سلام
میخواستم بپرسم چند درصد دانشگاه های کانادا مدرک GRE میخوان؟
من این مدرک رو ندارم و امتحانش فقط نیمه دوم سال برگزار میشه و من میخوام پذیرش بهار 2013 بگیرم ... چه کار باید بکنم؟
سلام من حقوق جرزا و جرم شناسی خوندم. می خوام برای جرم شناسی که زیرمجموعه علوم اجتماعی در کانادا است اپلای کنم.رزومه خوبی دارم اما نمره تافل ندارم. و اپریل ثبت نام کردم. از ادمیشن دانشگاه اتاوا پرسیدم گفت شما اپلای کن تا قبل از ددلاین ها سابمیت بشه بعدا نمره زبانت را بفرست. با توجه به اینکه با استادی هم هماهنگ نکردم به نظرتون بهتره بگذارم برای بعد از اینکه نمره تافل ام آمد؟ راستی می تونم برای پذیرش بهار اقدام کنم ؟ یا اصولا برای دانشجویان بین المللی مثل آمریکا ددلاین ها برای فال هست؟ مرسی
بچه به جای سوالای کلی و غیر دقیق که چند درصد دانشگاه ها فاند میدن و نمیدن و ... یکم از اطلاعات دقیقی که هر کسی از تو سایت ها پیدا میکنه رو به اشتراک بگذاریم که کارمون سریع تر جلو بره!
سلام به همگی
من هم کارشناسی ارشدم رو دارم می گیرم و برای computer engineering در مقطع دکتری برای امریکا اپلای کردم. اگه کسی سوالی داره در مورد اپلای در امریکا خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.
موفق باشید.
با عرض سلام خدمت دوستان
من هم امسال واسه 11 تا دانشگاه تو آمریکا برای مقطع دکترا و رشته مکانیک اپلای کردم و الان منتظر جواب هستم و مشغول انجام خدمت مقدس. خوشحال می شم اگه بتونم کمکی کنم.
منم ژئوفیزیکم . اما نمیدونم از کجاشروع کنم![]()
I have applied and received the letter of acceptance from a college in Ontario for Diploma and I am waiting for another one for Advanced Dipolma.
I haven't apply for visa because I keep my money in a bank account to show a good bank statement which shows that I have kept around 40,000USD for 4 months. I will apply in March for Fall 2013. I hope that they don't reject me.
I applied in ontariocolleges for Jan 2013 while I am going to begin my study in Fall 2013, but when I applied there was not any programme open for Sept. 2013. It seems that colleges accept it and at least two of them confirm that they are OK, though the ontariocolleges said that I should pay the application fee again when I asked them about this problem.
It will cost me a lot because I should pay the application fees for all universities and colleges which I have applied before and paid the fees.
What do you think? Might the ontariocolleges make a problem for me in future?
Thank you for your answer. I look forward to hearing from you soon.
سلام دوستان من لیسانس نرم افزار دارم و میخوام برای سال 2013 برای کانادا اقدام کنم برای رشته IT management ولی نمیتونم این رشته رو توی دانشگاهای کانادا پیدا کنم, دوستانی که اطلاع دارن میشه بهم کمک کنن
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)