صفحه 18 از 183 نخستنخست ... 891011121314151617181920212223242526272868118 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 1822

موضوع: آرشیو شده : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی- تا سال 2015

Junior Member

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

سلام دوستان
    من در حال پرکردن فرم ها هستم، منتها در مورد یک مسئله لطفا نظرتون رو بهم بگین
    من برای ویزای آمریکا اقدام کرده بودم که هنوز در مرحله clearance هستم. اگر حتی clear هم بشم نمیتونم برم، چون فاندم از بین رفته. در فرم ها جایی ندیدم که سوال شده باشه برای ویزای کشورهای دیگه آیا اقدام کردم یا نه. منتها چون یک سفر یک روزه به ترکمنستان داشتم شاید آفیسر وقتی Additional Information Form رو میخونه شک کنه. بنظرتون چیکار کنم؟ به نظرتون بگم که به ترکمنستان سفر کردم یا نه؟ در مورد کپی پاسپورت باید همه ی صفحات پاسپورت رو کپی کنم؟
    ممنون

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed55 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من برای ویزای آمریکا اقدام کرده بودم که هنوز در مرحله clearance هستم. اگر حتی clear هم بشم نمیتونم برم، چون فاندم از بین رفته. در فرم ها جایی ندیدم که سوال شده باشه برای ویزای کشورهای دیگه آیا اقدام کردم یا نه. منتها چون یک سفر یک روزه به ترکمنستان داشتم شاید آفیسر وقتی Additional Information Form رو میخونه شک کنه. بنظرتون چیکار کنم؟ به نظرتون بگم که به ترکمنستان سفر کردم یا نه؟ در مورد کپی پاسپورت باید همه ی صفحات پاسپورت رو کپی کنم؟
    ممنون

من چندین بار همینجا گفتم...شما همواره سی کن حقیقت رو بگی ....اینجوری ممکنه! کارا بهتر جلو بره...ممکن هم هست که رد شین...اما شما میدونی که از این لحاظ به مشکل بر نمیخوری ....اگر فردا خودشون متوجه شدن و شما ناگفته باشی...اونوقت دلیل خوبی برای رد کردن شما دارن ...در نهایت تصمیم با خودت...اما تا اونجایی که من اطلا دارم تا به امروز کسی رو به خاطر روادید گذشته رد نکردن....باز میتونی خودت چک کنی کسی نیومده بگه منو به خاطر روادید رد شدی امریکا یا اروپا رد کردن!....باز با خودت....
    "به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم / شمایل تو بدید م نه عقل ماند و نه هوشم"

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed55 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ممنون
    من نمیدونم چرا دوستان فک میکنن سفر کسی در محدوده سنی 25 تا 30 سال به کشورهایی همچون دبی، ترکیه، ترکمنستان، ارمنستان فقط به یک قصد میتونه باشه و اون هم دریافت ویزای آمریکا هست و لاغیر!!!!

ضمنا، شما که هنوز نتیجه ویزا نیومده که بخاید خدای نکرده در قسمت ریجکتی ها اعلام کنید....پس تنها موردی رو که باید اشاره کنید ترکمنستانه، چون که تو کپی پاس (معمولا از صفحه اول تا آخرین صفحه مهر دار یا ویزا دار+ یک صفحه خالی بعدی) هم مشخص میشه....مطمئنا سیاحت هم کردید تو ترکمنستان دیگه؟

Junior Member

ممنون از armin65 و mani2541 که به پست قبلی من پاسخ دادند.
    ِک مسئله دیگه این هست که همه افرد خانواده من مقیم امارات متحده عربی هستن و تنها کسی که مقیم نیست من هستم. بنظرتون در فرم اقامت افراد خانواده ام رو کجا اعلام کنم؟ بنظرتون اگر راست بگم آفیسر فکر نمیکنه که من هم دنبال اقامت هستم؟

سلام.
    برای دریافت ویزای دانشجویی از استرالیا حتما مدرک آیلتس نیاز است یا ارائه تافل هم امکان پذیر است؟
    با سپاس

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa2000 نمایش پست ها
    سلام.
    برای دریافت ویزای دانشجویی از استرالیا حتما مدرک آیلتس نیاز است یا ارائه تافل هم امکان پذیر است؟
    با سپاس
    ویزای دانشجویی از استرالیا مدرک نمی خواهد!!! توی coe مدرک ارائه شده به دانشگاه ذکر شده است

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa2000 نمایش پست ها
    سلام.
    با سپاس
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnams نمایش پست ها
    ویزای دانشجویی از استرالیا مدرک نمی خواهد!!! توی coe مدرک ارائه شده به دانشگاه ذکر شده است

ضمن تعد حرف دوستمون ...باید یادآور شم که هر دو مدرک قابل قبول هست....و مشکلی از این لحاظ ندارید....شما برای اطمینان ی کپی از مدرک زبانو بزار تو مدارکت
    "به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم / شمایل تو بدید م نه عقل ماند و نه هوشم"

Junior Member

با سلام،
    من به تازگی از دانشگاه ملبورن پذیرش دکترا و اسکالرشیپ (MIRS و MIFRS) گرفتم و قراره تا 15 جولای درس رو شروع کنم. در مورد اخذ ویزا یکسری سوال داتشم، ممنون می شم اگه دوستان کمک کنن به جواب سوالاتم:

1. من تا چند روز دیگه CoE دانشگاه به دستم می رسه...با این مدرک نوع ویزای من Streamlined visa process هستش؟
    2. از اونجایی که پستهای زیادی در مورد مدارک موردنیاز ارائه شده، من یکم درمورد خودم گیج شدم. مدارک مورد نیاز برای ویزا در مورد من چیه؟
    3. چه فرمهایی را باید برای نوع ویزای مربوط به خودم پرکنم؟
    4. آیا فرایند ویزا استرالیا مصاحبه هم داره یا فقط پرداخت پول در تهران و ارسال مدارک به عمانه؟
    5. بهطور کلی امیدی هست تا 15 جولای ویزا بیاد؟

با تشکر از راهنمایی شما

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

نقل قول نوشته اصلی توسط enayatmm نمایش پست ها
    با سلام،
    من به تازگی از دانشگاه ملبورن پذیرش دکترا و اسکالرشیپ (MIRS و MIFRS) گرفتم و قراره تا 15 جولای درس رو شروع کنم. در مورد اخذ ویزا یکسری سوال داتشم، ممنون می شم اگه دوستان کمک کنن به جواب سوالاتم:

1. من تا چند روز دیگه CoE دانشگاه به دستم می رسه...با این مدرک نوع ویزای من Streamlined visa process هستش؟
    2. از اونجایی که پستهای زیادی در مورد مدارک موردنیاز ارائه شده، من یکم درمورد خودم گیج شدم. مدارک مورد نیاز برای ویزا در مورد من چیه؟
    3. چه فرمهایی را باید برای نوع ویزای مربوط به خودم پرکنم؟
    4. آیا فرایند ویزا استرالیا مصاحبه هم داره یا فقط پرداخت پول در تهران و ارسال مدارک به عمانه؟
    5. بهطور کلی امیدی هست تا 15 جولای ویزا بیاد؟

با تشکر از راهنمایی شما
    1- بله
    2- مدارک مورد نیاز توی سایت سفارت لیست شدن (لینک). علاوه بر اینها هر چقدر بتونین مدارکی که نشون بده تمکن مالی دارین (سند خونه، گواهی بانکی و غیره) ارائه بدین خوبه.
    3- نوع فرمهایی که باید پر کنین و بفرستین تو لینک بالا گفته شده.
    4- شما میتونین یا مدارکتون رو مستقیم بفرستین اردن (که تو این حالت، قبل از ارسال مدارک باید فیش پرداخت هزینه ویزا رو ببرین سفارت و یه فیش انگلیسی بگیرین و همراه بقیه مدارکتون بفرستین اردن) یا مدارکتون رو بفرستین همین سفارت استرالیا تو تهران. مسلما حالت اول خیلی سریعتره چون سفارت تهران هم مدارک برای اردن خواهد فرستاد. مصاحبه هم به صورت تلفنی انجام میشه، البته نه برای همه. مصاحبه بیشتر در مواردی انجام میشه که آفیسر نمته مبهمی تو پرونده متقاضی ببینه.
    5- بله هنوز تا 15 جولای سه ماه مونده و انشالله تا اون موقع ویزاتون میاد. البته اخیرا کارای ویزای سفارت خیلی به هم ریخته شده (گویا به خاطر تغییراتی که تو بخش ویزای ایران سفارت اتفاق افتاده) و نمیشه نظر قطعی داد اما انشالله که تا اون موقع ویزاتون میاد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidet نمایش پست ها
    1- بله
    2- مدارک مورد نیاز توی سایت سفارت لیست شدن (لینک). علاوه بر اینها هر چقدر بتونین مدارکی که نشون بده تمکن مالی دارین (سند خونه، گواهی بانکی و غیره) ارائه بدین خوبه.
    3- نوع فرمهایی که باید پر کنین و بفرستین تو لینک بالا گفته شده.
    4- شما میتونین یا مدارکتون رو مستقیم بفرستین اردن (که تو این حالت، قبل از ارسال مدارک باید فیش پرداخت هزینه ویزا رو ببرین سفارت و یه فیش انگلیسی بگیرین و همراه بقیه مدارکتون بفرستین اردن) یا مدارکتون رو بفرستین همین سفارت استرالیا تو تهران. مسلما حالت اول خیلی سریعتره چون سفارت تهران هم مدارک برای اردن خواهد فرستاد. مصاحبه هم به صورت تلفنی انجام میشه، البته نه برای همه. مصاحبه بیشتر در مواردی انجام میشه که آفیسر نمته مبهمی تو پرونده متقاضی ببینه.
    5- بله هنوز تا 15 جولای سه ماه مونده و انشالله تا اون موقع ویزاتون میاد. البته اخیرا کارای ویزای سفارت خیلی به هم ریخته شده (گویا به خاطر تغییراتی که تو بخش ویزای ایران سفارت اتفاق افتاده) و نمیشه نظر قطعی داد اما انشالله که تا اون موقع ویزاتون میاد.

ممنون از راهنمایی کاملت....فقط دو تا سوال دیگه هم برام پیش اومد:
    1. شما در فروم صحبت از رزومه و پروپوزال هم میکنین....درصورتی که مدارک ویزای streamlined بر اساس اونچه در سایت اداره مهاجرت اومده شامل این موضوعات نمیشه....اینها را شما به عنوان اطالاعات پشتیبان به سفارت پست کردین؟
    2. من جدول هزینه ها رو از اداره مهاجرت دانلود کردم، برای ویزا SVP مبلغ هزینه ویزا رو Nil زده بود! بنابراین این چه مبلغیه که باید به سفارت استرالیا بدیم؟ اگه شما مطمئنین که این هزینه باید پرداخت بشه، مبلغش چقدره و در کدام سایت یا فرم این مبلغ ذکر شده؟

واقعا متشکر از لطفت دوباره....

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)