صفحه 1336 از 2683 نخستنخست ... 336836123612861326132713281329133013311332133313341335133613371338133913401341134213431344134513461386143618362336 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 13,351 تا 13,360 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojdehh نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز،
    در ایمیل آپدیت که نمونه اش را دوستان گذاشته بودند، گواهی عدم سوء پیشینه از کشور(های) دیگر هم خواسته اند (به شرط اقامت بیش از ۶ ماه متوالی در آن کشور). من قبلاً این گواهی را به همراه سایر مدارک فدرال تحویل داده ام و درخواست مجدد آن بی مورد است. آیا این درخواست به دلیل این است که ایمیل درخواست آپدیت برای همه یکسان ارسال می شود؟
    البته من هنوز ایمیل آپدیت دریافت نکرده ام.
    با سپاس
    دوست عزیز ببخشید من متاسفانه تو ایمیل هایی که دوستان گذاشتند کلمه متوالی رو (consecutive) رو ندیدم و برام این لغت خیلی مهمه چون فقط انگار گفتند اگر بیشتر از 6 ماه بودید.. من خودم در کشوری 7 ماه بودم ولی در سه نوبت و با سه ویزا که هرکدام 3 ماهه بودند و الان اون کشور به من پلیس چک نمی دهد چون میگوید که من اقامت نداشته ام و با ویزا های کوتاه مدت بوده ام و خروج ام هر بار کمتر از 3 ماه از تاریخ ورودم بوده و خود این مسئله که ویزا مجدد گرفته ام یعنی پیشینه پلیسی نداشته ام وگرنه که دوباره ویزا نمی دادند..

حالا من نگران این متن نامه های آپدیت دوستان هستم چون گفته حضور در کشوری بیش از 6 ماه که در واقع باید می گفت 6 ماه متوالی...
    و من الان بسیار این مسئله برایم نگران کننده است.. شما این 6 ماه متوالی یعنی لغت consecutive را در متن ایمیلی دیده اید؟
    ویرایش توسط banner : April 5th, 2013 در ساعت 02:04 PM

من به شخصه این روزها مرتب ایمیلم را چک کردم و می خواهم اطلاع بدم که با فایل فدرال 28 جولای 2010 هیچ نامه آپدیتی دریافت نکرده ام ولی به شخصه این که برای دوستان جلوتر آپدیت آمده برایم بسیار گیج کننده است

Junior Member houmandxb آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering,Amirkabir university of technology

Réception: 2009/09/16,ND: 2009/11/01
    CSQ: 2010/04/11,ND du Fédéral: 2010/04/12
    Deuxième mise a jour reçu à Paris le 2013/04/15
    Médical reçue le 05.07.2013,médical délivré à Paris le 15.07.2013 PR le 23.08.2013 Visa imprimé le 03.09.2013

ApplyAbroad Veteran
    Bernadot آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MSc Computer Software

با سلام.
    کلیه دوستانی که اطلاعاتشون در ویزانما بود و آپدیت اومده بود اطلاعاتشون بروز شد.
    دوستانی که هنوز اظلاعاتشون رو ارسال نکرده اند هم لطف کنند اطلاعاتشون رو طبق فرمت ویزانما ارسال کنند.
    امروز برای کلیه دوستانی که آدرس ایمیلشون رو ارسال کرده بودند هم ایمیل زده شده.
    با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط houmandxb نمایش پست ها
    دوست عزیز مرسی از لینکتون ولی من نگرانی ام متن ایمیل های آپدیت هست.. درسته که توی سایت این جمله رو نوشته :
    You must obtain a police certificate from each country or territory where you have lived for six consecutive months or longer since reaching the age of 18.

ولی در متن ایمیل هایی که دوستان گذاشتند لغت consecutive که همان معنای متوالی را می دهد ذکر نشده و فقط گفته شده 6 ماه.. سوال من هم دقیقا همین بود که این لغت حذف شده آیا به این معناست که اگر مجموع کل اقامت ها از 6 ماه بیشتر باشد مشمول این مدرک برای آن کشور می شویم...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط banner نمایش پست ها
    دوست عزیز مرسی از لینکتون ولی من نگرانی ام متن ایمیل های آپدیت هست.. درسته که توی سایت این جمله رو نوشته :
    You must obtain a police certificate from each country or territory where you have lived for six consecutive months or longer since reaching the age of 18.

ولی در متن ایمیل هایی که دوستان گذاشتند لغت consecutive که همان معنای متوالی را می دهد ذکر نشده و فقط گفته شده 6 ماه.. سوال من هم دقیقا همین بود که این لغت حذف شده آیا به این معناست که اگر مجموع کل اقامت ها از 6 ماه بیشتر باشد مشمول این مدرک برای آن کشور می شویم...

من هم این لغت را در ایمیل آپدیت ندیدم ولی هنگام تهیه مدارک فدرال، در سایت مهاجرت که لینکش را دوست عزیزمان گذاشتند، آن را دیدم و بر همین اساس اقدام کردم و گواهی را فرستادم. فقط نمی دانم آیا دوباره این مدرک را خواهند خواست که البته منطقی به نظر نمی رسد.
    Interview & CSQ: 07.11.2010, FFN: 08.11.2010
    Transfer to Paris: 28.02.2013, Update: 15.05.2013
    Medical: 24.06.2013, PR: 22.10.2013
    Non-Demand, 2 Children

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmon نمایش پست ها
    سلام اینطور نیست برای ما هم هر دو ذکر شده ولی من به خاطر طویل بودن پاک کردم...
    پس این نامه برای تمام بچه ها یکسان بوده.شما دیمند هستید دیگه؟
    ‍‍F.Federal:8 jun 2010
    Medical :18 jul 2013
    P.R : 21 sep 2013

helio guys,
    My wife and I went to the embassy in Paris and tried to get some info two days ago before leaving Paris.

the guy at the door didn't let us in because he said case status inquiry is only possible through fax/email/mail.
    any way, he was really nice and the embassy seemed real big. the embassy is located in the most expensive and luxtuary avenue of Paris-conecting Les Cheampse-Ellises to Tour Eiffel.
    As I told him that Ankara never responded to our emails, he said "HERE IS PARIS" and we respond to every inquiry right away.
    "rest assured that Paris works fast and good enough that cases are proccessed suffuciently here" said the man.

At the end he told me that I could pass by Quebec's office in another street near by, I did but the HUGE Quebec office was unfortunately cosed and I was leaving Paris in the same day.

Please don't write to them a lot as I myself wont. it makes them have less repect and less feel of responsibility for answering our emails if people write to them every day and repeatedly.

What I saw was a REAL office

so I hope this helps everyone be more relaxed and confortable.

Cheers

P.S Iranian embassy, Iran Air office and Bank Melli where SOOOO close to the embassy !!.
    F f n:2010-oct -update from Paris : May/13/2013- Update delivered on may 17 -
    Medical ; 4th of July 2013 - Med delivered to Paris July 12th, decision made ; Pas request 19th 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط Eissa نمایش پست ها
    سلام

به صورت منظم درخواست آپدیت تا آخر آپریل رسیده. چند نفر هم خارج از صف براشون آپدیت اومده.

به امید خبرهای خوب لحظه به لحظه
    سلام
    براي منم با فايل فدرال 27 آپريل هنوز آپديت نىومده, البته من وکيل دارم, ممکنه دفتر ايشون هنوزبهم نگفته باشه.
    دوستان ىه سوال اعتبار پاس همسرم تموم شده به نظرتون باىد تو آپدىت احتماليه من پاس جديد اىشونو بگيرم؟
    کسى ميدونه حداقل تارىخ اعتبار پاس چقدر باىد باشه که بشه عوضش کرد؟
    مصاحبه کبک: فوریه 2010 فایل نامبر فدرال: 27 آپریل 2010 رشته: لیسانس کامپیوتر ، اضافه کردن همسر اواخر نوامبر 2011 ، مصاحبه دوم جون 2012
    دریافت آپدیت 17 جولای 2012 , دریافت آپدیت از پاریس 5 آپریل 2013 , رسیدن مدیکال به پاریس: 22 جولای 2013، پاس ریکوئست: 14 آگست 2013

ApplyAbroad Hero پاشا آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojdehh نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز،
    در ایمیل آپدیت که نمونه اش را دوستان گذاشته بودند، گواهی عدم سوء پیشینه از کشور(های) دیگر هم خواسته اند (به شرط اقامت بیش از ۶ ماه متوالی در آن کشور). من قبلاً این گواهی را به همراه سایر مدارک فدرال تحویل داده ام و درخواست مجدد آن بی مورد است. آیا این درخواست به دلیل این است که ایمیل درخواست آپدیت برای همه یکسان ارسال می شود؟
    البته من هنوز ایمیل آپدیت دریافت نکرده ام.
    با سپاس
    عدم سو ئ پیشینه فقط 1 سال اعتبار داره و اگر دراین مدت ویزا نگیرید باطل هست و باید دوباره بگیرید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)