دوست من شما باید ی چند ماه اضافه خودتون بیمه بخرید...چون روادید شما تاریخ اتمامش ۶ ماه بعد از تاریخ اتمام تحصیل هست و بورس شما این ۶ ماه رو پوشش نمیده...پس این ۶ ماه رو باید بخرید...اما صبر کنید ببینید سفارت از شما میخاد یا نه...هر چند این کار دادن روادید رو به تاخیر میندازه....اینو میتونید از دانشگاه هم بپرسید....
"به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم / شمایل تو بدید م نه عقل ماند و نه هوشم"

والا چی بگم...از نظر سفارت مهمه که شما ی فاصله یا وقفه در روند زندگیت نداشتی...بدین مانی که بیکار بودی و از سر بیکاری و بدبختی داری میای استرالیا ...همین ...حالا شما از هر جا که دلت میخاد سابقه کار ببر ....فقط مهم اینه که شما این فاصله تو رزومت وجود نداشته باشه....در مورد سازمان هم که گفتی...این اتم ظاهرن کار رو مشکل کرده...بگی تو اتم کار کردم ...نمیدونم باهات راه بیان یا نه .....خطر این اتم زیاده .....مواظب باش...ولی همونطور که قبلا هم بهت گفتم در پر کردن فرم ها و هر چیز دیگه تا جایی که میتونی صداقت به خرج بده .....مگر ی چیزی تو همین مایه های اتم باشه که میدونی اگه بگی رویداد رو باید بیخیال شی....در بقیه موارد سی کن در طریقت راستی و درستی حرکت کنی....
"به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم / شمایل تو بدید م نه عقل ماند و نه هوشم"
سلام .میخواستم بدونم بعد از اینکه medical رو انجام دادیم چه پروسه ای باید طی شه تا ویزا بیاد؟به نظر شما احتمال ریجکت شدن تو ارزیابی قبل از مدیکال بیشتره یا بعدش؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)