صفحه 24 از 111 نخستنخست ... 14151617181920212223242526272829303132333474 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 1103

موضوع: هزینه های زندگی و روش های صرفه جویی در آمریکا

ApplyAbroad Senior Veteran
    mmsh81 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : روش های صرفه جویی درهزینه ها در ایالات متحده

نقل قول نوشته اصلی توسط reg2 نمایش پست ها
    I just got back from Trader Joe's, every thing was relatively expensive or equal compared to other stores, but fruit. It's best place to buy fruit so far. inexpensive and with natural flavor. Luckily, ppl were classy there too
    I got bananas each 19cents
    Pear each 79 cents (i think this one is not that cheap though
    four pounds orange for 2.99
    two pounds clementine for 2.99
    four raw sweet corn (hamun bala) 3.69
    not sure if I got them with appropriate price!
    مطمئن هستید که میوه هایی که گرفتید ارگانیک هستند؟ چون واسه ارگانیک خیلی ارزونه.

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط mmsh81 نمایش پست ها
    مطمئن هستید که میوه هایی که گرفتید ارگانیک هستند؟ چون واسه ارگانیک خیلی ارزونه.
    yap Lol..they are organic...unbelievable huh? there you go, you can have the bill
    photo.jpg
    I love you USA

Senior Member mdemehri آواتار ها

برای کفش مردانه و ادکلن فروشگاه آنلاین چی پیشنهاد میکنین دوستان؟
    من پیشنهاد می کنم کفش رو آنلاین نخرید مگر اینکه بدونید پاتون برای هر مارکی چه سایزیه...بعضی وقتا نیم شماره تفاوت دارن.
    برای ادکلن هم اگه واقعاً می دونید چی رو می خواید و قبلاً تست کردید می تونید از آمازون بگیرید اما من یه بار که مقایسه کردم دیدم قیمتش با فروشگاهی که من رفته بودم و قیمت کرده بودم یکی بود تازه تو فروشکاه ها می شه از کوپن هاشون هم استفاده کرد و ارزون تر میشه
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

ApplyAbroad Senior Veteran
    mmsh81 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mdemehri نمایش پست ها
    من پیشنهاد می کنم کفش رو آنلاین نخرید مگر اینکه بدونید پاتون برای هر مارکی چه سایزیه...بعضی وقتا نیم شماره تفاوت دارن.
    برای ادکلن هم اگه واقعاً می دونید چی رو می خواید و قبلاً تست کردید می تونید از آمازون بگیرید اما من یه بار که مقایسه کردم دیدم قیمتش با فروشگاهی که من رفته بودم و قیمت کرده بودم یکی بود تازه تو فروشکاه ها می شه از کوپن هاشون هم استفاده کرد و ارزون تر میشه
    مجبور شدم به آنلاین خریدن رو بیارم چون پیدا نمیشه, به شخصه 6تا فروشگاه گشتم. عوضش واسه خانوما کفش ریختن جفتی 6 دلار. دمپایی مردونه زیر 20 دلار نیست! آدم به کی بگه آخه

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

مجبور شدم به آنلاین خریدن رو بیارم چون پیدا نمیشه, به شخصه 6تا فروشگاه گشتم. عوضش واسه خانوما کفش ریختن جفتی 6 دلار. دمپایی مردونه زیر 20 دلار نیست! آدم به کی بگه آخه
    شما کجا میشینین؟ بفرمایید تا راهنمایی کنیم.
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

تیو kmart دمپایی مردونه هست 10 دلاره فکر کنم....یه سریش هم دو جفتش 16 دلار بود...خوب بودا!
    یه دمپایی هایی هست اصن قبافه نداره اما اینقد راخت و با دوامه که حد نداره توی هالمارک هم پیدا می شه.
    عکسشو پیدا نمی کنم الان. جلوش بسته هست و روش سوراخ سوراخ داره.
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!

الان این فروشگاه ها حراج دارن ...اگر بتونید کوپنش رو پیدا کنید که دیگه چه بهتر:
    KHOL'S : 70-75% OFF ... قیمتهاش رو دیدم خوب بود.
    LORD&TAYLOR : 40-50% OFF .... خیلی خوبه بعضی لباسهاش به انضمام اینکه دو سری قیمتهاش پایین اومده
    MICHEAL'S: 40-60% OFF.... خرت و پرت هاش خوب بود با قابهاش که 60% OFF داشت. نخ های کامواییش هم 60% OFF بود.
    ANN TAYLOR: 40% OFF که باز گرون بود.
    MACY'S: 40-60% OFF.... برای بعضی بردند هاش خیلی قیمتها خوب بود مثلcalvin klein ...کت 250 دلاریش شده بود 90 دلار.
    BODY AND BATH BEAUTY: 75% OFF..... خیلی خیلی خوب بود.... من چند تا چیز 12$ رو خریدم 2.75$.
    COLDWATER CREEK: 50% OFF.... اوووووووم خوبه جنسش اما باز بستگی به سلیقه داره...برای رنج سنی بالای 40 سال خوبه چون کلاسیکه.

برای خرید لوازم برقی کجاها رو پیشنهاد میکنین؟ من آرامپز ،مایکروویو و مخلوط کن لازم دارم. از آمازون بگیرم قیمتش خوب پیدا میشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط civilfbg نمایش پست ها
    برای خرید لوازم برقی کجاها رو پیشنهاد میکنین؟ من آرامپز ،مایکروویو و مخلوط کن لازم دارم. از آمازون بگیرم قیمتش خوب پیدا میشه؟
    برای اینجور چیزا محصولات black and decker خیلی خوب هست و قیمتش هم مناسبه.... از مخلوط کن داره تا مایکروویو...
    kenmore هم بد نیست.
    قیمت هاش رو توی جاهای مختلف چک کنید. می دونم Kmart داره اما جاهای دیگه رو قیمت نکردم.
    برای مایکروویو می تونید به sears یا Lowe's هم سر بزنید.
    آمازون رو حتماً چک کنید و با فروشگاه های دیگه مقایسه کنید ببینید چه جوریه.

آقا...کیفیت میوه های Aldi چه جوریه؟ اینجا من حرفای ضد و نقیض زیاد میشنوم....

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)