صفحه 21 از 183 نخستنخست ... 11121314151617181920212223242526272829303171121 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 1822

موضوع: آرشیو شده : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی- تا سال 2015

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

نه هنوز فقط فایل نامبرم 3 روز پیش اومد.من از اول کل مدارکو با هم فرستادم یعنی چیزی نمونده که ازم الان بخوان.خیلی میترسم.چک امنیتی معمولا چقدر طول میکشه؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس گرفتن پذیرش و بورسیه از دانشگاه های استرالیا و مسائل مرتبط

نقل قول نوشته اصلی توسط Saaaaam نمایش پست ها
    یک نکته : بعضی از دانشگاه های استرالیا تبصره دارند بدین صورت که اگر شما نمره زبان نداشته باشی ولی مقالات ای اس ای داشته باشی حداقل 2 تا نمره زبان از شما نمی خواهند ولی یادمان باشد برای ویزا شما باید نمره زبان به سفارت ارائه دهید!
    ممنون از جوابتون. پس خوش شانس مثه من زیاده. الان اگه دوباره همون دانشگاه اپلای کنیم امیدی هست شانسمون بیشتر باشه؟
    میشه بگین این دانشگاه ها که میگین تبصره داره کدومان؟ باز هم ممنونم ازتون.

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

نقل قول نوشته اصلی توسط Saaaaam نمایش پست ها
    یک نکته : بعضی از دانشگاه های استرالیا تبصره دارند بدین صورت که اگر شما نمره زبان نداشته باشی ولی مقالات ای اس ای داشته باشی حداقل 2 تا نمره زبان از شما نمی خواهند ولی یادمان باشد برای ویزا شما باید نمره زبان به سفارت ارائه دهید!
    همینطور که اینجا نوشته، ارائه مدرک زبان برای ویزاهای 570، 571 و 574 الزامی نیست.

ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

نقل قول نوشته اصلی توسط niloo_farox نمایش پست ها
    نه هنوز فقط فایل نامبرم 3 روز پیش اومد.من از اول کل مدارکو با هم فرستادم یعنی چیزی نمونده که ازم الان بخوان.خیلی میترسم.چک امنیتی معمولا چقدر طول میکشه؟
    به طور میانگین 3-4 هفته اما اصلا حساب و کتابی نداره و از دو هفته داشتیم تا یک سال!!

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidet نمایش پست ها
    همینطور که اینجا نوشته، ارائه مدرک زبان برای ویزاهای 570، 571 و 574 الزامی نیست.
    سلام

والا موسسه اعزام دانشجو به استرالیا که جزوه مجازها هم هست به من گفت که برای ویزا باید نمره زبان داشته باشی البته فکر کنم اسم موسسه را اینجا می گفتم خلاف مقررات بود ولی هم وزارت علوم و وزارت خارجه استرالیا چک کردم دیدم این موسسه را تایید کردن پس فکر نکنم الکی گفته باشه!

ApplyAbroad Hero

داخل فرم 157A گفته که برای این نوع ویزا هم مدرک زبان میخواد....http://www.immi.gov.au/allforms/pdf/157a.pdf
    ولی باز یه جای دیگه گفته نمیخواد! http://www.iran.embassy.gov.au/files/tran/Student.pdf
    این معنیش اینکه اگه کسی بتونه بدون نمره زبان پذیرش و بورس بگیره (مثل دانشگاه استرالیای جنوبی که گفته اگه 2 تا مقاله ISI داشته باشی دیگه نمره زبان نمیخواد!
    http://www.unisa.edu.au/Research/Res...-requirements/

سفارت ازش مدرک زبان نمیخواد واسه ویزاش؟
    ویرایش توسط orang : April 18th, 2013 در ساعت 04:10 PM

ApplyAbroad Superstar

Question پاسخ : شانس گرفتن پذیرش و بورسیه از دانشگاه های استرالیا و مسائل مرتبط

اینو از سایت دانشگاه گریفیت پیدا کردم
    In some countries the Australian Department of Immigration and Citizenship requires applicants to provide a minimum IELTSscore as part of the student visa process. These English language requirements may differ from those of the University. As a consequence, satisfying the English language requirements for admission to candidature may not satisfy the requirements for a student visa.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط niloo_farox نمایش پست ها
    سلام .میخواستم بدونم بعد از اینکه medical رو انجام دادیم چه پروسه ای باید طی شه تا ویزا بیاد؟به نظر شما احتمال ریجکت شدن تو ارزیابی قبل از مدیکال بیشتره یا بعدش؟
    بعد از اینکه آفیسر از شما مدیکال و cv (و احتمالا خلاصه پروپوزال) روبخواد و شما این مدارک رو بفرستین، پروندتون وارد مرحله چک امنیتی میشه. تجربه نشون داده احتمال رد شدن توی همون بررسی اولیه (قبل از درخواست مدیکال) بیشتر هستش.

برای شما درخواست مدیکال و cv اومده؟
    من مطابق با تجربه ای که خودم داشتم و تجربه بچه های دیگه میتونم بگم که چک امنیتی شما به محض شماره پرونده گرفتن شروع میشه و هیچ ربطی به بررسی های پزشکی نداره.....متاسفانه بچه ها فکر میکنن که این دو به هم ربط در صورتی که این جور نیست ....
    "به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم / شمایل تو بدید م نه عقل ماند و نه هوشم"

ApplyAbroad Veteran

دوست های خوبم .....نمره زبان شما در سی او ایی شما درج میشه....از این لحاظ سفارت از شما مدرک زبان نمیخواد....با این وجود در یکی از فرم ها از شما اطلاعات مربوط به مدرک زبان از شما پرسیده میشه که باید جواب داده بشه....در نتیجه این مدرک زبان یه چیز مهم هست که شما باید ارایه کنید حتی اگر از شما نخواسته باشن...البته اگر تمایل دارید که روادید شما بدون دردسر صادر بشه!
    "به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم / شمایل تو بدید م نه عقل ماند و نه هوشم"

سلام
    من تازه نامه اسکولارشیپامو گرفتم و برای قبول کردنش باید ی فرمیو امضا کنم و بگم که کدوم سفارت میخام اقدام کنم. حالا مساله اینه که باید تهران رو بنویسم یا امان (اردن) ؟

خیلی ممنونم از دوستان

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)