yap Lol..they are organic...unbelievable huh? there you go, you can have the bill
photo.jpg
I love you USA
من پیشنهاد می کنم کفش رو آنلاین نخرید مگر اینکه بدونید پاتون برای هر مارکی چه سایزیه...بعضی وقتا نیم شماره تفاوت دارن.
برای ادکلن هم اگه واقعاً می دونید چی رو می خواید و قبلاً تست کردید می تونید از آمازون بگیرید اما من یه بار که مقایسه کردم دیدم قیمتش با فروشگاهی که من رفته بودم و قیمت کرده بودم یکی بود تازه تو فروشکاه ها می شه از کوپن هاشون هم استفاده کرد و ارزون تر میشه
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
الان این فروشگاه ها حراج دارن ...اگر بتونید کوپنش رو پیدا کنید که دیگه چه بهتر:
KHOL'S : 70-75% OFF ... قیمتهاش رو دیدم خوب بود.
LORD&TAYLOR : 40-50% OFF .... خیلی خوبه بعضی لباسهاش به انضمام اینکه دو سری قیمتهاش پایین اومده
MICHEAL'S: 40-60% OFF.... خرت و پرت هاش خوب بود با قابهاش که 60% OFF داشت. نخ های کامواییش هم 60% OFF بود.
ANN TAYLOR: 40% OFF که باز گرون بود.
MACY'S: 40-60% OFF.... برای بعضی بردند هاش خیلی قیمتها خوب بود مثلcalvin klein ...کت 250 دلاریش شده بود 90 دلار.
BODY AND BATH BEAUTY: 75% OFF..... خیلی خیلی خوب بود.... من چند تا چیز 12$ رو خریدم 2.75$.
COLDWATER CREEK: 50% OFF.... اوووووووم خوبه جنسش اما باز بستگی به سلیقه داره...برای رنج سنی بالای 40 سال خوبه چون کلاسیکه.
برای خرید لوازم برقی کجاها رو پیشنهاد میکنین؟ من آرامپز ،مایکروویو و مخلوط کن لازم دارم. از آمازون بگیرم قیمتش خوب پیدا میشه؟
برای اینجور چیزا محصولات black and decker خیلی خوب هست و قیمتش هم مناسبه.... از مخلوط کن داره تا مایکروویو...
kenmore هم بد نیست.
قیمت هاش رو توی جاهای مختلف چک کنید. می دونم Kmart داره اما جاهای دیگه رو قیمت نکردم.
برای مایکروویو می تونید به sears یا Lowe's هم سر بزنید.
آمازون رو حتماً چک کنید و با فروشگاه های دیگه مقایسه کنید ببینید چه جوریه.
آقا...کیفیت میوه های Aldi چه جوریه؟ اینجا من حرفای ضد و نقیض زیاد میشنوم....
علاقه مندی ها (Bookmarks)