتو؟ :دی
    بستگی داره چقدر جریمۀ مادی میشید واسه کنسلی اون پرواز و یه پرواز دیگه گرفتن برای زمان بعدش.
    و اینکه چقدر خرید دارید روز باکسینگ دی؟ دیگه دیدن دوستان رو هم خودتون باید ارزش گذاری کنید :دی
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

من یه روشنگری برای باکسینگ دی (براساس تجربه ی ادمونتون) بکنم. در مورد بقیه ی شهرهای کانادا مطمئن نیستم, اما میتونم بگم با درصد خوبی همینطوره.

بالام جانها, خیلی این باکسینگ دی رو جدی نگیرین. اصولا بیشتر جنبه ی تبلیغی داره. یعنی شما میری از ساعت 7 صبح بیرون, چون فکر میکنی تموم میشه. فلان فروشگاه ممکنه یه جنسش رو حراج خوب بزنه, بقیه اش رو حدود 20 درصد بیشتر نمیزنه. خب شما هم میگی تا اینجا که اومدم اینم بخرم. بارها شده که من تخفیفهای خیلی بهتر از باکسینگ دی رو روزهای قبل کریسمس دیدم. مثلا اون زمانی که مرحوم اسپیریت تو کانادا شعبه داشت, قبل باکسینگ دی توی outlet تمام جنساش رو 70 درصد حراج کرده بود. ما هم کلی خریدیم. روز باکسینگ دی رفتم دوباره که این دفعه سوغاتی بخرم برای ایران, دیدم زده 30 تا 50 درصد حراج! گفتم بابا شما دیروز 70 درصد بودین که, گفت اون تموم شد! خب 30 درصد حراج هم خیلی خوبه, اما به قول معروف دلخوش به این نباشید که همه چیز مجانی میشه! خیلی بیشتر جنبه ی روانی داره.

نمونه ی دیگه, الآن چند روزه ikea داره این تبلیغ رو میکنه: Midnight Madness: 50% off. بعد یه ستاره ی کوچولو داره نوشته Select Items. خب, شما میگی مَدنس, 50 درصد حراج, چی از این بهتر؟! من شخصا رفتم همین دو سه روز پیش. تو هر قسمت یه جنس آشغال رو حراج کرده اونم 30 درصد. کلا شاید دو تا لیوانش رو هم 50 درصد کرده باشه. آها یه دونه عروسک کوچولوش رو هم که 2 دلار بود کرده بود 50 سنت! ولی خب ملت اون همه راه رفته بودن تا اونجا, به هر حال هر کی دو تا تیکه خرید هم میکرد و این یعنی سود برای فروشگاه بدون هزینه کردن.

یا یکشنبه تو mall, تو نمایندگی Mexx, زده بود 70% sale. بعد, از نزدیکتر که نگاه میکنی میبینی زده Up to 70%! کلا من هر چقدر هم گشتم حراجی توش ندیدم!

خواستم بگم که خیلی هم گول این رو نخورین که حراجه و همه چیزمو میخرم و اینا! مضافا اینکه خیلی از جنسای خوبشون رو اون روز اصلا نمیزارن بیرون! یعنی اون چیزی که میخواین اصلا نیست! از همه ی اینا گذشته, اون روز انقدر پاساژها و مرکز خریدها شلوغ میشن که نمیتونین راه برین, په برسه به اینکه درست حسابی خرید کنین! نصف وقتتون هم تو صف صندوق میگذره که یه چیزی رو حساب کنین.

اما به هرحال, اینم باید توجه داشت که بعضا واقعا چیزای خیلی خوب هم میشه پیدا کرد. توصیه ی من اینه که اون روز حتما برید برای خرید, اما این احتمال رو بدین که نتونین چیزی هم گیر بیارین.

مورد آخر هم اینکه, دیگه باکسینگ دی, به باکسینگ ویک تبدیل شده. یعنی از 26 دسامبر تا 31 دسامبر تقریبا همه ی حراجها مثل هم هستن. مساله اینجاس که جنسا تموم میشن.
    Mess with the best, Die like the rest..

من میخوام ساعت مچی بگیرم. به نظرتون تو باکسینگ دی آف میخوره؟
    آخه رفتم بازار قسمت کردم مقلا یه مدل بود 280 تومن ولی آنلاین که میبینم زده 128 یورو. نمیدونم اختلاف قیمتش چیه. حالا اینارو بخریم اینجا یا بیایم اونجا بگیریم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)