صفحه 187 از 589 نخستنخست ... 87137177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197237287 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,861 تا 1,870 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

Junior Member coming_home آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    عمران

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد ارسال ایمیل به اساتید

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    ضروری نیست ولی اگر هم نوشتید اشکالی نداره. یکم تو گوگل بگردید جملات قشنگ پیدا می شه.
    مثلا جمله زیر رو یکی از اساتید فرانسوی واسم فرستاده:
    Best Wishes for a Merry Christmas and a Happy and Prosperous New Year
    البته Merry Christmas کمی معناش متفاوته و شاید استاد آدم مذهبی نباشه یا شاید اصلا مسیحی نباشه
    به نظرم بهتره همون سال نو تبریک گفته بشه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    .Tarbiat Modares University, Electronic Eng

سلام دوستان
    یکی از اساتید بمن ایمیل زده چرا معدل ارشدت اینقدر بالاست اما لیسانست کمه! میخوام جوابش رو بدم باید به انگلیسی چه جوری بگم:
    میخوام بگم:
    چون در کارشناسی کم تجربه بودم و روش درس خواندنم برای گرفتن نمره خوب درست نبود بنابراین معدلم در ترم های اول کم بود اما رفته رفته با کسب تجربه در چگونه درس خواندن و اینا تونستم معدلم را جبران کنم. همونطوریکه در کارشناسی ارشد هم از همان اول تصمیم گرفتم بهترین نمرات را از اساتید بگیرم. که معدلم خیلی خوب شد در ارشد.
    دلیل واقعیش، بیشتر بدلیل کمبود تجربه بود که من نتونستم نمره ی بالایی در کارشناسی بگیرم.
    واقعیتشم اینجوری بود بخدا درست درس نمیخوندم! کلا جزوه نمیخوندم و ...! بگذریم
    دوستان لطفا کمکم کنین که وقت کم دارم! این استاد الان منتظره جوابمه!
    مرسی

Junior Member

من یه استادی تو UBC پیدا کردم که تو زمینه ریسرچش کار کرده بودم. بهش ایمیل زدم و گفتم به کارت علاقه دارم اونم گفت اپلای کن و پرسید UBC انتخاب چندمته که من جواب دادم اول. اپلای کردم و تو اپلیکشنم فقط اسم این استاده را آوردم و بهش خبر دادم. اونم گفت فایلتو بررسی می کنم و خبرت می کنم. حالا جدیدا یه استاد دیگه پیدا کردم که امسال دانشجو می گیره و زمینه کاریش به من نزدیکه ( نه به اندازه قبلی). حالا موندم به اونم میل بزنم یا نه! آخه اسمشو نیاوردم تو اپلیکیشنم . هر کی میتونه منو یه راهنمایی بکنه!

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amin.del نمایش پست ها
    من یه استادی تو UBC پیدا کردم که تو زمینه ریسرچش کار کرده بودم. بهش ایمیل زدم و گفتم به کارت علاقه دارم اونم گفت اپلای کن و پرسید UBC انتخاب چندمته که من جواب دادم اول. اپلای کردم و تو اپلیکشنم فقط اسم این استاده را آوردم و بهش خبر دادم. اونم گفت فایلتو بررسی می کنم و خبرت می کنم. حالا جدیدا یه استاد دیگه پیدا کردم که امسال دانشجو می گیره و زمینه کاریش به من نزدیکه ( نه به اندازه قبلی). حالا موندم به اونم میل بزنم یا نه! آخه اسمشو نیاوردم تو اپلیکیشنم . هر کی میتونه منو یه راهنمایی بکنه!
    من جای شما بودم این کار رو نمیکردم. پیگیر اولی باش تا جواب نهایی رو هر طور شده ازش بگیری (اگر منفی بود) به بعدی ایمیل بزن.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amir110 نمایش پست ها
    من جای شما بودم این کار رو نمیکردم. پیگیر اولی باش تا جواب نهایی رو هر طور شده ازش بگیری (اگر منفی بود) به بعدی ایمیل بزن.
    آخه می ترسم دیر بشه و اون استاده دانشجوی خودشو انتخاب کنه! دیر نمیشه؟ ددلاین دانشگاه 1Dec بوده!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    .Tarbiat Modares University, Electronic Eng

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amin.del نمایش پست ها
    آخه می ترسم دیر بشه و اون استاده دانشجوی خودشو انتخاب کنه! دیر نمیشه؟ ددلاین دانشگاه 1Dec بوده!
    خب دوست عزیز ممکنه با تماست اولی رو از دست بدی و دومی هم که میگی زمینه اش زیاد نزدیک نیست.آخه اینطور که پیداست اولی هم دانشجو میخواد که بهت گفته اپلای کن،پس با دومی فرقی نداره از این نظر.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

Member
    رشته و دانشگاه
    Biomedical eng

دوستان من یه ایمیلی به استادی زدم که جوابی نداد. حالا اپلای کردم و میخوام دوباره واسش میل بزنم؛ متن جدید بنویسم یا همون قبلیه رو فوروارد کنم و توضیح بدم؟ یه جورایی میخوام تو سابجکتم مشخص باشه که بار دومه میل میزنم...:|

سلام، من یه سوال دارم.. من الان می خوام برای PhD با استادا مکاتبه کنم. سوالم اینه که تو ایمیل اولیه حتما باید رزومه هم Attach شده باشه؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Earth Sciences ANU

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh_sh2069 نمایش پست ها
    دوستان من یه ایمیلی به استادی زدم که جوابی نداد. حالا اپلای کردم و میخوام دوباره واسش میل بزنم؛ متن جدید بنویسم یا همون قبلیه رو فوروارد کنم و توضیح بدم؟ یه جورایی میخوام تو سابجکتم مشخص باشه که بار دومه میل میزنم...:|
    به نظر من ميتونين همونو فوروارد كنين با توضيحات. البته نظر شخصي منه و نظر دوستان باتجربه تر رو هم بپرسين.
    سابكلاس 574
    دليوري مدارك در اردن: 9 فوريه. دريافت شماره پرونده و درخواست رزومه، پروپوزال و مديكال: 13 فوريه. انجام مديكال: 17 فوريه. ارسال مديكال از بيمارستان به سفارت در تهران: 19 فوريه. گرنت ويزا: 27 فوريه.