سلام دوستان
یکی از اساتید بمن ایمیل زده چرا معدل ارشدت اینقدر بالاست اما لیسانست کمه! میخوام جوابش رو بدم باید به انگلیسی چه جوری بگم:
میخوام بگم:
چون در کارشناسی کم تجربه بودم و روش درس خواندنم برای گرفتن نمره خوب درست نبود بنابراین معدلم در ترم های اول کم بود اما رفته رفته با کسب تجربه در چگونه درس خواندن و اینا تونستم معدلم را جبران کنم. همونطوریکه در کارشناسی ارشد هم از همان اول تصمیم گرفتم بهترین نمرات را از اساتید بگیرم. که معدلم خیلی خوب شد در ارشد.
دلیل واقعیش، بیشتر بدلیل کمبود تجربه بود که من نتونستم نمره ی بالایی در کارشناسی بگیرم.
واقعیتشم اینجوری بود بخدا درست درس نمیخوندم! کلا جزوه نمیخوندم و ...! بگذریم
دوستان لطفا کمکم کنین که وقت کم دارم! این استاد الان منتظره جوابمه!
مرسی
من یه استادی تو UBC پیدا کردم که تو زمینه ریسرچش کار کرده بودم. بهش ایمیل زدم و گفتم به کارت علاقه دارم اونم گفت اپلای کن و پرسید UBC انتخاب چندمته که من جواب دادم اول. اپلای کردم و تو اپلیکشنم فقط اسم این استاده را آوردم و بهش خبر دادم. اونم گفت فایلتو بررسی می کنم و خبرت می کنم. حالا جدیدا یه استاد دیگه پیدا کردم که امسال دانشجو می گیره و زمینه کاریش به من نزدیکه ( نه به اندازه قبلی). حالا موندم به اونم میل بزنم یا نه! آخه اسمشو نیاوردم تو اپلیکیشنم . هر کی میتونه منو یه راهنمایی بکنه!
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست
دوستان من یه ایمیلی به استادی زدم که جوابی نداد. حالا اپلای کردم و میخوام دوباره واسش میل بزنم؛ متن جدید بنویسم یا همون قبلیه رو فوروارد کنم و توضیح بدم؟ یه جورایی میخوام تو سابجکتم مشخص باشه که بار دومه میل میزنم...:|
سلام، من یه سوال دارم.. من الان می خوام برای PhD با استادا مکاتبه کنم. سوالم اینه که تو ایمیل اولیه حتما باید رزومه هم Attach شده باشه؟
سابكلاس 574
دليوري مدارك در اردن: 9 فوريه. دريافت شماره پرونده و درخواست رزومه، پروپوزال و مديكال: 13 فوريه. انجام مديكال: 17 فوريه. ارسال مديكال از بيمارستان به سفارت در تهران: 19 فوريه. گرنت ويزا: 27 فوريه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)