صفحه 1345 از 2683 نخستنخست ... 345845124512951335133613371338133913401341134213431344134513461347134813491350135113521353135413551395144518452345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 13,441 تا 13,450 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط neela نمایش پست ها
    چند تا مورد رو احساس می کنم دوست دارم بگم

اول اینکه اگر اشتباه نکنم اکثر 2012 هایی که آپدیت گرفتن متاهل بودن ، در ضمن به نمره فرانسه هم باید توجه کرد مثلاً سطح زبان C و شاید، شاید چون در 2012 بیشتر پرونده ها مدرک زبان داشتند .. البته اینها همه نظرات شخصی من هستند .
    دوم اینکه من خودم فایلم اپریل 2012 است ولی به خدا خیلی خیلی بیشتر خوشحال می شم اگر اول 2010 ای ها براشون آپدیت بیاید ، چون این یک صف است و حق با نفرات قدیمی تره اماشاید اگر برای همه آپدیت نیومده پرونده هاشون آپدیت لازم نداشته . من فکر کنم باید توکل کنید . من که به شخصه براتون دعا میکنم.

یه مشکل هم دارم : من یک مدرک خیلی مهم (اصل) را همین هفته پیش فرستادم آنکارا . می ترسم پروندهها را فرستاده باشند پاریس و مدرکم گم بشه . نمی دونم چیکار کنم . . اگر کسی نظر یا تجربه ایی داره ممنون می شوم اطلاع دهد.

به امید ویزا برای بچه های 2010
    تو نامه آپدیت نوشته هر چی که بفرستید آنکارا به دست ما نخواهد رسید، به نظرم با فکس از آنکارا پیگیری کنید، اگه پرونده شما اونجا نیست مدارکتون رو عودت بدن که بفرستین پاریس.
    رشته: عمران، رشته همسر: معماری
    لوازم و مدارک ضروی برای سفر به کانادا ویرایش:92/11/29(این فایل تنها توسط بنده ویرایش میشود)
    Landed: 2014-jan-25 in montreal *** Moved to Toronto: 2014-Feb-25

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط gereyli نمایش پست ها
    سلام
    تو نامه آپدیت لینکی که برای پرداخت معرفی کرده http://www.canadainternational.gc.ca...ang=eng&view=d نوشته که مانی ادرهایی که از خارج از کانادا تهیه می شوند قابل قبول نیستند. نه مانی اردری که از داخل کاناداتهیه می شوند.
    Any personal cheque (not certified by the bank), any postal money order or any money order (issued by postal services of other countries) will be returned to the applicant with the application.
    در ضمن گفته شده که با بنک درفت هم میشه که بانک های کانادایی مثل رویال بانک کانادا بنک درفت میدن.
    ولی برای من نوشته WE DO NOT ACCEPT PAYMENTS BY: CREDIT CARD, PERSONAL CHEQUE, MONEY ORDER, POSTAL MONEY ORDER یعنی هیچ نوع مانی اوردری قبول نمیکنن. بنک درفت چی هست؟ من اطلاعی ندارم، اگر ممکنه راهنمایی بکنید که چطوری میشه گرفت؟
    رشته: عمران، رشته همسر: معماری
    لوازم و مدارک ضروی برای سفر به کانادا ویرایش:92/11/29(این فایل تنها توسط بنده ویرایش میشود)
    Landed: 2014-jan-25 in montreal *** Moved to Toronto: 2014-Feb-25

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramtin228 نمایش پست ها
    با عرض تبریک،پس معلومه برای 2011 ها هم داره آپدیت میاد،البته من که هنوز نگرفتم.
    البته فقط كساني كه در استانبول مصاحبه داشتند و در انتهاي 2011فايل فدرال گرفتند آپديت دريافت كردند.

نقل قول نوشته اصلی توسط پاشا نمایش پست ها
    این یک جمله تیپ هست که عملا برای پرونده ما ایرانیها داره به واقعیت می پیونده
    سلام آقا پاشا
    شما اپديت دوم را هم از پاريس گرفتين ؟!! چون ما و شما با يك هفته فاصله آپديت به آنكارا فرستاديم و برا ي ما خبري نيست . راستي نوشتيد آپديت دوم 01/01/01 كه من تاريخ را متوجه نمي شم .

ApplyAbroad Hero پاشا آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط jms نمایش پست ها
    سلام آقا پاشا
    شما اپديت دوم را هم از پاريس گرفتين ؟!! چون ما و شما با يك هفته فاصله آپديت به آنكارا فرستاديم و برا ي ما خبري نيست . راستي نوشتيد آپديت دوم 01/01/01 كه من تاريخ را متوجه نمي شم .
    بله از پاریس هست
    هنوز آپدیت را نفرستادم و وقتی آپدیتم رسد سفارت تاریخ را اصلاح میکنم

Member Hamid_62 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical (Process) Engineer

سلام به همه عزیزان . بنده هم نامه آپدیت مدارک را دیشب از طریق وکیلم دریافت کردم . ضمنا مصاحبه بنده در دمشق انجام شده بود.
    قبولی در مصاحبه و دریافت فایل نامبر فدرال : 5 آوریل 2011 *** دریافت مدیکال : 3 اکتبر 2013 *** ارسال مدیکال : 17 اکتبر 2013 *** تغییر وضعیت به Decision Made در سایت اداره مهاجرت : 8 نوامبر 2013 *** پاس ریکوئست : 18 نوامبر 2013

رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط hajar نمایش پست ها
    با سلام و تبریک به کسانی که آپدیت گرفتن. یه سوال داشتم، آدرس ایمیل وکیل ما در کیپسی که گرفتیم اشتباه نوشته شده! دو هفته اس به این وکیل میگیم یه ایمیل بزن و آدرسو درست کن، کلا به حرف ما اصلا اهمیت نمیده!! میشه ما خودمون مستقیما ایمیل بزنیم، هم آدرس ایمیل وکیلو درست بگیم بکنن هم ایمیل خودمونم بدیم که به هر دو بفرستن!! آخه سابقه این وکیل ما خیلییییییی خرابه!
    ممنون
    شما دارید وقت را هدر میدهید بهتره وکیلتان ار خلع ید کنید و بقیه کار ها را خودتان انجام دهید

رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط neela نمایش پست ها
    چند تا مورد رو احساس می کنم دوست دارم بگم

اول اینکه اگر اشتباه نکنم اکثر 2012 هایی که آپدیت گرفتن متاهل بودن ، در ضمن به نمره فرانسه هم باید توجه کرد مثلاً سطح زبان C و شاید، شاید چون در 2012 بیشتر پرونده ها مدرک زبان داشتند .. البته اینها همه نظرات شخصی من هستند .
    دوم اینکه من خودم فایلم اپریل 2012 است ولی به خدا خیلی خیلی بیشتر خوشحال می شم اگر اول 2010 ای ها براشون آپدیت بیاید ، چون این یک صف است و حق با نفرات قدیمی تره اماشاید اگر برای همه آپدیت نیومده پرونده هاشون آپدیت لازم نداشته . من فکر کنم باید توکل کنید . من که به شخصه براتون دعا میکنم.

یه مشکل هم دارم : من یک مدرک خیلی مهم (اصل) را همین هفته پیش فرستادم آنکارا . می ترسم پروندهها را فرستاده باشند پاریس و مدرکم گم بشه . نمی دونم چیکار کنم . . اگر کسی نظر یا تجربه ایی داره ممنون می شوم اطلاع دهد.

به امید ویزا برای بچه های 2010
    آپدیت اصلا ربطی به نمره زبان نداره
    با ید دید در هفته های آتی اقدام پاریس در خصوص پرونده های باقیمانده 2010 و 2011 و آپدیت های جدید 2012 چیست فعلا قضاوت زود هست ضمنا آپدیت آش دهن سوزی نیست ولی از هیچی بهتره
    بهتره 2باره تهیه کنید و بفرستید پاریس چون آنکار فکر نکنم کار مثبتی انجام بده و باز خود بهتر میدانید

رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.1361 نمایش پست ها
    دوستانی که براشون آپدیت میاد توی سایت Client Application Status
    وضعیتشون تغییر کرده؟
    وضعیت در سایت تغییر نمیکنه مگر در موارد ذیل
    1-شروع پراسس پرونده
    2- انتقال پرونده از افیسی به افیس دیگر
    3- رسیدن مدیکال به سفارت
    4- گرفتن ویزا

Member
    رشته و دانشگاه
    ingenieur d'industrie

من دیروز آپدیت دریافت کردم با فایل فدرال 4 فوریه 2012 .هر چند به نظر من ابتدا باید برای بچه های 2010 آپدیت بیاد ولی باز فکر می کنم 2010 ها به مدیکال زودتر میرسن . همه تو این 3 سال خیلی سر در گم بودیم .ما ها هم دو بار مصاحبه هامون کنسل شده و کلی از برنامه زندگیمون عقب افتادیم .فکر می کنم تا آخر 2013 همه به ویزا برسیم .انشاله

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)