صفحه 242 از 257 نخستنخست ... 142192232233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,411 تا 2,420 , از مجموع 2563

موضوع: آرشیو شده : Final Visa ( تا سال 2012 )

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    University of New South Wales

پیش فرض پاسخ : Final Visa

نقل قول نوشته اصلی توسط Armin65 نمایش پست ها
    ممنون سبکبال
    پس دوستان نهایت سعیشون رو بکنن همین ایران اینکار رو بکنند
    ضمنا من از یکی از بچه های فروم شنیدم که سفارت داخل تهران خیلی تمایل به گرفتن این هزینه و چسبونده لیبل نداره تا جایی که به این بنده خدا هم گفته بودن بیا پولتو برگردونیم و بیخیال لیبل شو
    باید هرکس که ویزاش گرنت میشه درخواست بده تا واقعا بفهمن لااقل برای ما ایرانی ها لازم هست خوردنش تو پاس و روال معمولی پیدا کنه
    مرسی از همه واسه راهنمایی. اینم یه دردسره جدید!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    master of engineering(professional) Deakin

منم خوندم (یه جایی که الان یادم نیست )که تو فرودگاه استرالیا رایگان میزنن برچسبو
    اما بنظرم واجب موکد هست زدن برچسب...مثلا تو گرفتن خونه، یک پلیس خدای نکرده تو اونجا گیر بده شما باید مدرک معتبر تو پاستون داشته باشید (تا معطل نمونید برن تو VEVO) چک کنن
    ضمنا برای گرفتن ویزای دانشجویی تو سیستم نشا شما نیاز به چسبوندن ویزا تو پاس و پرداخت 70 دلار دارید
    در مورد زدن لیبل در استرالیا هم به احتمال زیاد باید مبلغ 70 دلار را پرداخت کرد.بنابراین اگر نیاز به رفتن به کشورهای مختلف در طول تحصیل را دارید و در ایران هم وقت دارید (با توجه به طول کشیدن چند هفته برای لیبل) اینکار در تهران با صرفه تر هست.در مورد پلیس و یا هر سازمان دیگری در استرالیا مطمئن باشید با توجه به مطالب اعلام شده از طرف استرالیا هیچ مشکلی پیش نخواهد امد.در مورد سایت نشا هم من با pdf که سفارت برام فرستاده بود نامه ارز رو گرفتم و نیازی به لیبل نبود.(خیالتون راحت)

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad84h نمایش پست ها
    در مورد زدن لیبل در استرالیا هم به احتمال زیاد باید مبلغ 70 دلار را پرداخت کرد.بنابراین اگر نیاز به رفتن به کشورهای مختلف در طول تحصیل را دارید و در ایران هم وقت دارید (با توجه به طول کشیدن چند هفته برای لیبل) اینکار در تهران با صرفه تر هست.در مورد پلیس و یا هر سازمان دیگری در استرالیا مطمئن باشید با توجه به مطالب اعلام شده از طرف استرالیا هیچ مشکلی پیش نخواهد امد.در مورد سایت نشا هم من با pdf که سفارت برام فرستاده بود نامه ارز رو گرفتم و نیازی به لیبل نبود.(خیالتون راحت)
    بابت تجربتون تو نشا ممنون...ایشالا مشکلی نباشه
    اینجا هم توضیحات کاملی در این مورد داره، ضمنا نوشته:
    Important things to remember:

Keep a copy of your grant letter with your passport when you travel, this letter contains all the important information about your visa.

بابت تجربتون تو نشا ممنون...ایشالا مشکلی نباشه
    اینجا هم توضیحات کاملی در این مورد داره، ضمنا نوشته:
    Important things to remember:

Keep a copy of your grant letter with your passport when you travel, this letter contains all the important information about your visa.
    منهم با مرجعه حضوری به نشا تونستم اون نامه ارز دولتی رو برای بانک بگیرم ولی برای لیبل ویزا اون خانومی که گوشی تلفن رو برداشت کلی عصبانی شد و گفت خانوم نمیخوااااااد لیبل بزنیییییییی پولت رو هم بهت ریفاند میکنیم. مشکل هم اینجاست که اصلا وقت نمیدن باید حتما حتما پست کنید. یه نکته دیگه هم بگم و اون اینکه من به همون خانوم گفتم خانوم توی فرم 1405 نوشته Post Graduate research Visa نباید پول ویزا رو بده و گفته: بله خانوم برخی از Post Graduate ها نباید پول بدن حالا کیا نباید بدن و نگفت و فقط اصرار کرد که لیبل نمیخواد بزنی.... میشه بگید اون کسیکه توی برزبین 70 دلار داده بودن ویزاشون چی بوده؟

منم خوندم (یه جایی که الان یادم نیست )که تو فرودگاه استرالیا رایگان میزنن برچسبو
    اما بنظرم واجب موکد هست زدن برچسب...مثلا تو گرفتن خونه، یک پلیس خدای نکرده تو اونجا گیر بده شما باید مدرک معتبر تو پاستون داشته باشید (تا معطل نمونید برن تو VEVO) چک کنن
    ضمنا برای گرفتن ویزای دانشجویی تو سیستم نشا شما نیاز به چسبوندن ویزا تو پاس و پرداخت 70 دلار دارید
    ----------
    میشه بگین سیستم نشا چی هست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamMB80 نمایش پست ها
    منهم با مرجعه حضوری به نشا تونستم اون نامه ارز دولتی رو برای بانک بگیرم ولی برای لیبل ویزا اون خانومی که گوشی تلفن رو برداشت کلی عصبانی شد و گفت خانوم نمیخوااااااد لیبل بزنیییییییی پولت رو هم بهت ریفاند میکنیم. مشکل هم اینجاست که اصلا وقت نمیدن باید حتما حتما پست کنید. یه نکته دیگه هم بگم و اون اینکه من به همون خانوم گفتم خانوم توی فرم 1405 نوشته Post Graduate research Visa نباید پول ویزا رو بده و گفته: بله خانوم برخی از Post Graduate ها نباید پول بدن حالا کیا نباید بدن و نگفت و فقط اصرار کرد که لیبل نمیخواد بزنی.... میشه بگید اون کسیکه توی برزبین 70 دلار داده بودن ویزاشون چی بوده؟
    كساني كه بورس IPRS گرفتن نياز نيست پول ويزا بدن (از سفارت پرسيدم)

Junior Member

سفارت عمان از من COE خواسته با مديكال، مديكالو انجام دادم و فردا نهايتا به دستشون مي رسه اما پولو كه حواله كردم به دانشگاه براي COE برخورد كردم به تعطيلات كريسمس البته من هفته پيش فرستادم اما اونام احتمالا مثل ما ما از يك هفته قبل به پيشواز رفتن. خلاصه يعني COE من بعد از 2 ‍ژانويه اماده مي شه اين در حاليه كه 28 روز زماني كه سفارت بهم داده 30 دسامبر تموم مي شه! كسي تا حالا با اين مشكل برخورد كرده؟ و به نظرتون در يك همچين شرايطي چيكار بايد كرد؟

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط behnams نمایش پست ها
    ----------
    میشه بگین سیستم نشا چی هست؟
    سامانه وزارت علومه برای گرفتن ارز دانشجویی و ارائه تسهیلات نظام وظیفه (برای آقایان)
    اطلاعات کامل در اینجا

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط hopeful نمایش پست ها
    كساني كه بورس IPRS گرفتن نياز نيست پول ويزا بدن (از سفارت پرسيدم)
    من و یکسری از دوستان Monash IPRS یا MIPRSگرفتیم. سفارت تو تهران میگه نمیخاد پول ویزا بدید و فیشمو نگه داشت برای refund ! اما استادم و مسئول بورس دانشگاه موناش میگن باید بدید....من که موندم بالاخره چیکار کنم!

Junior Member

یه سوال از بچه هایی که ویزا گرفتن...میخواستم بدونم مصاحبه شدن یا نه؟
    چه سوالهایی پرسیده شده ازشون...
    دارم میمیرم از استرس