صفحه 1250 از 2683 نخستنخست ... 250750115012001240124112421243124412451246124712481249125012511252125312541255125612571258125912601300135017502250 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 12,491 تا 12,500 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

Senior Member

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط __nikolas__ نمایش پست ها
    دوستان کسی هست که مدارکش تاریخی غیر از 28 فوریه منتقل شده باشه؟ اینو برای این می پرسم که ببینم این مساله برای همه و در تاریخهای مختلف اتفاق می افته یا تا ژانویه 2011 رو که فرستادن دیگه قطع میشه؟ راستی اگه کسی به سفارت کانادا در پاریس دسترسی داره و بتونه بپرسه کل پرونده ها قراره منتقل بشه یا به همین تعداد که جابجا شده محدود میشه خیلی خوب میشه(با توجه به اینکه حداقل انتقال یک مورد ژانویه 2011 گزارش شده)

اگر قرار باشه همه رو منتقل کنن دوباره همون صف طولانی اینبار در پاریس بوجود میاد و همون همون میشه هرچی هم اونها حرفه ای تر و یک کم کاری تر باشن.
    اینا میخوان یک جوری این بقول جیسون huge work load رو توزیع کرده باشن.
    از ظرفی اگر بخوان دو صف موازی در آنکارا و پاریس تشکیل بدن یک کمی هم بی انصافی میشه چون همزمان با ۲۰۱۰ در پاریس به ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ در آنکارا باید رسیدگی کنن.
    که باز اینجا سهمیه ویزای پاریس در مقابل آنکارا مطرح میشه یعنی ۹۰۰۰ تا در مقابل ۷۲۵ تا یعنی به همه ۲۰۱۰ امسال ویزا میدن اما در مقابل آنکارا به تعداد معدودی ویزا میده
    بهر حال تا دو سه ماه دیگه همه چیز مشخص میشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Eissa نمایش پست ها
    دوست عزیزی که فکر میکرد تنهاست و با یه خبر فروم رو کن فیکون کرد. از دیشب تقریبا 200 کامنت در این مورد گذاشته شد. واقعا تنهاییم؟؟؟ وقتی مشکلی پیش میاد ما فقط خودمون رو میبینیم در صورتی که در کنار ما کسی وجود داره که مشکلاتش از ما بیشتره. خانواده ای که به خاطر بچه هاشون دارن کوچ میکنن و پسر سن 18 سالگی رو به زودی رد میکنه دیگه چه انگیزه ای برای مهاجرت داره؟؟؟ یا موارد دیگه. ما یه جامعه ی دو سه هزار نفری هستیم که هر کدوم مشکلات خودمون رو داریم ولی ما همه با هم هستیم.

امروز کسانی به من زنگ زدن و این خبر رو دادن که فکرش رو نمیکردم و این یعنی قدرت ارتباطات. خبری که برای اولین بار توسط یکی از بچه های این فروم منتشر کرد.
    دوستان اگر با هم باشیم حتما موفق خواهیم شد. لطفا دوستان خودتون رو توی تاپیک همفکری تنها نذارید.
    برای گذاشتن کامنت تشکر برای وزرای مهاجرت خیلی زوده ولی حضور داشته باشید تا در زمان مقتضی سریع عمل کنیم. امیدتون رو از دست ندید.
    توییتر وسیله ای قوی برای انتقال اطلاعاته. یادگیری اون توصیه میشه. یه اکانت بسازید و دوستان خود رو پیگیری کنید.

فکر میکنید اولین کسی که از پاریس نامه دریافت میکنه کیه؟ چه زمانیه؟
    من خیلی امیدوارم اون دوستی که سال 2011 در مصاحبه قبول شده هم از آنکارا ایمیل آپدیت مدارک دریافت کنه. چرا به صورت موازی به پرونده ها رسیدگی نکنن؟

به امید شنیدن خبرهای خوش بعدی

من به وکیلم تلفن کردم . خودش تو تورنتو نبود ولی منشی اش گفت که این خبر خیلی خوبیه و منتظر خبرهای خوب باشید . اگه من اولین نفر از پاریس نامه بگیرم ، شما ناراحت نمیشید ؟( بعضی مواقع چند هزار هم تنها میشن )
    ویرایش توسط seul : March 5th, 2013 در ساعت 11:27 PM

ApplyAbroad Veteran
    Bernadot آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MSc Computer Software

امروز به کلیه دوستانی که اطلاع دادند پرونده شان به پاریس منتقل شده پیغام دادم. تعدادی از دوستان لطف کردند و اطلاعاتشان را برای ویزانما ارسال کردند.
    از بقیه دوستان هم خواهش دارم اطلاعاتشان را ارسال کنند.
    دوستانی هم که هنوز وضعیت پرونده شان را چک نکرده اند وارد این لینک شده با انتخاب Client Id Number و وارد کردن شماره فایل نامبر فدرال و باقی مشخصات وضعیت پرونده تان رو چک کنید و اطلاع بدید.
    با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط Bernadot ! نمایش پست ها
    امروز به کلیه دوستانی که اطلاع دادند پرونده شان به پاریس منتقل شده پیغام دادم. تعدادی از دوستان لطف کردند و اطلاعاتشان را برای ویزانما ارسال کردند.
    از بقیه دوستان هم خواهش دارم اطلاعاتشان را ارسال کنند.
    دوستانی هم که هنوز وضعیت پرونده شان را چک نکرده اند وارد این لینک شده با انتخاب Client Id Number و وارد کردن شماره فایل نامبر فدرال و باقی مشخصات وضعیت پرونده تان رو چک کنید و اطلاع بدید.
    با تشکر
    سلام

اگر ممکنه یک اماراز بچه هایی که پروندشون منتقل شده هم بگذارید ....

با تشکر
    فايل نامبر فدرال : نوامبر 2010
    صدور مدیکال: 2جولای 2013
    پاس رکویست :30 سپتامبر 2013

هر کاری می کنم نمی تونم برم تو سایت سی ای سی فکر کنم خیلی شلوغ باشه باز نمیشه شما هم این مشکل را داشتید؟؟؟ نظرتون چیه؟
    Aramex:10march2010 /// Q.file number:20apr2010
    Interview: 1nov2010 /// F.file number:3nov2010
    Medical:13 aug 2013///delivered: 22 aug 2013
    یک روز خوب پاییزی پایان 1308 روز انتظار.... pass request 8oct2013

Junior Member

سلام پرونده نامزد من هم رفت پاریس فایل فدرال می 2010 الان باید خوشحال باشیم یا نه؟ !!!!!!!

ApplyAbroad Veteran
    Bernadot آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MSc Computer Software

نقل قول نوشته اصلی توسط stars نمایش پست ها
    سلام

اگر ممکنه یک اماراز بچه هایی که پروندشون منتقل شده هم بگذارید ....

با تشکر
    آخر هفته فایل ویزانما رو برای دوستان ایمیل میکنم.
    در حال حاضر در حدود 45 % دوستان 2010 پرونده شان منتقل شده.(طبق آمار ویزانما)
    انتقال پرونده ها از بازه زمانی اواخر مارچ 2010 تا پایان سال 2010 میباشد (تاریخ فایل فدرال)

Junior Member

ما هم نیم ساعتی معطل شدیم تا تونستیم چک کنیم ملت همه تو صف کبک هستن ها!!!!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط farshid47 نمایش پست ها
    جهت اطلاع, در رابطه با پرونده ام تغییری در سایت ایجاد نشده(سرمایه گذاری 120000$ کبک) فایل فدرال اگوست 2010
    دوستان ما سلف ایمپلوید هستیم، می 2010، و چنین جمله ای برای ما هم نوشته نشده!!!!!!!
    گویا فقط برای اسکیل ورکرهای 2010 چنین انتقالی انجام گرفته.
    امیدوارم برای همه به زودی خبرای خوش بیاد
    F.N.Q: 16 MARCH,2009///F.N.F: 18 MAY ,2010
    در یافت آپدیت : 17JULY 2012///فرستادن آپدیت:4AUG 2012
    ارسال مديكال: 8اكتبر2014, پاس ريكوئست: 8 نوامبر٢٠١٤
    رشته : فوق لیسانس آهنگسازی

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

اميدوارم اين جيسون كني، براي اينكه موقتا دهن منتقدين رو ببنده، اينكار رو انجام نداده باشه
    براي اينكه در فرايند بعضي از اعتراضات، دفتر انكارا و سهميه ويزاش با دفتر پاريس مقايسه ميشد و انتقال دقيقا به اين دفتر صورت گرفته
    من فعلا چند تا توييت بصورت سوالي زدم تا ببينيم در آينده چي پيش مياد

ديگه واقعا توان تحمل يك دوره طولاني انتظار و بلاتكليفي رو ندارم
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)