صفحه 1273 از 2683 نخستنخست ... 273773117312231263126412651266126712681269127012711272127312741275127612771278127912801281128212831323137317732273 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 12,721 تا 12,730 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط rahim نمایش پست ها
    میشه بپرسم محل کار چه اهمیتی تو security check داره؟
    درود به شما
    یکی از دو موضوع مهمی که در فدرال چک میشه security هست. خیلی طبیعی هست که دولت کانادا دوست نداره که افرادی که وابسته به ارگانهای نظامی یا اطلاعاتی یک کشور هستند یا به گروههای خاصی تعلق دارند به کانادا مهاجرت کنند. طبیعتا بررسی پرونده کسی که مثلا در شرکت ایران خودرو کار می کنه با کسی که توی سایتهای هسته ای یا نظامی کار می کنه متفاوته و هرچه از دید اونها حساس تر باشه بیشتر بررسی می کنن.

Banned

دوستان گرامي

همانگونه كه پيشتر اشاره شد با توجه به اينكه ترافيك مديكال دهي ديمند و غير ديمند و همين طور آنكارا و پاريس در حد صفر است و در واقع اين تاپيك يك تاپيك انتظاري است امكان جداسازي آنها وجود ندارد چون در اينصورت اگر قرار باشد خواسته هاي همه دوستان پاسخ داده شود مي بايست 4 تاپيك به صورت زير ايجاد شود:

1- مديكال ديمندهاي آنكارا
    2- مديكال غير ديمندهاي آنكارا
    3- مديكال ديمندهاي پاريس
    4- مديكال غيرديمندهاي پاريس

همين را اگر قرار باشد براي گروه هاي ديگر هم تعميم دهيم مثل درخواست گذرنامه و انتظار براي مصاحبه و غيره براي هر كدام بايد چندين تاپيك ايجاد شود كه فقط باعث سردرگمي بيشتر كاربران، خلوت شدن هر چه بيشتر آنها و نيز تكرار مطالب در تاپيك هاي مختلف مي شود. مثلا يك ديمند پاريس مديكال مي گيرد 3 گروه ديگر به طور موازي خبر مديكال گرفتن اين فرد را اعلام و در هر 4 تاپيك در مورد آن گفتگو مي كنند و مواردي از اين دست.

باز جاي شكرش باقيست كه هنوز رشته هاي مختلف تقاضاي ايجاد تاپيك هاي مستقل نداده اند!

- مديكال مهندسيان برق غير ديمندهاي آنكارا
    - مديكال مهندسان عمران غير ديمندهاي آنكارا
    - مديكال مهندسان كامپيوتر غير ديمندهاي آنكارا
    ...
    - مديكال مهندسيان برق ديمندهاي آنكارا
    - مديكال مهندسان عمران ديمندهاي آنكارا
    - مديكال مهندسان كامپيوتر ديمندهاي آنكارا
    ...
    - مديكال مهندسيان برق غير ديمندهاي پاريس
    - مديكال مهندسان عمران غير ديمندهاي پاريس
    - مديكال مهندسان كامپيوتر غير ديمندهاي پاريس
    ...
    - مديكال مهندسيان برق ديمندهاي پاريس
    - مديكال مهندسان عمران ديمندهاي پاريس
    - مديكال مهندسان كامپيوتر ديمندهاي پاريس
    ...

نظر به تغييرات و تعميرات اساسي در اتوبوس مديكال دهي لطفا از انجام بحث ها و گفتگوهاي شخصي پيرامون اين موضوع خودداري نماييد و خودتان و دوستان خودتان را هم بي خود و بي جهت دلخور نسازيد!

موفق باشيد

Senior Member Ramtin228 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Eissa نمایش پست ها
    من 7 8 ماهه که پاسپورتم رو تمدید کردم و اطلاع ندادم. هر وقت آپدیت مدارک خواستن، براشون میفرستم.
    آخه ممکنه آپدیت و مدیکال رو با هم بفرستند،بعد اونوقت روی فرم های مدیکال شماره پاسپورت قبلی قید می شه!!!!!!!!!!!

ApplyAbroad Hero Eissa آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - مخابرات

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramtin228 نمایش پست ها
    آخه ممکنه آپدیت و مدیکال رو با هم بفرستند،بعد اونوقت روی فرم های مدیکال شماره پاسپورت قبلی قید می شه!!!!!!!!!!!
    با تشکر، من به این نکته توجه نکرده بودم. نمونه ی فرم مدیکال موجوده؟
    پس اگر دوستان خبر دارن که چطور میشه تعویض پاسپورت رو آپدیت کرد، اطلاع بدن.
    اگر قراره پست بشه، من ترجیح کل مدارکی رو که برای آپدیت لازم دارن آماده کنم و زودتر براشون بفرستم.

لطفا به دیمندها هم گیر ندید. بابا کمی خویشتندار باشید. امیدوارم همه مون اونطرف موفق باشیم ولی مطمئنا اونطرف کسی که سه سال فرانسه خوونده با کسی که نخوونده اوضاعش فرق میکنه.
    مصاحبه اول:2010/02/08 ،ف کبک:2010/05/27 ،مصاحبه دوم:2010/12/05 ،ف فدرال:2010/12/06
    انتقال به پاریس:2013/02/28 ،آپدیت:2013/05/22 ،دریافت توسط پاریس: 2013/05/27
    مدیکال:2013/06/27 ،دریافت توسط پاریس: 2013/07/08 ،پاس ریکوئست:2013/09/18 ،لندینگ در مونترآل: 2013/11/06

نقل قول نوشته اصلی توسط AshkanS نمایش پست ها
    اصلا کشورای دیگه رو مقایسه نکنید با خودمون. چون غمتون می گیره. من هم 3 ماهه دوم 2010 هستم و پروندم پاریس نرفته! آپدیت هم 6 ماه پیش فرستادم. کسی 3 ماهه دوم 2010 هستش؟
    CSQ june 2010
    Federal File No. june 2010
    Update request July 2012
    Medical bokhore tu saram
    tu update CSQ hamsar ro ezafe kardam, hatta pule uno hanuz kam nakardan
    دوست عزیز
    در خصوص مشکل جنابعالی باید عرض شود گاها موارد خاصی مشاهده می شود که خارج از روال معمول میباشد.در مورد حل مشکل جنابعالی باید عرض کنم که با گذر زمان معمولا این مشکلات براحتی قابل حل میباشد.نمونه مشکل شما را دوستی به نام حنیف در همین فروم که البته بصورت کاملا عکس مورد شما داشتیم که با تکنیک گذر زمان ایشان به مشکلشان کاملا فائق آمدند.

Junior Member

سلام دوستان عزیز
    دوست من سی‌ اس‌ کیو ژولای ۲۰۱۰ گرفتن و تازه ۴۰ روز پیش واسشون آپدیت اومد. اما از طریقه اونلاین نمیتونم و از اول هم هیچ وقت قادر به چک کردن نیبدند. همش میگه نمی‌شناسه.. می‌شه بگید موردی مثل اونا بوده . نمی‌دونند آیا به پاریس منتقل شده یا نه.ممنون از لطفتو

نقل قول نوشته اصلی توسط kikisaroo نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    دوست من سی‌ اس‌ کیو ژولای ۲۰۱۰ گرفتن و تازه ۴۰ روز پیش واسشون آپدیت اومد. اما از طریقه اونلاین نمیتونم و از اول هم هیچ وقت قادر به چک کردن نیبدند. همش میگه نمی‌شناسه.. می‌شه بگید موردی مثل اونا بوده . نمی‌دونند آیا به پاریس منتقل شده یا نه.ممنون از لطفتو
    دوست عزیز مطمئن هستید که فایلشون جولای هست و جون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون تا حالا برای کسی از سه ماهه سوم (که شامل ماه جولای هم میشه) آپدیت نیومده.... یعنی آپدیت دهی برای سه ماه سوم شروع شده؟؟؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسي صنايع

نقل قول نوشته اصلی توسط banner نمایش پست ها
    دوست عزیز مطمئن هستید که فایلشون جولای هست و جون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون تا حالا برای کسی از سه ماهه سوم (که شامل ماه جولای هم میشه) آپدیت نیومده.... یعنی آپدیت دهی برای سه ماه سوم شروع شده؟؟؟
    بله . ما هم فدرال فايلمون ٢٠ جولاي ٢٠١٠ هست . ولي هنوز آپديت نگرفتيم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Eissa نمایش پست ها
    با تشکر، من به این نکته توجه نکرده بودم. نمونه ی فرم مدیکال موجوده؟
    پس اگر دوستان خبر دارن که چطور میشه تعویض پاسپورت رو آپدیت کرد، اطلاع بدن.
    اگر قراره پست بشه، من ترجیح کل مدارکی رو که برای آپدیت لازم دارن آماده کنم و زودتر براشون بفرستم.

لطفا به دیمندها هم گیر ندید. بابا کمی خویشتندار باشید. امیدوارم همه مون اونطرف موفق باشیم ولی مطمئنا اونطرف کسی که سه سال فرانسه خوونده با کسی که نخوونده اوضاعش فرق میکنه.
    منم وضعیت شما رو دارم و پاسپورتم عوض شده. با توجه به اینکه سه سال از زمان مصاحبه گذشته، غیر از ما خیلی های دیگه هم این مورد رو دارن. من که فعلا صبر می کنم یه خبری بشه بعد ببینم چی پیش میاد. توی کاغذایی هم که بهمون دادن از این موضوع صحبت نشده.

Member ShapourMahaei آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر- نرم افزار دانشگاه آزاد مشهد

دوستان من پاسپورتمو تمدید کردم الان به آنکارا اطلاع بدم یا بعدا؟آخه می ترسم خدای نکرده آنکارا کار هرگز نکرده بکنه...آپدیت و مدیکال رو با هم بفرسته؟؟؟!!!(بعد اونوقت شماره پاس قدیمی توی برگه مدیکال رو درج می کنند)
    راستی تمدید کارت پایان خدمت و کارت ملی رو هم نیاز هست به سفارت اطلاع بدیم؟؟؟؟
    رامتین عزیز من هم کارت معافیت سربازی و کارت ملی رو دو سه ماه پیش تمدید کردم ولی بعید میدونم نیازی به اعلام اون به آنکارا باشه چون کارت ملی که عملاً هیچ تغییری نکرده فقط تاریخ منقضی شدنش فرق کرده ولی در مورد کارت معافیت که شماره سریالش و ظاهرش کاملاً تغییر کرده به نظرم باید در زمان آپدیت مدارک اعلام کنیم. باز هم مطمئن نیستم! دوستانی که اطلاع دقیق دارن لطفاً نظر بدن، ممنونم.
    تاریخ ارسال مدارک:21/06/2010 تاریخ فایل نامبر کبک:22/07/2010 تاریخ مصاحبه:28/03/2011 تاریخ فایل نامبر فدرال:30/03/2011 تاریخ دریافت نامه آپدیت:12/04/2013
    رسیدن آپدیت به پاریس: 29/04/2013 تاریخ دریافت نامه مدیکال از پاریس: 03/10/2013 تاریخ تغییر وضعیت به دسیژن مید: 03/11/2013 تاریخ پاس ریکوئست: 18/11/2013

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)