صفحه 190 از 397 نخستنخست ... 90140180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200240290 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,891 تا 1,900 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط mina7 نمایش پست ها
    والا من زیاد باهاش سروکار نداشتم، یادمه تو تبلیغاتش که کاهش حجم چشمگیری نوشته بود، اما یکی از دوستان میگفت اونقدرها هم کم نمیکنه. جنسش هم فکر میکنم مهم باشه که سریع پاره نشه.
    من از وکیوم بگ تو سفر استفاده می کنم و باید بگم که به طور چشمگیر حجم رو کم میکنه. بخصوص واسه لباسها و وسایل پارچه ای که پف زیادی دارن مثل بافتنی یا پتو و این چیزها. خیلی کم میشه حجم. معمولاً هم جنس این پاکت ها خوبه و اگه دقت کنید که وسیله تیزی بهش نگیره، به این راحتی ها پاره نمیشن.
    برای سایزش هم، اگه بزرگتر از چمدون بود، می تونید سرش رو خالی بذارین یا لباسها رو یه طرف کیسه جمع کنید و از عرض کمتر پر کنید. وقتی وکیوم میکنید، تو همون قسمتی که لباسها هستن جمع میشن و به راحتی تو چمدون جا میشه.
    برای کاهش حجم خیلی خوبن ولی چند نکته رو توجه کنید:
    - وزن خیلی زیاد میشه و توی چمدونی که وکیوم رو میذارین، بقیه حجم چمدون رو با وسایل سبکتر پرکنید تا وزن چمدون زیادتر از وزن قانونی ایرلاین نشه.
    - لباسهای دم دستی تر و پرکاربرد رو که ممکنه زودتر بهش نیاز داشته باشین رو ترجیحاً دیرتر از بقیه لباسها تو کیسه بذارین تا برای خارج کردن راحت تر باشن.
    - حتی اگه بتونین تو چند کیسه مجزا وکیوم کنید، راحت تره. بخصوص اگه سفرتون دو تیکه است. مثلاً اول قراره یک هفته یه جایی موقت باشین و بعد دوباره به شهر دیگه یا خونه دیگه ای برین. اینجوری میتونید لباسها و ملافه هایی که دم دست باید باشن رو تو یه کیسه بذارین و اونهایی رو که برای تیکه دوم سفر میخواین رو تو کیسه جداگونه ای بذارین. و تو مدت موقت اصلاً اون کیسه دوم رو باز نکنید.
    - از تکنیک رول کردن لباسها هم میتونید استفاده کنید. یعنی لباسها رو به جای اینکه تا کنید و روی هم بچینید، اونها رو به دقت لوله کنید و لوله ها رو کنار هم بچینید. اینجوری هم فضای کمتری میگیرن، هم کمتر چروک میشن. میتونید تو کیسه وکیوم هم همینکار رو کنید. یعنی لباسها رو به روش لوله کردن کنار هم تو کیسه وکیوم بچینید، بعد وکیوم کنید.
    لوله کردن شبیه این مدله:
    http://banki.ir/parsian/3946-travel-s

ApplyAbroad Senior Veteran
    soroush88 آواتار ها

دوستان 1 سوال: میشه چینی ها رو به عنوان کری آن برد تو هواپیما؟ آخه من شنیدم چون شکستنی هستن و در اثر شکستن لبه تیز ایجاد می کنن اجازه نمیدن تو هواپیما ببریم!
    نگرانی یک اتلاف وقت تمام عیار است. چون چیزی را تغییر نمی دهد. تنها کارش این است که خوشحالیتان را می رباید و شما را به شدت مشغول هیچ و پوچ می کند.

نقل قول نوشته اصلی توسط soroush88 نمایش پست ها
    دوستان 1 سوال: میشه چینی ها رو به عنوان کری آن برد تو هواپیما؟ آخه من شنیدم چون شکستنی هستن و در اثر شکستن لبه تیز ایجاد می کنن اجازه نمیدن تو هواپیما ببریم!
    ما یه تابلوی خطاطی داشتیم، به خاطر شیشه‌ش نذاشتن ببریم و دادیمش تو بار و شیشه‌ش هم آخر شکست! :|
    نمی‌دونم چینی هم همینطوره یا نه... در هر حال خیلی خیلی خوب با پلاستیک حبابدار بسته‌بندیش کنید

Member t.behrang58 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط soroush88 نمایش پست ها
    سلام به شما دوست عزیز
    بهتره کیف دستی همراه خودتون رو که قصد بردن به داخل هواپیما رو دارین با این چیزها سنگین نکنید چون هم اجازه ورود اون به هواپیما رو ندارید هم در بین دو پرواز و زمان ترانزیت برای خودتون با یک کیف سنگین دردسر درست میکنید . من بارهام رو با لوفتهانزا فریت کردم . از خیابان مولوی هم کارتن های مخصوص تهیه کردم که خیلی محکم بودن و داخل و بیرون کارتن هارو با پلاستیک حبابدار پیچوندم و درنهایت همه وسایل هم تا جایی که راه داد دوباره با پلاستیک حبابدار پیچوندم . البته بعضی از کارتنها رو از بیرون پلاستیک حبابدار کشیدم و اونهم بعداز تایید ارزیاب گمرگ فرودگاه . خداروشکر هیچکدام از بارهای مهم و اصلیم مثل کریستال هامون نشکستن . ولی در حد 3 مورد ظروف و وسیله معمولی شکسته دادم که کاملا معلوم بود به دلیل تغیرات دما و فشار خورد شدن . فقط در بسته بندی لوازمی که براتون مهم هستن از هیچ محکم کاری دریغ نکنید که بعد در اینجا حالتون گرفته نشه . لیبل شکستنی هم یادتون نره بزنین به وسایل مهم .
    ای دل اندر بند زلفش از پریشانی منال ---مرغ زیرک چون بدام افتد تحمل بایدش

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    ما یه تابلوی خطاطی داشتیم، به خاطر شیشه‌ش نذاشتن ببریم و دادیمش تو بار و شیشه‌ش هم آخر شکست! :|
    نمی‌دونم چینی هم همینطوره یا نه... در هر حال خیلی خیلی خوب با پلاستیک حبابدار بسته‌بندیش کنید
    من یک تابلو شیشه دار که داخلش هم نقره بود رو با کمال افتخار داخل کری آن بردم داخل هواپیما.
    هیچکس اصلا نگاش نکرد. البته توی پلاستیک حبابدار پیچیده بودمش. ولی چینی دیگه خیلی واضحه. بعید میدونم اجازه بدن بره داخل هواپیما!
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    من یک تابلو شیشه دار که داخلش هم نقره بود رو با کمال افتخار داخل کری آن بردم داخل هواپیما.
    هیچکس اصلا نگاش نکرد. البته توی پلاستیک حبابدار پیچیده بودمش. ولی چینی دیگه خیلی واضحه. بعید میدونم اجازه بدن بره داخل هواپیما!
    شما که از همه خوش‌شانس‌تر بودی... ایران‌و هم که بار کردی بردی با خودت، کسی کارت نداشته
    متاسفانه ما تو بارهامون تلفات زیاد داشتیم. فقط خدا رو شکر یه سرویس عتیقه ارثیه خانوادگی همراهم بود که به حول و قوه‌ی الهی صحیح و سالم رسید!

در هرصورت پلاستیک حبابدار یادتون نره، ظرف‌هایی مثل پارچ یا لیوان هم اگر همراهتونه، یادتون باشه داخلش رو هم حسابی پر کنید که تحت فشار چیزیشون نشه

دوستان من تصمیم دارم برای 3 ماه در کانادا باشم و برگردم ایران و 3 ماه بعد دوباره بیام. اما می خواهم در این سفر بیشتر وسایلم حداقل همه لباسهام رو بیارم. می خوام برای 3 ماههی که نیستم وسایلم را در انبار بذارم. دوستان از هزینه اجاره انبار در مونترال اطلاعی دارند؟

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط ZARIJOON نمایش پست ها
    دوستان من تصمیم دارم برای 3 ماه در کانادا باشم و برگردم ایران و 3 ماه بعد دوباره بیام. اما می خواهم در این سفر بیشتر وسایلم حداقل همه لباسهام رو بیارم. می خوام برای 3 ماههی که نیستم وسایلم را در انبار بذارم. دوستان از هزینه اجاره انبار در مونترال اطلاعی دارند؟
    با ماهی 50-60 دلار باید بشه یک انبار دو متردردومتر اجاره کرد. اگر از اول برای سه ماه اجاره کنید شاید تخفیف هم بگیرید. storage facility ها را سرچ کنید.

ApplyAbroad Editor
    amirmousavi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

ببخشید من نزدیک سفرم . دیگه متاسفانه وقت سرچ کردن ندارم ...
    میتونیم کنسرو (مثل تن ماهی ) توی بار بزاریم ؟؟ آخه فک نکنم جز مواد فاسد شدنی باشه .
    رب گوجه فرنگی چطور ؟ :P

(پرواز ایران ار - ار کانادا)

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmousavi نمایش پست ها
    ببخشید من نزدیک سفرم . دیگه متاسفانه وقت سرچ کردن ندارم ...
    میتونیم کنسرو (مثل تن ماهی ) توی بار بزاریم ؟؟ آخه فک نکنم جز مواد فاسد شدنی باشه .
    رب گوجه فرنگی چطور ؟ :P

(پرواز ایران ار - ار کانادا)
    اصولن شما اجازه وارد کردن گوشت و مواد پروتئینی رو به کانادا ندارین
    همون تو فرودگاه می‌ریزنش دور

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)