سلام ممنون
میشه بگید به طور متووسط چند وقت بعد از آاپ دت مدیکل میاد
منظورم برای پرونده های پاریس است.
سلام ممنون
میشه بگید به طور متووسط چند وقت بعد از آاپ دت مدیکل میاد
منظورم برای پرونده های پاریس است.
ویرایش توسط M1KE : April 6th, 2013 در ساعت 06:14 PM دلیل: ترکیب پست ها
با تبریک فراوان به لیلا خانوم و همسرشون ....
میدونم همه فکر و ذهنشون درگیر مدیکال و آپدیته ولی لطفا" سوال منو جواب بدید چون هزینه و وقت فراوان میگیره و ممکنه به مهلت 2 ماهه آپدیت مدارک نرسم:
من چند ماه پیش که از ایران خارج شدم نامه عدم سوء پیشینمو از ایران گرفتم (حدودا" 4 ماهه پیش) میخواستم بدونم با توجه به اعتبار 1 ساله عدم سوء پیشینه که دوستان در پستهای قبلی مطرح کردن اگه واسه من تا 8 ماهه دیگه نامه آپدیت بیاد میتونم اراءه بدم یا دوباره باید بیام ایران یکی دیگه بگیرم ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
آبا خوندن این چند صفحه من یه فرضیه ای رسیدم. اگه اشتباه می کنم بگید. فکر می کنم سالهای مختلف (2010، 2011 و 2012) سه ماه اولشون آپدیت می گیرن. اینطور نیست؟
خیر رندوم هست. برای سپتامبر 2012 اومده ولی برای آگوست 2012 نیومده و از اون طرف برای قبل از آگوست اومده. اینجوری که به نظر میاد برای همه پرونده ها چه 2010 چه 2011 و 2012 آپدیت دارن میدن. چون دارن برای همه میدن به ترتیب نیست و این رندم بودن به علت پخش پرونده ها به افسرهای مختلف است.
منcsq گرفتم مخواستم بدونم چه قدر وقت دارم تامدارک را برای فدرال بفرستم .امکانش وجودداره که مدارک ا به کشور دیگری بفرستم ممنون می شم اگر خصوصی پاسخ مرا بدهید
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم، در آخرین روز خروج ام از ایران درخواست دادم و بعد خانواده با ترجمه برام پست کردند.. فکر می کردم چون بعد از اون دیگه ورودی به ایران نداشتم این نامه حتی اگه بیشتر از سه ماه هم ازش بگذره معتبر باشه چون تمام خضور من در ایران رو پوشش می ده...
اینطور نیست؟
دوستان لطف کنند جهت سردرگم نشدن دوستان حتما اطلاعاتشون رو برای درج در ویزانما ارسال کنند. آپدیتها رندم هستش.
از دوستان دیمند هم کسی خبری آپدیتی مدیکالی دریافت کرده؟ ممنون اطلاع بدید.
سلام
دوستان تبریک به همه.بابت کسانیکه آپ دیت گرفتن .مدیکال گرفتن و همسفرانی که از خوشحالی دیگران شاد شدند .بچه ها عیسی پیشنهاد خوبی داد تروخدا تروخدا بیایید تشکر کنیم .متن رو عیسی نوشته حد اقل ریتوییت کنیم .بذارید متوجه بشن که ما با تصویر ساخته شده از ایرانیان فرق داریم ...یادمه اولین سالی که در زمان خاتمی بنا شد چهارشنبه سوری جشن گرفته شودپیام دادن بچه ها جشن بگیرید اما بهونه دست بعضی ها که میدانید ندهید .حالا هم بیایید کاری کنیم که جیسون بره به خانمش بگه .عجب .شما ایرانیها چقدر جالبید .خواهش میکنم یک موج تشکر راه بیاندازیم
رشته 6 امتیازی ،فایل نامبر دوم:2010/07/06.آپدیت 06/2013/may،مدیکال 24 جولای،رسیدن مدیکال به پاریس 19 اوت.2013 و ایمیل پاس ریکوست 8 اکتبر،مجرد
علاقه مندی ها (Bookmarks)