سابكلاس 574
دليوري مدارك در اردن: 9 فوريه. دريافت شماره پرونده و درخواست رزومه، پروپوزال و مديكال: 13 فوريه. انجام مديكال: 17 فوريه. ارسال مديكال از بيمارستان به سفارت در تهران: 19 فوريه. گرنت ويزا: 27 فوريه.
با سلام . بنده حدود 10 مقاله کنفرانس دارم که عمدتا در IEEE ایندکس شده اند و یک مقاله آی اس آی. و لی هنوز آزمون IELTS ندادم. برا مقطع دکترا میخوام اقدام کنم. به نظرتون ایمیل زدن به استاد بدون نمره IELTS کار درستی هست؟لطفا راهنمایی کنید.
.Success is to get what you want,Luck is to keep what you get
من می خوام واسه دکترا از کانادا پذیرش بگیرم و با اساتید مکاتبه کنم. تو سایت دانشگاهها بعضی از اساتید full time هستند و بعضی دیگه part time . می خواستم بدونم اساتید part time هم میتونن دانشجو بگیرن یا این که حتما باید full time باشند؟
با سلام خدمت دوستان
بنده درمورد ایمیل زدن به وضعیت حاضر استاد سوالی داشتم
میخواستم بدونم که به استادی که Professor Emeritus (استاد بازنشسته)شده میشه ایمیل زد و ادمیشن گرفت؟
از کجا باید فهمید که استاد در حال حاضر فعالیت میکنه یا نه!
ممنون از شما دوستان...![]()
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
سلام، ضمن تایید صحبت دوستان، فقط لازم بود که بگم من یادمه یکی از مدیران پیشین نوشته بود که استادش Professor Emeritus هست، الان گشتم متاسفانه نتونستم پست مربوطه را پیدا کنم. ولی معمولا Professor Emeritusو Adjunct Professor فاند ندارند، ولی Professor Emeritus ممکنه با گروه های علمی هنوز کار کنن. موفق باشید.
من به یه استادده توی HEC ایمیل زدم بعد جواب زیر از طرف بخش administrative اومد :
Thanks for your interest in the HEC PhD programme.
...I respond to you as the responsible professor for the PhD program in Operations and Logistics department. I reply in name of all the professors of our department, and the Raf.
( طبیعتا بقیه ایمیل در مورد نحوه اپلای و اینا...) ایمیل تمپلت
می خوام بدونم کدوم یکی از این حالت ها درسته:
1. من با یکی توی دانشگاه آشنا شدم . بهم گفت که توی HEC یه استادی ساپورتش کرده و تونسته فول فاند بشه .
2. رفیق ما خالی بسته و همون طوری که می بینید استادا فوروارد می کنند برای آفیسر شون و تمپلت و...
3. رفیق ما درست گفته و این استاده از من خوشش نیومده و فوروارد کرده برای آفیسر... پس من بگردم با استادای دیگه مکاتبه کنم؟
راستی یکی می گفت HEC فرانسوی زبانه ولی اینا از من آیلتس 7 می خوان!؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)