از این حرفها که بگذریم ویزا نبود؟
از این حرفها که بگذریم ویزا نبود؟
تاریخ تشکیل پرونده 4 ژانویه 2006
دریافت ایمیل آپدیت9اگوست2010 از ورشو
ارسال مدارک25 اکتبر 2010،دریافت مدیکال 25 اکتبر2012،دریافت پاس رکوئست 30 ژانویه2013 -دریافت ویزا 12 فوریه 2013
لطفا دوستاني كه سيتيزن شدند يا اطلاع بيشتر دارند جواب بدهند
اما تا انجايي كه من اطلاع دارم وممكنه دقيق نباشه يه ويزاي ٥ ساله از انكارا مي گيريم
وتا پايان اين ٥ سال بايد كمي بيش از دوسال را ساكن و مقيم كانادا باشيم
در پايان اين ويزا شما اقامت دائم مي گيريد كه احتمالا بخش ظاهري و مشخصه ان
يك پاس كانادايي است دوستان لطفا اشتباهات رو اصلاح كنيد و به اطلاع برسانيد
1. شما يك ويزاي يك بار ورود به كانادا مي گيريد كه تاريخ آن نهايتن تا يك سال پس از تاريخ آزمايشات مديكالتان اعتبار خواهد داشت
2. شما وقتي پايتان در كانادا گذاشتيد اجازه اقامت دايم كانادا را خواهيد گرفت ( پس ويزايي در كار نيست) ضمنا به محض ورود ويزاي قبليتون كه توي پاسپورتتون داريد باطل مي شود.
3. اگر مي خواهيد اجازه ي اقامت شما باطل نشود بايد حداقل دو سال از پنج سال اول را در كانادا زندگي كرده باشيد
4. اگر مايل باشيد مي تونيد پس از اقامت 3 سال در كانادا در خواست تابعيت كانادايي كنيد. هيچ اجباري در رابطه با درخواست تابعيت كانادايي نيست
ویزا که نیومده ولی یه خبر خوب اینکه میشه تو کانادا شیر آب رو توالت نصب کرد. اینم لینکش
http://www.homedepot.ca/product/clea...d-bidet/995416
![]()
مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم
همراهان عزیز مخصوصا sara80: منم منتظر PPR هستم. و یک سئوال افراد یک خانواده لزوما بایستی با هم به کانادا برن یا در زمان تخصیص داده شده هرکسی میتواند جداگانه وارد کانادا شود؟؟ ممنون
دوستان گلم ، پاسپورت رکوئست ما هم اومد.به امید خدا برای شما هم همین امروز فردا میاد.
خیلی خیلی مبارکه savisj....میشه بگین ایمیلشو کی دریافت کردین ؟؟؟
file nu in damascus: jan 2006 - file sent to warsaw:april 2010 - update request:aug 2010
-2013 updates recieved by warsaw: oct 2010 - medical:30 oct 2012 - pass req :22 Marchvisa :9April 2013
علاقه مندی ها (Bookmarks)