صفحه 19 از 183 نخستنخست ... 9101112131415161718192021222324252627282969119 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 1822

موضوع: آرشیو شده : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی- تا سال 2015

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

نقل قول نوشته اصلی توسط enayatmm نمایش پست ها
    ممنون از راهنمایی کاملت....فقط دو تا سوال دیگه هم برام پیش اومد:
    1. شما در فروم صحبت از رزومه و پروپوزال هم میکنین....درصورتی که مدارک ویزای streamlined بر اساس اونچه در سایت اداره مهاجرت اومده شامل این موضوعات نمیشه....اینها را شما به عنوان اطالاعات پشتیبان به سفارت پست کردین؟
    2. من جدول هزینه ها رو از اداره مهاجرت دانلود کردم، برای ویزا SVP مبلغ هزینه ویزا رو Nil زده بود! بنابراین این چه مبلغیه که باید به سفارت استرالیا بدیم؟ اگه شما مطمئنین که این هزینه باید پرداخت بشه، مبلغش چقدره و در کدام سایت یا فرم این مبلغ ذکر شده؟

واقعا متشکر از لطفت دوباره....

------------
    1- سی وی را همراه مدارک بفرست اردن، ولی یک سی وی ازت در قالب ورد میخوان که سعی کن همه سی وی ها یکسان باشه ، پروپوزال هم بعدا در قالب ورد ایمیلی می خوان ازت
    2- برو به سایت دانشگاهتون ببین زیر فاند هاتون نوشته که هزینه ویزا را نباید داد ؟ iprs ها هزینه ویزا نمیدن مال شما را نمی دونم! در غیر این صورت باید هزینه ویزا را یرین تهران بدین و فیش را با مدارک پست کنی اردن.

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

نقل قول نوشته اصلی توسط enayatmm نمایش پست ها
    ممنون از راهنمایی کاملت....فقط دو تا سوال دیگه هم برام پیش اومد:
    1. شما در فروم صحبت از رزومه و پروپوزال هم میکنین....درصورتی که مدارک ویزای streamlined بر اساس اونچه در سایت اداره مهاجرت اومده شامل این موضوعات نمیشه....اینها را شما به عنوان اطالاعات پشتیبان به سفارت پست کردین؟
    2. من جدول هزینه ها رو از اداره مهاجرت دانلود کردم، برای ویزا SVP مبلغ هزینه ویزا رو Nil زده بود! بنابراین این چه مبلغیه که باید به سفارت استرالیا بدیم؟ اگه شما مطمئنین که این هزینه باید پرداخت بشه، مبلغش چقدره و در کدام سایت یا فرم این مبلغ ذکر شده؟

واقعا متشکر از لطفت دوباره....
    1- رزومه و پروپوزال مدارکی هست که بعدا کیس آفیسر ازتون خواهد خواست که براش ایمیل کنین. این دو تا مدرک برای چک امنیتی مورد استفاده قرار میگیرن.

2- توی صفحه مربوط به ویزای دانشجویی در سایت سفارت، روی Tehran Fees کلیک کنید. این لینک میبرتتون به صفحه ای توی سایت اداره مهاجرت استرالیا. راستش دقیقا خاطرم نیست که بعدش تو کدوم قسمت باید برین تا مبلغ هزینه ویزای دانشجویی رو ببینین، اما چیزی که مسلم هست اینه که شما باید برای هزینه ویزای دانشجویی مبلغ 701 هزارتومن به حساب سفارت واریز کنین (اگر به سفارت زنگ بزنید هم این مطلب رو بهتون خواهند گفت)، مگر اینکه اسکولارشیپتون این هزینه رو پوشش بده (مثل اسکولارشیپ IPRS) و این مسأله توی COE شما هم قید شده باشه.

Junior Member

سلام
    برا رضاي خدا يكي پروسه اقدام برا ويزاي استراليا رو بگه. من دكتري IPRS گرفتم سيدني.كانفرم كردم. قراره COE بفرستند. من آمريكا رو بلدم. كليير نشدم سويچ كردم اينجا.
    ممنون از هركي راهنمايي كنه.
    1- چه مداركي؟
    2-آيا مصاحبه حضووري؟دراينصورت وقت سفارت چي؟
    3-چقد طول ميكشه؟به آخر جولاي ميرسم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط solei نمایش پست ها
    سلام
    برا رضاي خدا يكي پروسه اقدام برا ويزاي استراليا رو بگه. من دكتري IPRS گرفتم سيدني.كانفرم كردم. قراره COE بفرستند. من آمريكا رو بلدم. كليير نشدم سويچ كردم اينجا.
    ممنون از هركي راهنمايي كنه.
    1- چه مداركي؟
    2-آيا مصاحبه حضووري؟دراينصورت وقت سفارت چي؟
    3-چقد طول ميكشه؟به آخر جولاي ميرسم؟
    سلام تبریک میگم برای بورس
    اول نگران نباش میرسی تا آخره جولای ، معمولا یکی دوماهه ویزارو میدن،
    دوم- برای اطلاع از مدارک مورد نیاز پست #۱۷۹ تا #۱۸۱ رو در صفحه قبلی بخون، آقای vahidet اطلاعات کامل رو نوشته،
    ضمن مصاحبه هم فقط موقعی انجام میشه که ابهامی وجود داشته باشه، و فقط به صورت تلفنی هست
    ، امیدوارم که زود ویزات بیاد
    سوالی دشتی ما در خدمتیم
    نگران نباش

سلام
    من اسكولار شيپ USydIS از دانشگاه سيدني گرفتم. اگه ممكنه به سوالاي من يه نفر جواب بده ممنون ميشم:
    1- اين اسكولار شيپ هزينه بيمه رو كاور نميكنه، من واسه دكتري ريسرچ آفر دارم كه مدت اسكولارشيپ 3 سال هست و قابل تمديد تا 6 ماه، ميخواستم بدونم من بيمه رو بايد واسه چند ماه بگيرم كه مورد تاييد سفارت باشه؟
    2- هزينه بيمه اگه ويزام اوكي نشه يا نرم استراليا پس داده ميشه؟
    3- مبلغ اسكولارشيپ 24660 دلار در سال هست، توي آفر هزينه ها رو نوشته 18600 تا واسه خودم و 6600 تا واسه همسرم، آيا بايد ما به تفاوت اسكولارشيپ و هزينه ها رو تاييديه بانكي ببرم سفارت يا كل 6600 تا رو؟

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط Future_Light نمایش پست ها
    سلام
    من اسكولار شيپ USydIS از دانشگاه سيدني گرفتم. اگه ممكنه به سوالاي من يه نفر جواب بده ممنون ميشم:
    1- اين اسكولار شيپ هزينه بيمه رو كاور نميكنه، من واسه دكتري ريسرچ آفر دارم كه مدت اسكولارشيپ 3 سال هست و قابل تمديد تا 6 ماه، ميخواستم بدونم من بيمه رو بايد واسه چند ماه بگيرم كه مورد تاييد سفارت باشه؟
    2- هزينه بيمه اگه ويزام اوكي نشه يا نرم استراليا پس داده ميشه؟
    3- مبلغ اسكولارشيپ 24660 دلار در سال هست، توي آفر هزينه ها رو نوشته 18600 تا واسه خودم و 6600 تا واسه همسرم، آيا بايد ما به تفاوت اسكولارشيپ و هزينه ها رو تاييديه بانكي ببرم سفارت يا كل 6600 تا رو؟
    تبریک بابت اسکولارشیپتون.

1- اگر درست یادم باشه بیمه رو باید از تاریخ شروع تحصیل تا حداقل 6 ماه بعد از فراغت از تحصیل بگیرین. البته حتما در این مورد با دانشگاه مشورت کنین. به علاوه فکر میکنم برای خرید بیمه باید از طریق خود دانشگاه اقدام کنین، یعنی پول رو برای دانشگاه واریز کنین و اونا براتون بیمه رو بخرن و این مسأله که بیمه براتون تهیه شده رو هم حتما توی COE قید کنن (این مسأله برای سفارت خیلی مهمه). اما اگر دانشگاه قبول نکرد که براتون بیمه بخره، باید بهتون COE بده (که توی این حالت توی COE حرفی از بیمه نشده) و خودتون برین تو سایت شرکتهای بیمه (مثل Allianz یا هر شرکتی که ارزونتر باشه) و برای خودتون و همسرتون به صورت آنلاین بیمه بخرین و رسید خرید بیمه تون رو جزو مدارک ویزا برای سفارت بفرستین.

2- این رو باید از خود دانشگاه بپرسین چون هر دانشگاهی سیاست های خودش رو تو زمینه refund داره. اما به احتمال زیاد چون ریجکت شدن مسأله ای نیست که دست دانشجو باشه تمام پول رو بدون جریمه پس میدن. البته احتمال داره تا 6 ماه طول بکشه!! (تجربه خود بنده)

3- فکر نمیکنم الزاما نیاز باشه که برای این تفاوت مبلغ اندک گواهی بانکی ارائه بدین. اما اساسا ارائه گواهی بانکی یا هر مدرکی که نشان دهنده توانایی مالی شما باشه (مثل سند خونه) مستحب موکد هستش

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidet نمایش پست ها
    تبریک بابت اسکولارشیپتون.

1- اگر درست یادم باشه بیمه رو باید از تاریخ شروع تحصیل تا حداقل 6 ماه بعد از فراغت از تحصیل بگیرین. البته حتما در این مورد با دانشگاه مشورت کنین. به علاوه فکر میکنم برای خرید بیمه باید از طریق خود دانشگاه اقدام کنین، یعنی پول رو برای دانشگاه واریز کنین و اونا براتون بیمه رو بخرن و این مسأله که بیمه براتون تهیه شده رو هم حتما توی COE قید کنن (این مسأله برای سفارت خیلی مهمه). اما اگر دانشگاه قبول نکرد که براتون بیمه بخره، باید بهتون COE بده (که توی این حالت توی COE حرفی از بیمه نشده) و خودتون برین تو سایت شرکتهای بیمه (مثل Allianz یا هر شرکتی که ارزونتر باشه) و برای خودتون و همسرتون به صورت آنلاین بیمه بخرین و رسید خرید بیمه تون رو جزو مدارک ویزا برای سفارت بفرستین.

2- این رو باید از خود دانشگاه بپرسین چون هر دانشگاهی سیاست های خودش رو تو زمینه refund داره. اما به احتمال زیاد چون ریجکت شدن مسأله ای نیست که دست دانشجو باشه تمام پول رو بدون جریمه پس میدن. البته احتمال داره تا 6 ماه طول بکشه!! (تجربه خود بنده)

3- فکر نمیکنم الزاما نیاز باشه که برای این تفاوت مبلغ اندک گواهی بانکی ارائه بدین. اما اساسا ارائه گواهی بانکی یا هر مدرکی که نشان دهنده توانایی مالی شما باشه (مثل سند خونه) مستحب موکد هستش
    ممنون بابت پاسختون

اگر از طريق صرافي پول بيمه رو پرداخت كنم، براي Refund به همون حسابي كه پول ازش پرداخت شده بر مي گردونند يا دوباره ازمون شماره حساب ميخوان؟ چون اگه به همون حساب پرداخت كنند كي مي تونه از صرافي پول پس بگيره!!

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط Future_Light نمایش پست ها
    ممنون بابت پاسختون

اگر از طريق صرافي پول بيمه رو پرداخت كنم، براي Refund به همون حسابي كه پول ازش پرداخت شده بر مي گردونند يا دوباره ازمون شماره حساب ميخوان؟ چون اگه به همون حساب پرداخت كنند كي مي تونه از صرافي پول پس بگيره!!
    راستش نمیدونم. این رو باید از دانشگاه بپرسین. اما در صورتی که به هر حسابی که شما بگین هم برگردونن باید به فکر پیدا کردن یه آشنایی باشین که تو استرالیا حساب داشته باشه و به دانشگاه بگین که پول رو به حساب اون بریزه.

اگر گفتن که پول رو فقط به حسابی که پول ازش پرداخت شده برمیگردونن، با صرافی مانیمکس صحبت کنین. به نظرم میاد که کارای این صرافی از بقیه منطقی تر باشه.

Junior Member

سلام دوستان
    من به تازگی اسکولارشیپ IPRS‌ رو از دانشگاه سیدنی برای مقطع دکترا گرفتم ولی برای گرفتن ویزا چندتا سوال داشتم و خواهش می کنم اگر ممکنه پاسخ بدید:
    1- من شهرستان هستم. می تونم مدارک رو برای سفارت در تهران پست کنم یا بهتره شخصا تحویل بدم؟
    2- کلاس ویزا رو باید 574 بزنم یا 576؟
    3- در CoE مشخص نشده که آیا باید هزینه ویزا رو بدم یا خیر؟ اگر این اسکولارشیپ پوشش می ده آیا همون CoE کافیه یا اینکه بجای رسید بانکی باید مدرک دیگری رو پر کنم؟
    4- آیا ارائه سندی برای تمکن مالی ضروری هست برای من؟

خیلی ممنون

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط amirreza_m نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من به تازگی اسکولارشیپ IPRS‌ رو از دانشگاه سیدنی برای مقطع دکترا گرفتم ولی برای گرفتن ویزا چندتا سوال داشتم و خواهش می کنم اگر ممکنه پاسخ بدید:
    1- من شهرستان هستم. می تونم مدارک رو برای سفارت در تهران پست کنم یا بهتره شخصا تحویل بدم؟
    2- کلاس ویزا رو باید 574 بزنم یا 576؟
    3- در CoE مشخص نشده که آیا باید هزینه ویزا رو بدم یا خیر؟ اگر این اسکولارشیپ پوشش می ده آیا همون CoE کافیه یا اینکه بجای رسید بانکی باید مدرک دیگری رو پر کنم؟
    4- آیا ارائه سندی برای تمکن مالی ضروری هست برای من؟

خیلی ممنون
    دوست عزیز اگر پستهای قبلی این فروم رو بخونین جواب تمام سوالاتتون رو میگیرین.

1- میتونین مدارک رو برای سفارت در تهران پست کنین، اما احتمالا میدونید که کارهای ویزای دانشجویان ایرانی در سفارت استرالیا در اردن انجام میشه. بنابراین اگر خودتون مستقیما مدارکتون رو بفرستین اردن کار صدور ویزاتون سریعتر انجام میشه (اگر سایت سفارت رو مطالعه بفرمایید در این مورد مبسوط توضیح داده). در ضمن سفارت مدارکتون رو به صورت حضوری تحویل نمیگیره و حتما باید پست کنین.

2- 574

3- اگر اسکولارشیپتون IPRS باشه هزینه ویزا رو پوشش میده و همون COE کافی هستش و مدرک دیگه ای لازم نیست.

4- ضروری نیست اما اگر بتونین مدارک مالی (سند خونه، گواهی بانکی و ...) ارائه بدین خیلی بهتره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)