صفحه 1363 از 2683 نخستنخست ... 363863126313131353135413551356135713581359136013611362136313641365136613671368136913701371137213731413146318632363 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 13,621 تا 13,630 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط Azizkhani نمایش پست ها
    صبح رفتم پلیس +10 سو پیشینه بگیرم گفت صد در صد یه هقته ای میاد...بعد که گفتم خیلی عجله دارم گفت می تونم رسیدشو ببرم میدان شاپور 2 روز دیگه و دستی خودم بگیرم...حالا به نظر شما صبر کنم تا یکشنبه بعد اینا حرفشون حرف هست که یه هفته ای میاد یا 4شنبه مرخصی بگیرم برم شاپور...؟
    من چند ماه پیش گرفتم و یه هفته ای اومد.
    12 امتیازی
    فایل نامبر فدرال: 20 فوریه 2013 ، اینپراسس: 7 فوریه 2014
    مدیکال : 3 آوریل 2014 ، مدیکال ریسیود: 27 آوریل 2014 ، پاس ریکوئست: 14 می 2014

سلام از بچه های دیمند که فایل فدرالشون از می 2012 به بعده کسی براش مدیکال اومده ؟پرستاری - 12 امتیازی - مصاحبه 22 مارس 2012 - فایل فدرال 24 می 2012 - در انتظار مدیکال له شدیم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط nadali54 نمایش پست ها
    میشه بگین کی اومده ؟دقیقا چه روز می هستین؟؟
    فایل 3 می هستم رشته صفر امتیازی csq فوریه 2009 اپدیت هم سه روز پیش بخ دست وکیلم رسیده

به نظر من هر کاری که میشه انجام داد تا کارتون سریع تر انجام بشه انجام بدید ، آدم نمیدونه 1 ساعت دیگه اوضاع چطوری میشه ، ضمن اینکه نمیشه رو حرف کسی 100 در 100 حساب کرد .

Banned

دوستان گرامی

لطفا برای آنکه اطلاعات مربوط به
    روند مدیکال دهی و نامه های به روز رسانی در این تاپیک قابل پیگیری باشند موارد زیر را به احترام دیگر دوستانتان که به دنبال چنین اخباری در این تاپیک هستند رعایت نمایید.

لطفا موارد مربوط به قیمت
    بلیت هواپیما را در تاپیک زیر پیگیری نمایید.

پرواز به کانادا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

لطفا موارد مربوط به همفکری برای افزایش سرعت بررسی پرونده ها و توییت زدن به افراد مختلف را در تاپیک زیر مطرح نمایید.

همفکری در زمینه جلب توجه اداره مهاجرت برای افزایش سهمیه ویزا و سرعت بررسی پرونده ها

لطفا از این پس موارد مربوط به چگونگی پر کردن فرم های به روز رسانی (Update) را هم در تاپیک زیر مطرح نمایید. مواردی که در این زمینه بودند به تاپیک موردنظر منتقل شدند.

چگونگی تکمیل فرم های درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مدیکال (پس از CSQ)

موفق باشید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ajaj نمایش پست ها
    همانطوری که اطلاع دادم ، از طریق کیپس متوجه شدم که پرونده ما هم (12 امتیازی) به پاریس رفته ولی هیچ تغییری در سایت CIC نداشتیم.
    دوست عزیز کیپستون رو چه تاریخی درخواست دادین؟ تاریخ انتقال پرونده شما هم 28 فوریه هست؟

Banned

همچنین با توجه به مواردی که در صفحات اخیر مطرح شده بود ذکر این نکته ضروری است که توهین به دیگر کاربران و به کارگیری کلام نامناسب به هیچ شکل (چه در فضای عمومی فروم، چه در متن امتیازها و چه در پیغام های خصوصی) مجاز و پذیرفته نیست و حتما پس از بررسی با این موارد برخورد می شود. در این زمینه خواهشمند است به شکل زیر عمل نموده و از طرح عمومی این موارد در فروم خودداری نمایید.

1- در مورد
    پیغام های عمومی که در فروم گذاشته می شود در صورتی که دارای کلام نامناسب می باشند تنها آنها را گزارش پست خلاف نموده و از پاسخ دادن به آنها خودداری نمایید.

2- در مورد
    پیغام های خصوصی نیز از دکمه گزارش پست خلاف در زیر پیغام خصوصی دریافت شده استفاده نمایید تا متن پیغام موردنظر برای مدیران موردنظر فرستاده شود.

3- در مورد
    متن امتیازها نیز در صورتی که دارای کلام نامناسب بودند آنها را با اشاره به آدرس پست موردنظر با پیغام خصوصی به یکی از مدیران اطلاع دهید تا بررسی شوند.

موفق باشید

Senior Member anthelion آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shahin7777 نمایش پست ها
    سلام از بچه های دیمند که فایل فدرالشون از می 2012 به بعده کسی براش مدیکال اومده ؟پرستاری - 12 امتیازی - مصاحبه 22 مارس 2012 - فایل فدرال 24 می 2012 - در انتظار مدیکال له شدیم
    دوستان صبور!!! دیمندی اگه یه کم اجازه بفرمایید که این آفیسرها یه نفسی بکشند و به کار صفر و 6امتیازی ها یه سر و سامانی بدهند ازتون ممنون میشیم!
    اگه به ویزانما سر بزنید می بینید تا حدود جوون 2012 برای دیمندها ویزا (عرض کردم ویزا نه مدیکال) اومده
    دوستان صفر و 6 امتیازی بنده خدا یه کم دارند ذوق می کنند که برای یک نفر (فقط یک نفر) صفر امتیازی از 3 سال پیش یه مدیکال ناقابل اومده خواهشا شادی شون رو با غرهای همیشگی تون خراب نکنید

با تشکر از صبوری شما
    شروع پروسه: اکتبر 2010 - CSQ: نوامبر 2012 - فایل نامبر فدرال: 12 فوریه 2013 - مدیکال: 18 فوریه 2014 - پاس ریکوئست اول می 2014 - پاس ریکوئست دوم 28 نوامبر 2014
    (رشته 6 امتیازی) -- ویزانما

Junior Member MLV آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آمار

نقل قول نوشته اصلی توسط anthelion نمایش پست ها
    دوستان صبور!!! دیمندی اگه یه کم اجازه بفرمایید که این آفیسرها یه نفسی بکشند و به کار صفر و 6امتیازی ها یه سر و سامانی بدهند ازتون ممنون میشیم!
    اگه به ویزانما سر بزنید می بینید تا حدود جوون 2012 برای دیمندها ویزا (عرض کردم ویزا نه مدیکال) اومده
    دوستان صفر و 6 امتیازی بنده خدا یه کم دارند ذوق می کنند که برای یک نفر (فقط یک نفر) صفر امتیازی از 3 سال پیش یه مدیکال ناقابل اومده خواهشا شادی شون رو با غرهای همیشگی تون خراب نکنید

با تشکر از صبوری شما
    اون بنده خدا فقط سوال کرد. ولی حرفای شما بیشتر شبیه غر زدنه دوست عزیز. آفیسرها هم منتظر حرف من وشما نیستند که اولویت برای بررسی پرونده ها تعیین کنند. از صبوری همه دوستان چه دیمند و چه غیر دیموند تشکر می کنم.
    رشته: 12 امتیازی - متاهل
    دریافت مدارک توسط سیدنی: 26/7/2012 :فایل نامبر فدرال: 29/8/2012
    درخواست آپدیت از فرانسه: 24/4/2013 : دریافت مدارک آپدیت توسط سفارت: 10/5/2013 مدیکال: 2/10/2013 پاس ریکوییست: 8/1/2014

Senior Member Ramtin228 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط anthelion نمایش پست ها

با تشکر از صبوری شما
    درسته که کاناداییها بینمون فرق گذاشتند،ولی خود ما که نباید بینمون فرق بذاریم،برای هر کی چه دیمند،چه غیر دیمند،خبر خوبی بیاد باید خوشحال بشیم.به هر حال همه هموطن وایرانی هستیم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)