دوستان منم شنبه از اصفهان با TNT معمولی واسه اروپا پست کردم و امروز ساعت 12 به مقصد رسید...
دوستان منم شنبه از اصفهان با TNT معمولی واسه اروپا پست کردم و امروز ساعت 12 به مقصد رسید...
دروود.
عموماً پست TNT Express برای بیشتر اروپا در کمترین زمان زیر 4 روز به مقصد تحویل می دهد اما در مواردی که گمرک یک کشور خیلی همکاری نزدیک نداشته باشد ممکنه این زمان با افزایش زمان به 5-6 روز برسد بعنوان مثال کشور نروژ که اخیراً با پست TNT مشکل داره اما بعد از یک هفته به مقصد می رسه. از طرفی امروز در یک سایت مطلبی راجه به اقدام پست بین المللی UPS امریکا به خرید کلیه امتیاز پست TNT هلند رو از زیرمجموعه های پست خود نمود تا از این به بعد UPS در اروپا به عنوان رقیب جدی برای DHL باشد.
ازاد اندیش باشید
بچه ها کسی نمودنه تا سوئد چقد طول میکشه با tnt؟
آغا بسته من دو روزه رسيد فنلاند، از دانشگاه شريف بفرستيد خيلي ارزونه، بيشتر از 50 درصد به من تخفيف داد! متصديش هم فوق العاده آدم خوش برخوردي بود كلي هم كمك كرد. حتما بريد اونجا
من بسته ام با tnt ویژه دو روزه رسید نروژ!حالا سوالم اینه که اینا ببرن بدن دانشگاه تو سایت میزنه؟
من اینارو نمیفهمم شاید سوالم خیلی خنده دار باشه
07 Mar 2013 19:35:55 Shipment Arrived At Tnt Location 07 Mar 2013 11:11:37 Held Customs Awaiting Payment Of Duties/taxes By Receiver 07 Mar 2013 09:51:47 Shipment Received At Tnt Location
این یعنی وقتی رسیده به مقصد دوباره دریافت شده؟؟؟؟؟؟لطفن یکی بگه ممنون.
آخه عزیز من چرا فکر می کنی که این سوال اینقدر مهم هست؟! این یه چیز واضح هست.
من یه سوال بپرسم؟! شما یه بسته رو می برین در خونه یه نفر، در حقیقت اون بسته در خونه اون نفر رسیده ولی آیا به این معنی هست که اون نفر این بسته رو دریافت کرده؟! وقتی که اون نفر در رو باز کرد و شما بسته رو بهش دادین اون بسته دریافت شده! متوجه تفاوت این دو شدین؟ بسته به مقصد برده شده و بعد از طی مراحلی از طرف گیرنده یا پست محلی که مسئول بوده، دریافت شده.
نظر شما درباره این عکس چی هست؟؟
-بسم الله ارحمن و ارحیم. سوال مشکل داره!!
سلام، من میخوام مدارکمو فردا (3شنبه) صبح بفرستم فنلاند که تا جمعه برسه، نمیدونم با چه پستی بفرستم، اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)