صفحه 1148 از 1467 نخستنخست ... 1486481048109811381139114011411142114311441145114611471148114911501151115211531154115511561157115811981248 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11,471 تا 11,480 , از مجموع 14665

موضوع: پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

ApplyAbroad Superstar

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

خیلی ممنون از گزارش. سوال من راجع به امضای پاسپورته. لازم نیست که پاس ها امضا شده باشن؟
    Solitary trees, if they grow at all, grow strong.

Member
    رشته و دانشگاه
    Texas Tech University

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

نقل قول نوشته اصلی توسط feral نمایش پست ها
    ا
    ... در مورد تشک و ملافه و پتو هم باید بگم اگر بتونید و جا داشته باشید که خوبه ولی ما می خواستیم از این تشک مسافرتی ها بیاریم ولی دیگه جا نشد اما ملحفه و پتو مسافرتی آوردیم.
    با توجه به تجربه شخصی, استفاده از vacuum bag بسیار مفید است بویژه برای آوردن پتو. من خودم سال گذشته دو پتوی بزرگ که اینجا هرکدام زیر 40 دلار پیدا نمی شود را با این کیسه ها بسیار نازک کردم و براحتی همراه با لباسهای زیاد با خود آوردم.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط uxmal09 نمایش پست ها
    خیلی ممنون از گزارش. سوال من راجع به امضای پاسپورته. لازم نیست که پاس ها امضا شده باشن؟
    من كه محض احتياط قبل از رفتن باس ها را امضا كردم حالا نمي دونم امضا داشت جيزي نكفتن يا اصلا نمي خواست.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    داروسازی

نقل قول نوشته اصلی توسط savisj نمایش پست ها
    دوستان گلم ، پاسپورت رکوئست ما هم اومد.به امید خدا برای شما هم همین امروز فردا میاد.
    خيلي خيلي مباركه ساويزجان......
    فایل نامبر:فوریه 2006-مدیکال:8نوامبر2012
    تحویل مدیکال :3دسامبر2012-دریافت مدارک توسط ورشو:18دسامبر2012-مدیکال تکمیلی:3ژانویه2013-دریافت لندن:12مارس

[QUOTE=newapplicant;1058338]با سلام .دوستان من روز شنبه متوجه شدم هفته بعد کار دارم و همان لحظه سریع بلیط گرفتم و رفتم آنکارا و الان ویزا در پاس این را براتون مینویسم.جالبه که تورهایی که تا صبح همه به من قیمت حدود 700 تومان می دادن (می پرسیدن هم که چند نفری منم می گفتم یک نفر )بعد از ظهر که می خواستم بگیرم زیر 950 پیدا نکردم.هتل آمار گرفتم .از نظر جا که همه اش گفتم خوب شد خانمم نیومد چون اصلا جالب نبود و خودمم زوری

مرسي از توضيحاتتون من مي خواستم بدونم اونجا فرمي هم بايد پر كرد و آيا سوال و جوابي در كار هست يانه
    مرسي

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    داروسازی

نقل قول نوشته اصلی توسط mama نمایش پست ها
    به diakova عزيز
    دياكو جان اين بورسيه نيوزيلند ديگه چي بود :-)
    تا اونجاييكه من ميدونم در كانادا افرادي موفق ترند ظكه يه مقطع تحصيلي را در كانادا گذرانده باشند چون غيراز فضيلت و علمش در انجا طي مدت تحصيل
    مي تونيد زبان تسلط بر لهجه صحيح انجايي پيدا كرده وبا محيط هاي شغلي و فرصت هاي كاري حسلبي اشنا شويد حال اگر حصله درس خواندن داريد
    چرا اين مقطع را مي خواهيد در نيوزيلند بگذرانيد فكر نمي كنيد همين كار را در كانادا انجام بدهيد چقدر پيش مي افتيد اگر در گير دوره دكتري شويد

اقلا ٤ يا ٥ سال را بايد در نيوزيلند بمانيد پس دو سال اقامت تان در كانادا را چطور
    مي خواهيد در كانادا باشيد ايا نيمه كاره درس را رها مي كنيد يا كانادا را از دست ميدهيد!
    اگر مبلغ بورسيه هم مبلغ دندان گيري باشد باز هم نمي ارزد چون شما

همين امكان و بورسيه را مي توانيد در كانادا هم داشته باشيد
    شما يه سعي براي مبادا انجام داديد احتمالا الان ديگر ان ارزش را ندارد
    براي شما پس به نظر من شما بايد انتخاب كنيد نمي توان هر دو را باهم داشت

بعلاوه تنها حسن نيوزيلند هواي مساعد ان است و گرنه به نظر دور افتاده
    و بن بست مي رسد در مقايسه با كانادا كه بازار كاخر امريكا هم در جوار ان
    واقع شده است نمي دانم دوستان تا چه حد موافقند ولي من با همي سنم

حاضرم مدركم را معادل سازي و تكميل كنم و حتي يك پست داك هم
    خدا بخواد بگيرم چون قيد كار كردن را زده ام شايد يك پروژه مطالعاتي
    در باره ايران يا خود كانادا بگيرم شما كه جوانيد در صورت توان انرژي
    ووقت بيشتري براي تطبيق رشته تان يا يك مقطع تحصيلي براي موفقيت

بيشتر در اينده در نظر بگيريد با عذر خواهي از دوستان مخالف شايد اگر فردا رو
    به بهانه موضوع دياكو به برنامه ريزي براي جا افتادن به لحاظ معادل سازي
    و تكميل مدارج - به اين موضوع اختصاص بديم بد نباشه. خلاصه اينكه سوال مي كنم از همه دوستان
    كه شما چه طرح يا الگويي براي وارد شدن به محيط هاي كاري مورد علاقه تان در
    نظر گرفته ايد؟
    هرچنداين صحبت mamaجان ربطي به من نداره ولي كلاازاين روحيه همدلي\مديريت وصميميت ايشون وساير دوستان مثل baharina وferalوkamikamraniو....واقعالذت ميبرم وافسوس ازاينكه اين كشورظرفيت استفاده ازاين توانهاي پرشورراندارد
    فایل نامبر:فوریه 2006-مدیکال:8نوامبر2012
    تحویل مدیکال :3دسامبر2012-دریافت مدارک توسط ورشو:18دسامبر2012-مدیکال تکمیلی:3ژانویه2013-دریافت لندن:12مارس

نقل قول نوشته اصلی توسط newapplicant نمایش پست ها
    با سلام .دوستان من روز شنبه متوجه شدم هفته بعد کار دارم و همان لحظه سریع بلیط گرفتم و رفتم آنکارا و الان ویزا در پاس این را براتون مینویسم.جالبه که تورهایی که تا صبح همه به من قیمت حدود 700 تومان می دادن (می پرسیدن هم که چند نفری منم می گفتم یک نفر )بعد از ظهر که می خواستم بگیرم زیر 950 پیدا نکردم.هتل آمار گرفتم .از نظر جا که همه اش گفتم خوب شد خانمم نیومد چون اصلا جالب نبود و خودمم زوری سر کردم.صبح دوشنبه ساعت 7 رفتم دم سفارت 10 الی 15 نفری اومده بودن زودتر و یک نفر اسم می نوشت و ساعت 8 و خورده ای وارد شدیم که میگردن اول و حواستون باشه موبایل نبرید و بعد هم شماره میگیریم.سر ساعت 8 و نیم شروع به کار کردن و من چون مین اپلیکنت بودم اصلا اون برگه های وکالت را هم ازم نخواست و فرداش هم ساعت 2 رفتم و صدا میکرد و پاس ها را با یک سری برگه میده که تو اون برگه ها قد و چشم قید شده .تا اونجایی که یادم میومد گفتم اگر کسی چیزی به ذهنش میرسه بپرسه .امیدوارم همه هم به زودی پاس ریکوئست بشن.
    شما يك شنبه إز تهران رفتين آنكارا يا دو شنبه رفتين اگر دو شنبه بريم آيا به سفارت مى رسيم و برگشتتون كى بوده ممنون إز پاسخ

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط uxmal09 نمایش پست ها
    بهتره که اون قسمت امضا شده باشه. اينو جايي خوندم که يکي از متقاضيان کبک که رفته بود براي مصاحبه، آفيسر بهش گفته بود اين جاي امضاست چرا امضا نکردي. البته هر چند بنظرم مهم نيست ولي امضا کنيد.
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Banned

[QUOTE=newapplicant;1058338]با سلام .دوستان من روز شنبه متوجه شدم هفته بعد کار دارم و همان لحظه سریع بلیط گرفتم و رفتم آنکارا و الان ویزا در پاس این را براتون مینویسم.جالبه که تورهایی که تا صبح همه به من قیمت حدود 700 تومان می دادن (می پرسیدن هم که چند نفری منم می گفتم یک نفر )بعد از ظهر که می خواستم بگیرم زیر 950 پیدا نکردم.هتل آمار گرفتم .از نظر جا که همه اش گفتم خوب ..........

سلام ممنون بابت اطلاعات ، میشه بگید کلا چیزه دیگه ای هست که از طرف همسر و بچه زیر یک سال با خودمون ببریم از طرف اونا ، منظورم این هست که غیر از ون agreement و passport دیگه هیچ چیز دیگه لازم نیست نه؟ هتل خیلی باد هتل داغون بود نه؟ یادم هست مادرم میخواست بره us رفته بود ی هتل کلهوب میگفت موش دشت حالا هتل ارزون که من میخوام برام چه خبره؟ والی ونام fun هست

ApplyAbroad Superstar

لیست تورهای آژانسی رو داشتم می دیدم امروز، کار جالبی کرده بود، فاصله هتل ها از سفارت ها رو هم نوشته بود. اون قسمت از جدولشون رو برداشتم که در فایل زیر مشاهده می کنید

ankara-hotel.jpg
    Solitary trees, if they grow at all, grow strong.