صفحه 1330 از 2683 نخستنخست ... 330830123012801320132113221323132413251326132713281329133013311332133313341335133613371338133913401380143018302330 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 13,291 تا 13,300 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط پاشا نمایش پست ها
    فکر کنم چند تا از دوستان دیگر هم هستند تا فردا صبر کنید تا اطلاع رسانی کامل شود
    آقا عجب جالب شده از همه دارن آپدیت میگیرن.
    تا فردا صبح از 2013 هم آپدیت گرفتن..

دوست عزیز من از ظهر نمیتونم برم ایمیلمو چک کنم ولی وقتی تونستم حتما براتون میزارم ولی کاملا تو ایمیل نوشته که این اطلاعات برای آپدیت هست

ببخشید برای کسی زیر یکسال آپدیت اومده؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    عمران و MBA هر دو از شریف

خانم لیلا من شرایطی خیلی شبیه شما دارم. جون 2010 هستم. (فدرال نامبر) تقاضای آپدیت جولای 2012 اومد. همون 2010 ازدواج کردم و بعد از چند بار رفت و برگشت و گم کردن مدارکمون سی اس کیو همسرم فوریه 2012 اومد که تو آپدیت فرستادم ولی هزینه فدرال همسرم هنوز کم نشده. که یکم عجیبه! یعنی هنوز به پرونده ها دست نزدن بعد از 8 ماه.
    شما تو آپدیت مدارک همسرتون رو نفرستادین؟
    به نظرم با توجه به اینکه گفته بودند هر موقع وضعیتتون عوض میشه اعلام کنید. اگر مدارک نفرستادید مدارکتون رو شروع کنید آمده کردن... شاید تا اون موقع که حاضر شه آپدیت هم بیاد

یه سئوال کلی: وفتی از مدارک هنوز یک سال نگذشته. چرا آپدیت می خوان؟ هنوز اعتبار داره مثلا آوریل که اولشیم چرا آپدیت می فرستن؟؟ مدیکال رو بفرستن دیگه .... کسی می دونه؟

ببخشید دوستان راستی اینها از من لندینگ فی خواستن در حالی که من کامل پرداخت کردم باید چیکار کن؟

ApplyAbroad Hero پاشا آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط nedaheidari198 نمایش پست ها
    ببخشید دوستان راستی اینها از من لندینگ فی خواستن در حالی که من کامل پرداخت کردم باید چیکار کن؟
    رسید پول را برایشان ارسال کنید

Junior Member

سلام
    نامه آپ ديت من هم امروز رسيد.همون مدارك قبلي رو خواستن.
    مصاحبه:24 سپتامبر 2009
    فايل نامبر فدرال:25 آوريل 2010
    انتقال به پاريس:28 فوريه 2013/دريافت آپ ديت از پاريس: 4.4.2013
    دريافت مديكال:23 آوريل 2013/رسيدن مديكال:6 مي2013

Junior Member

از بین دوستانی که تازگی آپدیت دریافت کردن کسی بوده که لندینگ فی رو پرداخت کرده باشه و دوباره ازش خواسته باشن؟ به نظرتون این موضوع با ارسال اسکن رسید قابل حله؟ ما تازگی کیپس گرفتیم اما ایمیل تمدید پاسپورتمون و لندینگ فی رو اعمال نکرده بودن. خبری هم از انتقال پرونده به پاریس در کیپسمون نبود اما جالب اینجاست که پرونده یکبار به ورشو منتقل شده بوده(چند ماه قبل از انتقال پرونده ها به آنکارا و دوباره به دمشق!!! و بعد به آنکارا). ما بالاخره به عنوان دیمند 2011 علت تاخیر بیش از حد رو متوجه شدیم. حالا مقصد بعدی کجاست نمیدونم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar9 نمایش پست ها
    از بین دوستانی که تازگی آپدیت دریافت کردن کسی بوده که لندینگ فی رو پرداخت کرده باشه و دوباره ازش خواسته باشن؟ به نظرتون این موضوع با ارسال اسکن رسید قابل حله؟ ما تازگی کیپس گرفتیم اما ایمیل تمدید پاسپورتمون و لندینگ فی رو اعمال نکرده بودن. خبری هم از انتقال پرونده به پاریس در کیپسمون نبود اما جالب اینجاست که پرونده یکبار به ورشو منتقل شده بوده(چند ماه قبل از انتقال پرونده ها به آنکارا و دوباره به دمشق!!! و بعد به آنکارا). ما بالاخره به عنوان دیمند 2011 علت تاخیر بیش از حد رو متوجه شدیم. حالا مقصد بعدی کجاست نمیدونم.
    بهار جان در ایمیل آپدیتی که برای برادرم رسیده، گفته شده لندینگ فی رو باید قبل از صدور ویزا یا حق شهروندی به آفیس پاریس واریز کنید. منظورشون اونهایی هستند که هنوز پرداخت نکردند. اگه رسید پرداختتون رو دارید همراه مدارک براشون ارسال کنید. در هر حال این لندینگ فی رو زمان صدور ویزا و بعد از مدیکال نیاز هست. و ممکنِ باز هم از شما درخواست کنند که کافیه رسیدش رو براشون ارسال کنید.

Member the_godfather آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PHD in gambling lasvegas university

شما به احتمال ٩٩درصد اشتباه ميكنيد اپديت زير يك سال معنا ندارد ممكن است از شما اطلاعات خواص پرسيده باشند مثل من كه در همان سال ٢٠١٠ يك سري سوال تكميلي پرسيدنند........

نقل قول نوشته اصلی توسط nedaheidari198 نمایش پست ها
    دوست عزیز من از ظهر نمیتونم برم ایمیلمو چک کنم ولی وقتی تونستم حتما براتون میزارم ولی کاملا تو ایمیل نوشته که این اطلاعات برای آپدیت هست

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)