Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true
والا ساعت مچی و طلا و اینجور چیزا, معمولا چیزایی نیستن که حراج بخورن. معمولا بیشتر لباس و اسباب بازی و لوازم الکترونیکی رو حراج میکنن. حالا شاید هم ساعت رو حراج کردن. این واقعا چیزی نیست که بتونی از کسی سؤال کنی. ممکنه حراج بشه, ممکنه نشه. ممکنه 10 درصد کم شه, ممکنه 30 درصد کم شه. ممکنه اصلا اون مدلی که تو میخوای اینجا پیدا نکنی و غیره. بعدم اینکه مثلا ساعتهای Guess از 100 دلار داره به بالا . معمولا میشه چیز خوب 150 تایی هم پیدا کرد. ممکنه این مثلا 10 درصد حراج هم بخوره.
بعدم اینکه, اون چیزی که تو بازار دیدی 280 تومن, اگه قیمتش تو سایت 130 یورو بوده, با یوروی 4000 تومنی, قیمتش به پول ایران میشه حدود 500 هزار تومن. خب همونو بخر دیگه. هرچقدر هم حراج بزارن, دیگه ساعت رو نصف که نمی کنن که.
Mess with the best, Die like the rest..
به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.
Landing :2014
حالا یه نکته هم من اضافه کنم. دوستانی که کانادا هستن میدونن... اونجا مثل ایران نیست که همه جنس و همه رنگ و همه مدل پیدا بشه. ایران مثل بازار جهانی میمونه... حداقل تا پارسال که اینطوری بود!!!!! یکی از اقوام از تورنتو اومده بود میگفت لوازم تحریر فابل کستل اونجا نیست. و دوستش براش از آلمان فرستاده بودن. کلی از اینجا خرید و با خودش برد. واقعیت اینه که اگه اهل تنوع و قیافه و جنس خوب و این حرفها هستید اون چیزایی که خیلی براتون مهمه رو همین جا بخرید.
به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.
Landing :2014
سلام دوستان من پس فردا پرواز دارم این فرمهای B4 , B4a رو چطوری باید پر کنم؟ چیا رو باید بنویسم کدومش B4 مربوط به مسایل مالیه ؟ و ....... ؟
غیر از این 2 تا فرم چیز دیگه ای هم هست که باید پر کنیم؟ ببخشیدا من این روزها انقدر سرم شلوغه نمیتونم بگردم جواباشونو پیدا کنم ........
اینو چک کنید بینید اوکی هست؟!
1. یه ساک بزرگ چرخ دار تا 23 کیلو که توش لباس ها و دو تا کیف و سایر لوازم هست...
2. یه جعبه 10-15 کیلویی کتاب و کاغذ و لوازم جانبی لپتاپ...
3. یه کوله لپتاپ توپول!
4. یه مجسمه 5 کیلویی که داخل بسته بندی موزه (ایران باستان) هست... میخوام به صورت کری آن ببرم داخل... بسته بندیش مدل قدیمی با چوبه و توش هم خورده چوبه...
(برای قطر ایرویز با دو بار 23 کیلویی در قسمت بار)
Eternal vigilance is the price of liberty!
راستی یادم اومد که بردن چوب ایراد داره لطفا علما در این مورد نظر بدن
علاقه مندی ها (Bookmarks)