دوستان من با دفتر مرکزی TNT امروز تماس گرفتم و در مورد ارسال پاسپورتها به سفارت کانادا در آنکارا سوال کردم کفتند ما پاسپورت را می بریم ولی بر نمی گردونیم و جالب اینکه گفتند این خدمت قبلا ارائه میشده ولی الان اینکارو نمی کنند ! DHL هم که از همان اول گفت چنین کاری را نمی کنه .
میشه بگید چطور امضا رو اضافه کنم
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
تاریخ دریافت فایل نامبر از دمشق: October 2004
تاریخ آپدیت مدارک در ورشو: 2009 August مدیکال: 13 نوامبر 2012وصول مدیکال در دفتر لندن: 23 نوامبر 2012 نامه پاسپورت ریکوست: 25 ژانویه 2013 دریافت ویزا: 5 فوریه 2013
من که در آکلند نیوزلند هستم، زنگ زدم به دیایچال و پرسیدم آیا میشه گذرنامه رؤ فرستاد به آنکارا و ورشؤ، گفت که هر دؤ میشه.
منظورتون از این که آنکارا قبول نمیکنه چی هست؟ سفارت کانادا در آنکارا؟ این طؤر که بچهها گفتند، خؤد سفارت کانادا در ورشو این امکان رؤ به ایرانیها ی ساکن ِ خارج از ایران میده که گذرنامههاشون ؤ با پست بفرستن ورشو و با پست پس بگیرن.
پرونده-شماره (فایلْ نامبر) :۸ فوریه ۲۰۰۶ ارسال آپدیت به ورشو: ۰۱ اکتبر ۲۰۱۰ دریافت مدیکال: ۲۵ اکتبر ۲۰۱۲گذرنامه-درخواست (پاسپؤرت-ریکوئست):۱۴ مه ۲۰۱۳ارسال ِ گذرنامهها از طریق ِ آرامکس به ورشؤ: ۱۵ مه ۲۰۱۳ دریافت ِ روادید (ویزا): ۶ ِ ژوئن ۲۰۱۳
من ۸ ژانویه ایمیل زدم و ورشو مبنی بر این که نشانیم به نیوزلند تغییر کرده. ورشو دیروز (۲۶ ژانویه) پاسخ داد که باید درخواست امضاشده واسهشون بفرستم.
اول خواستم بگم که این حاکی از این فعالیت ِ بیشتر ِ ورشؤ هست چرا که ۲۵ ژانویه یک نفر پاس ریکوئست شد و ۲۶ ژانویه به من پاسخ دادند (احتمالن خواستند من ؤ هم پاس ر. کنن، ولی به ایمیل ِ من برخوردهند.)
دوم این که میخواستم بپرسم، من باید درخواست بنویسم (یا تایپ کنم) و اون رؤ دستی امضا کنم و اسکناش ؤ به ورشؤ ایمیل کنم دیگه، درست ئه؟ یا باید با پست بفرستم؟
مرسی
پرونده-شماره (فایلْ نامبر) :۸ فوریه ۲۰۰۶ ارسال آپدیت به ورشو: ۰۱ اکتبر ۲۰۱۰ دریافت مدیکال: ۲۵ اکتبر ۲۰۱۲گذرنامه-درخواست (پاسپؤرت-ریکوئست):۱۴ مه ۲۰۱۳ارسال ِ گذرنامهها از طریق ِ آرامکس به ورشؤ: ۱۵ مه ۲۰۱۳ دریافت ِ روادید (ویزا): ۶ ِ ژوئن ۲۰۱۳
علاقه مندی ها (Bookmarks)