خیلی ممنون از گزارش. سوال من راجع به امضای پاسپورته. لازم نیست که پاس ها امضا شده باشن؟
خیلی ممنون از گزارش. سوال من راجع به امضای پاسپورته. لازم نیست که پاس ها امضا شده باشن؟
Solitary trees, if they grow at all, grow strong.
[QUOTE=newapplicant;1058338]با سلام .دوستان من روز شنبه متوجه شدم هفته بعد کار دارم و همان لحظه سریع بلیط گرفتم و رفتم آنکارا و الان ویزا در پاس این را براتون مینویسم.جالبه که تورهایی که تا صبح همه به من قیمت حدود 700 تومان می دادن (می پرسیدن هم که چند نفری منم می گفتم یک نفر )بعد از ظهر که می خواستم بگیرم زیر 950 پیدا نکردم.هتل آمار گرفتم .از نظر جا که همه اش گفتم خوب شد خانمم نیومد چون اصلا جالب نبود و خودمم زوری
مرسي از توضيحاتتون من مي خواستم بدونم اونجا فرمي هم بايد پر كرد و آيا سوال و جوابي در كار هست يانه
مرسي
فایل نامبر:فوریه 2006-مدیکال:8نوامبر2012
تحویل مدیکال :3دسامبر2012-دریافت مدارک توسط ورشو:18دسامبر2012-مدیکال تکمیلی:3ژانویه2013-دریافت لندن:12مارس
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
[QUOTE=newapplicant;1058338]با سلام .دوستان من روز شنبه متوجه شدم هفته بعد کار دارم و همان لحظه سریع بلیط گرفتم و رفتم آنکارا و الان ویزا در پاس این را براتون مینویسم.جالبه که تورهایی که تا صبح همه به من قیمت حدود 700 تومان می دادن (می پرسیدن هم که چند نفری منم می گفتم یک نفر )بعد از ظهر که می خواستم بگیرم زیر 950 پیدا نکردم.هتل آمار گرفتم .از نظر جا که همه اش گفتم خوب ..........
سلام ممنون بابت اطلاعات ، میشه بگید کلا چیزه دیگه ای هست که از طرف همسر و بچه زیر یک سال با خودمون ببریم از طرف اونا ، منظورم این هست که غیر از ون agreement و passport دیگه هیچ چیز دیگه لازم نیست نه؟ هتل خیلی باد هتل داغون بود نه؟ یادم هست مادرم میخواست بره us رفته بود ی هتل کلهوب میگفت موش دشت حالا هتل ارزون که من میخوام برام چه خبره؟ والی ونام fun هست
لیست تورهای آژانسی رو داشتم می دیدم امروز، کار جالبی کرده بود، فاصله هتل ها از سفارت ها رو هم نوشته بود. اون قسمت از جدولشون رو برداشتم که در فایل زیر مشاهده می کنید
ankara-hotel.jpg
Solitary trees, if they grow at all, grow strong.
علاقه مندی ها (Bookmarks)