صفحه 192 از 397 نخستنخست ... 92142182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202242292 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,911 تا 1,920 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

کری آن مارو هم وزن کردن... ما با لوفتانزا بودیم

Senior Member

دوستان سلام...

آیا بردن کمی عسل مشکلی را ایجاد می کند؟

بردن لواشک و آلوچه چطور؟

ممنون از شما

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط pedramakaay نمایش پست ها
    دوستان سلام...

آیا بردن کمی عسل مشکلی را ایجاد می کند؟

بردن لواشک و آلوچه چطور؟

ممنون از شما
    نه. همه را وردار بیار.
    عسل به نظرم اینجا بهتره. توی ایران مجبورند توی پاییز و زمستان به زنبورها شکر و شربت شکر بدن ولی اینجا عسل طبیعی ارزونتر از عسل شکری در میاد.
    عسل طبیعی گرفتم یک کیلو حدود 8 دلار.
    عسل طبیعی ای که توی ایران برای هر کیلوش حدود 100 هزار تومن باید پول بدی

Junior Member

دوستان آوردن دمپایی پلاستیکی و کیسه فریزر رو چقدر توصیه میکنین؟اونجا پیدا نمیشه یا گرونه؟

Senior Member s30min آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط manaj نمایش پست ها
    دوستان آوردن دمپایی پلاستیکی و کیسه فریزر رو چقدر توصیه میکنین؟اونجا پیدا نمیشه یا گرونه؟
    دمپایی پلاستیکی فروشگاه های یه دلاری دارن...فکر نمی کنم بیشتر از 4-3 دلار باشه...اما کیسه فریزر اینجا به شکل زیپ کیپ با سایزهای مختلف هست که من گوشت چرخ کرده و ...ترجیح میدم تو کیسه فریزر مدل ایرانی بسته بندی کنم و تا الانم از کیسه فریزرهایی که از ایران اوردم استفاده کردم....خوبیش اینه که کیسه فریزر برای از ایران اوردن وزن و حجمی نداره و قیمتشم کمتره خوب...این زیپ کیپ ها فکر کنم از 2-3 دلار شروع میشه....به نظر من اینجا قیمت کیف زنونه بالاست...چون همشون مارک هستند بدترین و زشت ترین کیف اینجا از 20 دلار شروع میشه...کیف خوب حداقل 50 دلاره...دیگه خود دانید که بیارید یا نه ولی من منتظرم یه سفر برم ایران برای خودم کلی کیف بخرم بیارم...
    لندینگ در تورنتو July 2012
    Thank God

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط s30min نمایش پست ها
    دمپایی پلاستیکی فروشگاه های یه دلاری دارن...فکر نمی کنم بیشتر از 4-3 دلار باشه...اما کیسه فریزر اینجا به شکل زیپ کیپ با سایزهای مختلف هست که من گوشت چرخ کرده و ...ترجیح میدم تو کیسه فریزر مدل ایرانی بسته بندی کنم و تا الانم از کیسه فریزرهایی که از ایران اوردم استفاده کردم....خوبیش اینه که کیسه فریزر برای از ایران اوردن وزن و حجمی نداره و قیمتشم کمتره خوب...این زیپ کیپ ها فکر کنم از 2-3 دلار شروع میشه....به نظر من اینجا قیمت کیف زنونه بالاست...چون همشون مارک هستند بدترین و زشت ترین کیف اینجا از 20 دلار شروع میشه...کیف خوب حداقل 50 دلاره...دیگه خود دانید که بیارید یا نه ولی من منتظرم یه سفر برم ایران برای خودم کلی کیف بخرم بیارم...
    در فروشگاه های دولاراما میتونید کیسه فریزر گیر بیارید اسمش هم freezer bags هست پلاستیکش مثل کیسه فریزر های ایرانی نیست در ضمن ارزونتر از اون زیپ کیپ هاست. اما خوب کیسه فریزرهای ایران واقعا بهتره. من اگر ایندفعه برم ایران یه عالمه میارم
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Master of Computer Engineering - Senior Software Developer

نقل قول نوشته اصلی توسط zini_zinparast نمایش پست ها
    در فروشگاه های دولاراما میتونید کیسه فریزر گیر بیارید اسمش هم freezer bags هست پلاستیکش مثل کیسه فریزر های ایرانی نیست در ضمن ارزونتر از اون زیپ کیپ هاست. اما خوب کیسه فریزرهای ایران واقعا بهتره. من اگر ایندفعه برم ایران یه عالمه میارم
    دقیقا ما هم همین نوعشو میخریم و اتفاقا کیفیتش از نایلون فریزرهای ایران به نظرم خیلی بهتره. سریع پاره نمیشه و مقاومتش بیشتره. البته درسته قیمتشم بالاتره ولی وقتی مورد کیفیت رو کنارش بذاریم به نظرم ارزششو داره. من خودم اگه یه سفر برم ایران ترجیح میدم البسه نخی با کیفیت و قیمت مناسب ترک رو بار کنم بیارم نه چیز دیگه. فرش و زعفران هم به همچنین

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Jill نمایش پست ها
    دقیقا ما هم همین نوعشو میخریم و اتفاقا کیفیتش از نایلون فریزرهای ایران به نظرم خیلی بهتره. سریع پاره نمیشه و مقاومتش بیشتره. البته درسته قیمتشم بالاتره ولی وقتی مورد کیفیت رو کنارش بذاریم به نظرم ارزششو داره. من خودم اگه یه سفر برم ایران ترجیح میدم البسه نخی با کیفیت و قیمت مناسب ترک رو بار کنم بیارم نه چیز دیگه. فرش و زعفران هم به همچنین
    من توی ایران یه کارتن پر از انواع کابل و فیش های کامپیوتر و ... داشتم.
    فکر کنم اگه اونو بیارم اینجا می تونم خونه بخرم! بس که گرونه این چیزا

لباس و کیسه فرزر و ... همه اش اینجا پیدا می شه. لباسای حراج که مفت هستند، سبزی خشک میارم و زانوبند(اورتوپدی جات!) و دارو. زغفران هم همچنین
    راستی جماعت. عینک آفتابی نخرید . اینجا بهتر و ارزونترش هست

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Pedarbozorg نمایش پست ها
    من توی ایران یه کارتن پر از انواع کابل و فیش های کامپیوتر و ... داشتم.
    فکر کنم اگه اونو بیارم اینجا می تونم خونه بخرم! بس که گرونه این چیزا

لباس و کیسه فرزر و ... همه اش اینجا پیدا می شه. لباسای حراج که مفت هستند، سبزی خشک میارم و زانوبند(اورتوپدی جات!) و دارو. زغفران هم همچنین
    راستی جماعت. عینک آفتابی نخرید . اینجا بهتر و ارزونترش هست
    کابل و آداپتور کامپیوتر و این قبیل چیزها را از ebay بخرید خیلی ارزونتر درمیاد.

من که تو فروشگاه ایرانی همون کیسه فریزرهای مارک پنگوئن خودمون رو دیدم، با اینکه با خودم یه بسته آوردم اما کلی ذوق کردم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)