سلام.بچه ها دارم میرم تور بگیرم برای همین یکشنبه.ماهان برگشتش پر شد مونده ایران ایر که داره پر میشه.خیلی عجله دارم.از دوستانی که تشریف بردند آنکارا،از لیستی که Uxmal عزیز زحمتش رو کشیده به غیر از فاصله ،از نظر امکانات و تمیزی کدومش بهتره؟
سلام.بچه ها دارم میرم تور بگیرم برای همین یکشنبه.ماهان برگشتش پر شد مونده ایران ایر که داره پر میشه.خیلی عجله دارم.از دوستانی که تشریف بردند آنکارا،از لیستی که Uxmal عزیز زحمتش رو کشیده به غیر از فاصله ،از نظر امکانات و تمیزی کدومش بهتره؟
حالا من که این همه عجله داشتم باید ماه جون برم کانادا و 2 هفته بمونم و برگردم و 8-7 ماه بعدش برم بمونم.عجب داستانی شده.گیر کردم اینجا.اگه پستهای پارسال من رو دوستان یادشون باشه ،پارسال احساس کردم به خاطر این کانادا دارم از زندگی عقب میمونم و شغلم رو عوض کردم و الان یه جورایی تا سال دیگه نمیتونم برم کانادا تا این پروژه تموم بشه.خلاصه خوش به حال همتون که راحت میتونید برید کانادا.من تمام زندگیم تا سال دیگه لاک شدهتمام این عجله ای هم که دارم برای اینه بدجوری از کارهای اداره مهاجرت چشمم ترسیده و احساس میکنم باید هرچی زودتر این ویزا بخوره توی پاسم تا خیالم راحت بشه!!
براي تشكر از فرال عزيزم
هر كلمه از نوشته تون را با جان ودل خواندم و ان را غنيمت مي دانم چون در متن ماجرا هستيد
ميدانم وقتي هيجان پاس ركوئست ها تمام شد و همه به سلامتي ويزا گرفتند - مهمترين كار كسب اطلاعات از مواردي مانند
انچه فرال جان. زحمت كشيدند خواهد بود هر چند من الان بيشتر به اين موارد فكر مي كنم تا پاس ركوئست
اميدوارم دوستان ديگر هم كه تجربه كانادايي دارند كمي قبول زحمت نوشتن كنند- كامي جان هم گاهي نكته هاي بسيار مفيدي
را ياد اوري مي كنند از موناي نازنين بهارينا سارا جون و ساير دوستان كه با اطلاعاتشون به فروم انرژي و صفا ميدن هم متشكرم
يه تاپيك يا صفحه اي در اين فروم وجود داره بنام ايا مهاجرت به كانادا كار صحيحي است يا نه ! در انجا بحث هاي خوبي در اين زمينه
مطرح شده من هم نظرم را نوشتم ميخواستم ياد اوري كنم بعضي افراد بنا به دلايلي ديگر مايل نيستند به پروژه مهاجرتشان
ادامه دهند و دچار شك شده اند. اين شك كه عكس العمل مغز و مافوق اگاه- مغز ماست حس خوبي است كه بتوانيم منطق محكمي
براي رفتن مان -براي خودمان- در نظر بگيريم و با دانستن مشكلات و توان پيش بيني انها با امادگي و اكتيو برويم نه اينكه نرفته ايه ياس
بخوانيم از نظر من افرادي اقدام به مهاجرت مي كنند دو دسته اند طبق توضيحاتي كه داده ام اميدوارم دوستان همه از نوع مهاجرين نوع اول
باشند و فعالئ و چالش گر باشند در غير اين صورت از نوع ناموفق و دسته دو باقي خواهند ماند يا بر مي گردند
يادتان باشد بعضي از افرادي كه نوشتم به دلايل مختلف متوجه شده اند ديگر ميل چنداني به ادامه راه ندارند اينها تلاش مي كنند سايرين را نيز
پشيمان كنند تا خيالشان راحت باشد كه چون خودشان نمي روند. مبادا ديگران بروند. وانها همچنان كم بياورند اينها در دسته بندي من همان نوع دومي ها هستند
انها به انواع دلايل شما و تصميم شما را نقد مي كنند و با ياد اوري مشكلات شما را نا اميد مي كنند اين كار انها ارادي نيست و عكس العمل روحيه گرفتار انهاست
همه دوستان بايد براي امادگي و چالش با مشكلات اماده باشند هيچ چيز توي اين دنياي عجيب و بزرگ مفت و راحت بدست نمياد
اگر مهاجر درجه يك يا نوع شجاع نترس كنجكاو وبدنبال چالش و توسعه - نيستيد بدانيد نوع دوم هستيد و از روي حسادت و چشم و هم چشمي و كم نياوردن
به انجا مي رويد و موفقيت مهاجران. موفق. را فقط از دور ديده ايد وفكر مي كنيد انجا همه چيز را براي شما كاشته اند شما فقط بايد درو كنيد
با عذر خواهي از مخالفان نظرم - اما تا انجايي كه من رصد كردم دوستان شجاع و گلم در اين صفحه از نوع درجه يك و دسته اول هستند . اينشا الله
ماما جان، مرسی از توجهت به من ِ تکافتاده!
آخه من چی بگم؟ همین الآن که این ؤ مینویسم، مگه ویزا ی کانادا دارم؟ من نیوزلند اومدم، چؤن نقد بود و نمیخواستم برگردم ایران، چؤن چیز-ـی در ایران نداشتم که برگردم؛ نه انگیزه ی در ایران بودن، نه مالوملک-ـی.
به هر حال، من به هیچ وجه از کانادا منصرف نشدهام. من در نیوزلند فقط ویزا ی دانشجویی داریم، ولی ویزا ی کانادا، اقامت دائم خواهد بود.
به هر حال، دکترا ی من سه سال ئه. تا نوامبر که باید اولین ورود رؤ کنم، تقریبن یک سالاش تموم میشه. دو سال بعد-ش رؤ هم در نیوزلند بمونم، باز ۳ سال از مدت ِ کارت ِ اقامت دائم ِ کانادا خواهد موند.
از نظرِ جا افتادن و اقامت هم حق با شما ست، و به همین دلیل من وقت-ـی ویزا ی کانادا رؤ بگیرم، تازه در موقعیت-ـی خواهم بود که تصمیم بگیرم بین ِ ۲ ویزا چه کنم.
پرونده-شماره (فایلْ نامبر) :۸ فوریه ۲۰۰۶ ارسال آپدیت به ورشو: ۰۱ اکتبر ۲۰۱۰ دریافت مدیکال: ۲۵ اکتبر ۲۰۱۲گذرنامه-درخواست (پاسپؤرت-ریکوئست):۱۴ مه ۲۰۱۳ارسال ِ گذرنامهها از طریق ِ آرامکس به ورشؤ: ۱۵ مه ۲۰۱۳ دریافت ِ روادید (ویزا): ۶ ِ ژوئن ۲۰۱۳
[QUOTE=mama;1058532]براي تشكر از فرال عزيزم
هر كلمه از نوشته تون را با جان ودل خواندم و ان را غنيمت مي دانم چون در متن ماجرا هستيد
ميدانم وقتي هيجان پاس ركوئست ها تمام شد و همه به سلامتي ويزا گرفتند - مهمترين كار كسب اطلاعات از مواردي مانند
انچه فرال جان. زحمت كشيدند خواهد بود هر چند من الان بيشتر به اين موارد فكر مي كنم تا پاس ركوئست
اميدوارم دوستان ديگر هم كه تجربه كانادايي دارند كمي قبول زحمت نوشتن كنند- كامي جان هم گاهي نكته هاي بسيار مفيدي
را ياد اوري مي كنند از موناي نازنين بهارينا سارا جون و ساير دوستان كه با اطلاعاتشون به فروم انرژي و صفا ميدن هم متشكرم
يه تاپيك يا صفحه اي در اين فروم وجود داره بنام ايا مهاجرت به كانادا كار صحيحي است يا نه ! در انجا بحث هاي خوبي در اين زمينه
مطرح شده من هم نظرم را نوشتم ميخواستم ياد اوري كنم بعضي افراد بنا به دلايلي ديگر مايل نيستند به پروژه مهاجرتشان
ادامه دهند و دچار شك شده اند. اين شك كه عكس العمل مغز و مافوق اگاه- مغز ماست حس خوبي است كه بتوانيم منطق محكمي
براي رفتن مان -براي خودمان- در نظر بگيريم و با دانستن مشكلات و توان پيش بيني انها با امادگي و اكتيو برويم نه اينكه نرفته ايه ياس
بخوانيم از نظر من افرادي اقدام به مهاجرت مي كنند دو دسته اند طبق توض......
Living in Canada needs the interest, if you are interested you will succeed or you will not enjoy, getting back home from a very hard work at 3am at Saturday nights I was so happy that I did not feel pain in my muscles
اين بيمه اي كه گفتين همش مال ماشينه؟ آخه من تو يه فرومي خونده بودم كه بيمه در حدود ١٧٠ دلار ميشه و اونم با راههايي از قبيل ارائه ي سابقه بيمه ايران ميشه به ٧٠ دلار تقليلش داد( البته تو آلبرتا) حالا نمي دونم من اشتباه خوندم يا اين فقط تو آلبرتاست. لطفا دوستان با تجربه نظر بدن چون به نظر من كه ٣٠٠ دلار براي بيمه ماهيانه يه ماشينه ٢٥٠٠ دلاري خيليه و تازه ماشينتم گرون تر باشه بازهم در بدو ورود اين رقم آدم و مي تونه از خريد ماشين منصرف كنه.
File number sep 2006
update November 2010
Documents sent to Warsaw April 2010
Medical has been sent on december 2012
افرادی که برای ویزا انکارا میزن لطفا اسم اژانس، مبلغ و از همه مهم تر تلفنش رو برای منم بفرستند. ممنون
فايل نامبر: فوريه 2006
مديکال: 25 ژولاي 2012 ، پ ر 21 ژانویه، دریافت ویزا 4 فوریه ، لندینگ 9 ژون 2013
رقم بیمه ماشین برای شهرهای مختلف و (حتی بعضا محلات مختلف شهر) با هم خیلی فرق میکنه. بیمه ماهانه برای منطقه تورنتو برای تازه وارد حدود همین 300 دلار در ماه درمیاد و بچه ها تا 450 دلار هم نرخ گرفته اند. من که خودم دهسال بیشتره در کانادا رانندگی میکنم (بدون هیچ سابقه تصادف) در استان انتاریو هیچوقت بیمه ماهانه ام زیر 80-90 دلار در ماه نرسیده چه برسه به کسی که بیمه از ایران بیاره. حالا البرتا ممکنه ارزونتر باشه.
بدلیل همین هزینه بالاست که گفتیم اگر میتونید بدون ماشین سر کنید تا جایی که ممکنه خرید ماشین رو به تعویق بیندازید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)