صفحه 1281 از 2683 نخستنخست ... 281781118112311271127212731274127512761277127812791280128112821283128412851286128712881289129012911331138117812281 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 12,801 تا 12,810 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

Banned

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط sara-az نمایش پست ها
    بله دقیقا، دوست من میتونه وارد صفحه بشه ولی اطلاعاتشو سیستم نمیشناسه به نظرتون مشکلش چیه؟
    اگه قبلاً میتونست و الان نمیتونه خبر خوبی هست. ولی اگه چند ماهه نمیتونه مشکل داره و باید تماس بگیره

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط GSP نمایش پست ها
    سلام به همه
    از صمیم قلب دعا میکنم که هر چه زودتر مدیکال همه بچه ها مخصوصا بچه های 2010 که اینهمه در حقشون ظلم شد زودتر بیاد.

موفق و سلامت باشید
    درسته که 2010 ها از 2009 و 2008 ها بدشانس تر بودن ولی هزاران برابر از بقیه پرونده ها(2011 و 2012) خوش شانس تر بودن. هنوز پرونده هایی هستن که 2010 برای کبک فرستادن و هنوز مصاحبه نرفتن و مدارکشون هم گم شده! آیلتس و ت س اف هم دادن و هنوز در انتظار مصاحبه! فرض کن فقط چند ماه بعد از 2010 ها فرستادن و چند سال عقب تر هستن. حالا اینجا مسابقه اینکه کی از کی بدشانس تره نیست. امیدوارم کار همه زود درست شه.(اگه کسی خوش شانس بود اصلاً ایران به دنیا نمی اومد)

نقل قول نوشته اصلی توسط moneyfx نمایش پست ها
    درسته که 2010 ها از 2009 و 2008 ها بدشانس تر بودن ولی هزاران برابر از بقیه پرونده ها(2011 و 2012) خوش شانس تر بودن. هنوز پرونده هایی هستن که 2010 برای کبک فرستادن و هنوز مصاحبه نرفتن و مدارکشون هم گم شده! آیلتس و ت س اف هم دادن و هنوز در انتظار مصاحبه! فرض کن فقط چند ماه بعد از 2010 ها فرستادن و چند سال عقب تر هستن. حالا اینجا مسابقه اینکه کی از کی بدشانس تره نیست. امیدوارم کار همه زود درست شه.(اگه کسی خوش شانس بود اصلاً ایران به دنیا نمی اومد)
    بله متاسفانه شرایط این گروه از دوستانمون هم که واقعا بدتره.
    خدا ممکنه یکنفر رو مادرزادی کور یا کر یا شل یا معلول یا... بیافرینه. ما ها هم مادرزادی ایرانی به دنیا اومدیم. خیلی از هدفهایی که ما ها داریم با بدبختی تلاش میکنیم که بهش برسیم خیلی از مردم دنیا بعنوان یک حق طبیعی از اول دارن و اصلا به چششون نمیاد. مخصوصا ما ها دهه 60ای ها که زمان ما انفجار تولد و جمعیت صورت گرفت. تا آخر عمر هممون باید با هم رقابت کنیم ازبس که زیاد هستیم.
    رشته 0 _ ف.ن کبک: 01/2011 _ CSQ: 07/2012 _ ف.ن.فدرال: 09/2012 _ آپدیت ازپاریس: 04/2013 _ درخواست مدیکال: 01/2014 _ انجام مدیکال: 26/ژانویه/2014 _ این پراسس: 04/فوریه/2014 _ مدیکال رسیو: 06/فوریه/ 2014 _ پاس ریکوست: 6/مارچ/2014

Member
    رشته و دانشگاه
    مترجمی زبان فرانسه دانشگاه علامه طباطبایی

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramtin228 نمایش پست ها
    دوستان ،به نظر شما فایلهای ما 2011 ها(به غیر از ژانویه2011) هم به پاریس می ره یا از همون انکارا کاراشونو انجام می دن؟
    من که فعلا" نمیدونم کجای کارم. سایت منو شناسایی نمیکنه .
    البته قبلا" اینجوری نبود الان چند ماهه اینطوری شده

من 1 هفته هستش که نمیتونم برم تو میل یاهوم و نمیدونم این داستان مخابرات تا کی میخواد طول بکشه!!!! چون تنها راه که بفهمم مدیکالم اومده اینه که باید میلم رو چک کنم و الان با این وضعیت هیچ کاری نمیتونم انجام بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آیا بقیه بچه ها هم این مشکل رو دارند؟دوستان اگه میتونند راهنماییم کنند که چه کار میتونم بکنم؟
    چون من فکر میکردم مشکل چند روزه برطرف میشه ، ولی اینطور که بوش میاد ادامه داره......!
    FFN:Apr2010
    Medical:Coming Soon

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط lawless نمایش پست ها
    من 1 هفته هستش که نمیتونم برم تو میل یاهوم و نمیدونم این داستان مخابرات تا کی میخواد طول بکشه!!!! چون تنها راه که بفهمم مدیکالم اومده اینه که باید میلم رو چک کنم و الان با این وضعیت هیچ کاری نمیتونم انجام بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آیا بقیه بچه ها هم این مشکل رو دارند؟دوستان اگه میتونند راهنماییم کنند که چه کار میتونم بکنم؟
    چون من فکر میکردم مشکل چند روزه برطرف میشه ، ولی اینطور که بوش میاد ادامه داره......!
    نرم افزار یاهومسنجر داری؟ توی اون میتونی بری؟ اگه میتونی از اون لاگین کن بعداً کلیک کن روی ایمیل.
    یا ببین از طریق url زیر میتونی بری:
    m.yahoo.com/mail

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    لیسانس امار.فوق لیسانس تدریس زبان انگلیسی

سلام دوستان
    این پیغامه تبلیغه چیه که امروز از سفارت برای من اومده
    البته یه فایل اتچ شده هم باهاش هست
    لطفا منو راهنمایی کنید ممنونم

Aux personnes détentrices d’un certificat de sélection du Québec (CSQ) Le ministère de l'Immigration et des Communautés culturelles du Québec (MICC) vous invite à participer gratuitement à la prochaine session du projet pilote du Service d'intégration en ligne (SIEL) quidébutera le 1er avril 2013 et se terminera le 21 juin 2013 (12 semaines).

TRÈS IMPORTANT!

Pour participer à ce projet pilote, vous devez :

- être disponible pendant douze semaines (du 1er avril au 21 juin 2013, inclusivement), à raison d'environ trois heures par semaine, selon l’horaire qui vous convient.

- nous envoyer les informations demandées qui se trouvent au point 2 de la page 2 du document ci-joint;

- disposer de l'équipement informatique décrit à la page 2 du document ci-joint.

Pour plus d’information sur le projet SIEL, veuillez s’il vous plaît cliquer sur le lien suivant :
    http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/services/siel/index.html

Premier arrivé, premier servi!
    Salutations,

Le registraire du service d’intégration en ligne (SIEL)
    Ministère de l'Immigration et des Communautés culturelles du Québec
    sielregistraire@micc.gouv.qc.ca
    تاریخ ورود به کانادا:5 اکتبر 2014

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    fishery شیلات\Azad Lahijan

نقل قول نوشته اصلی توسط imdastyar نمایش پست ها
    دوستاني كه تاريخهاشون رو توي امضاشون نميزنند دليل خاصي دارند؟ بابا بزنيد جان هر كي دوست داريد كمك ميكنه به بقيه كه وقتي يك پستي ميزاريد ببينيم دنيا دست كيه.

اگر هنوز كسي هست كه بلد نيست راهش اينه از بالاي صفحه (سمت چپ) بريد توي منوي تنظيمات بعدش از منوي سمت راست گزينه ويرايش امضا . و تاريخ هاتون رو مثل بقيه بنويسيد.

به امید شنیدن خبرهای خوش بعدی
    مرسی از راهنماییتون من هم تونستم تاریخمو بنویسم
    17Aug2011 تاریخ مصاحبه (خوداشتغالی کبک)
    31Jul2012 تاریخ دریافت فایل نامبر فدرال انتقال پرونده به پاریس 5/4/2013 .ارسال مدیکال 2013 27Nov.دریافت ویزا 7Dec2013

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط azee نمایش پست ها
    سلام دوستان
    این پیغامه تبلیغه چیه که امروز از سفارت برای من اومده
    البته یه فایل اتچ شده هم باهاش هست
    لطفا منو راهنمایی کنید ممنونم

Aux personnes détentrices d’un certificat de sélection du Québec (CSQ) Le ministère de l'Immigration et des Communautés culturelles du Québec (MICC) vous invite à participer gratuitement à la prochaine session du projet pilote du Service d'intégration en ligne (SIEL) quidébutera le 1er avril 2013 et se terminera le 21 juin 2013 (12 semaines).

TRÈS IMPORTANT!

Pour participer à ce projet pilote, vous devez :

- être disponible pendant douze semaines (du 1er avril au 21 juin 2013, inclusivement), à raison d'environ trois heures par semaine, selon l’horaire qui vous convient.
    برای کسانی که از یک سال پیش مصاحبه رفته اند این ایمیل می آید و آنها را تشویق به شرکت در این کلاس های آنلاین آشنایی با کبک می کند. یک ایمیل دیگر هم ممکن است بیاید که شما را به شرکت در کلاس های آنلاین تقویت فرانسه FEL تشویق می کند. اگر به میزان اعلام شده در ایمیل وقت آزاد دارید می توانید در آنها شرکت کنید.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط lawless نمایش پست ها
    منم همین مشکل رو دارم. کلاً اینترنت های وایمکس (تمام شرکتها) بهتر از adsl ها هستن، سعی کنید کامپیوتر یا اپراتور اینترنت رو عوض کنید.
    رشته: عمران، رشته همسر: معماری
    لوازم و مدارک ضروی برای سفر به کانادا ویرایش:92/11/29(این فایل تنها توسط بنده ویرایش میشود)
    Landed: 2014-jan-25 in montreal *** Moved to Toronto: 2014-Feb-25

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)