صفحه 20 از 54 نخستنخست ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 536

موضوع: پزشکی، ادامه تحصیل، و کار در آمریکا

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ادامه تحصیل پزشکان در آمریکا

[QUOTE=dr_lizard;282157]سلام دوستان عزیز:
    من تازه وارد هستم لطفا اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه !
    . تازه از رشته پزشکی عمومی فارغ تحصیل شدم . و قصد دارم برای رزیدنتی برم امریکا.
    چه راهی برای ورود به امریکا برای من وجود داره؟
    اگه بخوام usmle step 1 ,step 2 ck va ECFMG رو جور کنم دو سالی زمان میبره.!
    در واقع می خوام این امتحانارو اونجا پاس کنم.و وارد matching رزیدنتی بشم.حالا مشکل راه وارد شدن به امریکاس.چه راهی رو با توجه به شرایط من پیشنهاد می دید؟
    ایا میشه برای pHD(فارما . public health.....) اپلای کنم با ویزا F1 برم و بعد quit کنم و وارد matching بشم؟
    اگه کسی تجربه مشابه من داره لطفا با من هم share کنه.
    با سپاس از توجه تان!
    دقیقا من هم همین سوال رو دارم و اضافه می کنم دوره phd رشته هایی مثل نورو پوست و...چقدر طول میکشه؟

پیش فرض پاسخ : MD/PhD

یکی که میخواد تو آمریکا ادامه تحصیل بده از رشته تجربی بهتره لیسانس تو ایران بخونه یا بره پزشکی و دارو و دندون؟

ApplyAbroad Senior Veteran
    erfan1985 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Marjanchemical نمایش پست ها
    یکی که میخواد تو آمریکا ادامه تحصیل بده از رشته تجربی بهتره لیسانس تو ایران بخونه یا بره پزشکی و دارو و دندون؟
    بهتره لیسانس بخونه از یه دانشگاه خوب و با رزومه و معدل بالا و زبان قوی!
    البته دارو سازی هم بد نیست. اما پزشکی و دندون واسه پلی برای خارج رفتن توصیه نمیشه.

پیش فرض پاسخ : ادامه تحصیل دانشجویان پزشکی در امریکا و کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط marysh91 نمایش پست ها
    سلام. من دانشجوی پزشکی مقطع علوم پایه دانشگاه مشهد هستم. تصمیم دارم بعد از گرفتن MD در ایران برای گرفتن تخصص برم امریکا . دانشگاه مورد نظر من john hopkins هستش. اما میخواستم از حالا بدونم برای ورود به این دانشگاه باید چه امتحاناتی رو بدم؟ حد اقل نمره قبولی برای این دانشگاه چند هستش؟ کلا میشه منو راهنمایی کنید در این زمینه ؟ ممنون میشم.
    سلام. من هم چند ماه پيش از دانشگاه مشهد فارغ التحصيل شدم و تصميم دارم براي تخصص تو آمريكا اقدام كنم. تا جايي كه من مي دونم براي ورود به رزيدنسي آمريكا بايد usmle ها رو پاس كنيد و فرقي نداره كه كد.م دانشگاه مي خواهيد بريد. براي قبولي تو يه دانشگاه سطح بالا مثل جان هاپكينز شما بايد علاوه بر نمره خوب تو فاكتور هاي ديگه مثل كار هاي تحقيقاتي هم رزومه قوي داشته باشيد. جزيي تر هم اگه بخواي ما در خدمتيم!

نقل قول نوشته اصلی توسط erfan1985 نمایش پست ها
    البته دارو سازی هم بد نیست. اما پزشکی و دندون واسه پلی برای خارج رفتن توصیه نمیشه.
    I'm asking these questions for my cousin she is going to attend the enterance exam this year I want to help her going abroad... U said she can apply easier as a pharmacist... R u sure? How and which major should she apply after graduation in Iran?

نقل قول نوشته اصلی توسط erfan1985 نمایش پست ها
    And would u please tell me the majors which u think are good to get the bachelor degree in them and apply for pursuing the studies abroad...

ApplyAbroad Senior Veteran
    erfan1985 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Marjanchemical نمایش پست ها
    And would u please tell me the majors which u think are good to get the bachelor degree in them and apply for pursuing the studies abroad...
    اگر هدف فقط خارج رفتنه رشته های مهندسی خیلی بهترن. اما از اونجا که ایشون تجربی هست بهتره علوم پایه مث زیست شناسی و ... بخونه. کلا لیسانس بخونه بهتره. پرستاری مامایی و.... داروسازی هم بخونه باز به راحتی رشته های دیگه نیس. البته رزومه خوب هم باید داشته باشه.

برای ادامه تحصیل اگه عجله دارن برای رفتن به خارج، حتماً توجه کنن که رشته ای باید برن که کوتاه باشه (حداکثر 4 سال)،طرح نداشته باشه (خیلی از رشته های معمولی و حتی پایین هم ممکنه طرح داشته باشن، مثل بهداشت،هوشبری و...)، جای تحقیق و پیشرفت داشته باشه (مثلاً میکروبیولوژی، زیست سلولی مولکولی) و حتماً باید یه دانشگاه خوب برن که هم توش تحقیقات باشه، هم دانشگاهی باشه که توش جو ادامه تحصیل تو خارج و اپلای وجود داشته باشه تا استادها بدونن و بتونن کمکشون کنن.
    من توصیه می کنم رشته هایی رو برن که جزو دانشکده های علوم و زیر شاخه وزارت علوم میشن. وزارت بهداشت دیوونه خونس!!
    حتی رشته هایی که میشه با کنکور تجربی رفت ولی لزوماً رشته های بهداشت و زیست و اینها نیستن هم جای پیشرفت می تونن داشته باشن. مثل مدیریت، شیمی کاربردی و روانشناسی و حتی تربیت بدنی!
    از بین رشته هایی که دکتری هستن، اتفاقاً داروسازی جزو رشته هایی هست که اگه کسی هدف خارج رفتن داره، خیلی صرف نمی کنه. چون هم رشته به نسبت طولانی هست، هم طرح داره. درسته که مثل پزشکی و دندان اونقدر ادامه تحثیلش سخت نیست و وابسته به هفت خوان امتحانات و دردسر نیست، ولی در نهایت آینده جالبی نداره و به نسبت پزشکی درآمد خوبی نخواهد داشت و خیلی با کسی که رفته لیسانس و بعدش برای ادامه تحصیل رفته خارج و PhD گرفته از نظر درآمد و شغل تفاوتی نخواهد داشت.
    من هم موافقم که اگه فقط قصد خارج رفتنه، رشته لیسانس، تو دانشگاه خوب باید اولویت اول باشه. فقط حواستون به رشته باشه که به روز باشه و طرح نداشته باشه. حتی شیمی کاربردی شریف که بچه های تجربی میتونن برن خیلی خیلی خوبه. سالی که من کنکور رتبه ام 200 شد، یه دوستم با رتبه 3000 رفت شیمی کاربردی شریف و سر 4 سال به راحتی هم شغل و درآمد داشت، هم صاف رفت برای مسترش امریکا. اونوقت ما چی؟ هیچی! الان بهد 9 سال، هنوز درگیر طرح و امتحان و بدبختی!

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdis2013 نمایش پست ها
    سلام بچه ها
    من یه سوال دارم.
    می خوام بدونم که واسه امتحان USMLE آمریکا برای ادامه تحصیل تخصص گرفتن در اونجا باید امتحان تافل رو حتما بدیم؟
    اینم بگم که من چون اقامت کانادا رو می خوام بگیرم واسه ویزا گرفتن آمریکا مشکلی ندارم.
    نه. داشتن تافل برای ورود به match رزیدنتی اجباری نیست. سطح زبان باید در حدی باشه که بتونین ارتباط مناسبی برقرار کنید که این رو تو interview بررسی و ارزیابی می کنن.

Senior Member

دوستان لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره برای ایشان راهنمایی کنه ممنون:
    سلام بچه ها امیدوارم کسی بتونه اینجا کمکم کنه.
    من دانشجوی سال سوم دندانپزشکی از فیلیپین هستم .میخواستم بدونم من که تازه مهاجرت کانادا را گرفتم چطوری میتونم اونجا ادامه تحصیل بدم لطفا هر اطلاعاتی در رابطه با انتقال دانشجوئی مشابه من دارید اگه زحمتی نیست بگید
    Culture lives in everything we do

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)