مانی جان میتونم بگم که به احتمال قریب به یقین حرفت اشتباهه. این که من میگم چک امنیتی بعد از این انجام میشه که شما cv و خلاصه پروپوزالتون رو بفرستین، با توجه به تجربه بچه های قدیمی فروم و گفته های خود آفیسرهاست. اصلا اینکه آفیسر از شما میخواد cv و پروپوزالتون رو به فرمت Word براش بفرستین به این خاطر هست که میخواد این فایل رو بفرسته برای سازمانهایی که چک امنیتی رو انجام میدن.
نکته دیگه اینکه شما مطمئن باشین که تا وقتی که آفیسر پرونده شما رو مطالعه نکنه و از اینکه ابهام و مشکلی توی پرونده شما وجود نداره مطمئن نشه، هیچ وقت پرونده شما رو برای چک امنیتی نمیفرسته. چون چک امنیتی یک پروسه ای هستش که براشون هزینه و دردسر داره، اول مطمئن میشن که پرونده شما از بقیه جنبه ها مشکلی نداشته و بعد میفرستنش برای چک امنیتی.
وحید جان ...خیلی ممنون از پاسخت .....همون تور که گفتم من این حرفو از سر تجربه خودم و چنتا دیگه از دوستان زدم....اگه پستی های قبلی منو خونده باشی...انجا توضیح دادم که پروندی شما مسله ی جورچینه....چنتا تیکه که به هم وصل میشه ...تصویر شما کامل میشه و مامور پرونده بعد در باره پرونده تصمیم میگیره....اما برای اینکه ی مثال برات اورده باشم....روجو میدم به پرونده یکی از بچه ها که الان تو ای ان یو داره درس میخونه....روادید این دوستمون قبل از اینکه پروندهی پزشکش فرستاده بشه اردن اومد...در ۱۸ روز ... پس میبینی که این فرایند ها همزمان صورت میگیره ....بعد فکر نکنم هزنیه خاصی براشون داشته باشه چک امنیتی...ی روال ساده کاری ....فرستادن مشخصات شما با ا-میل به ی سازمان در استرالیا ......
"به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم / شمایل تو بدید م نه عقل ماند و نه هوشم"
سلام.بچه ها کسی اینجا با شرایط من هست که جدیدا بهش ویزا داده باشن؟؟؟؟؟؟؟؟
هزینه شخصی
متاهل با همسرم همزمان اقدام کردم
سن 27
پذیرش مقطع کارشناسی رشته business
مدرک کاردانی معماری
6 سال سابقه کار به عنوان دستیار اجرایی
لطفا اگه شرایط مشابهی دیدین بهم بگین من تقریبا دارم سکته میکنم.
به نظرم شما نباید زیاد نگران باشد...اگه مشکل خاصی در پروانداتون ندارین....من نمیدونم از سفارت با شما تماس گرفتن یا نه ....ولی اگه گرفته باشن دسته شما اومده که چی واسه مامور پرونده جای سوال داشته ......ی مورده دیگی هم که هست اینه که دولت استرالیا تصمیم گرفته که بوجه دانشگاه ها رو کم کنه....از این رو ممکنه دانشگاه ها اینجا بیشتر به دانشجو هایی که با خرج خودشون میان جواب مثبت بده و به دولت هم فشار بیاره که زیاد در دادن روادید سخت نگیره......هر چند بعد این ماجرای آمریکا صداهایی شنیده میشه که میگه روزنه ورود خارجی ها از طریق دانشگاه ها رو باید تنگتر کرد! ....
"به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم / شمایل تو بدید م نه عقل ماند و نه هوشم"
دوستان دو سوال:
من iprs و همچنين apa گرفتم كه iprs شهريه وبيمه و apa هزينه زندگي رو كاور ميكنه. نامه آفر برام با ايميل اومده.برام coe هم ايميل شده
1- آيا پرينت ايميل ها(آفر ها+coe) قبوله برا فرستادن به اردن يا بگم اصلشو پست كنن برام؟
2-چرا در coe من حرفي از هزينه هاي زندگي نزده(اسمي از apa نبرده) فقطiprs رو اسم برده.
1- پرینت کافی هست. در واقع به فرستادن آفر نیازی نیست و فقط coe کفایت میکنه که اون هم شماره ای داره که سفارت میتونه با استفاده از اون شماره به صورت آنلاین صحتش رو چک کنه.
2- قید این نکته توی coe که اسکولارشیپ شما هزینه های زندگیتون رو پوشش میده خیلی مهمه. چون اگر قید نشه شما باید گواهی بانکی مبنی بر اینکه توانایی مالی پرداخت هزینه های زندگیتون رو دارین ارائه بدین. البته توی آفر شما قید شده که شما living allowance دریافت خواهید کرد، اما آفر سند معتبری برای سفارت نیست (نمیتونه صحتش رو چک کنه) و خیلی بهتر هستش که این مسأله توی coe هم قید بشه. به نظر من به دانشگاه ایمیل بزنین و ازشون بخواین که coe رو اصلاح کنن.
-------------------
2- بعضی از دانشگاه ها در coe حرفی از apa نمی زنند و اگر هم بخواین می گن فرم sample همین جوری هست و می خوای بخواه می خوای نخواه !!!!! باید نامه های iprs وapa را هم که امضا کردی فرستادی دانشگاه + offer را هم بفرستی سفارت.
کدوم دانشگاه هستی؟
راستی هیچ دانشگاهی iprs تنها به کسی نداده ، من که اینجوری دیدم iprs همیشه با یه بورس برای هزینه زندگی همراه بوده
دوستان گرامي سلام،
من يه پذيرش براي مستر از يه دانشگاه تو كويينزلند دارم كه هنوز براي ويزاش هيچ كاري نكردم. خواستم با شما مشورت كنم كه با توجه به اين موضوع كه 22 جولاي بايد اونجا باشم، اساساً ممكنه برسم براي ويزا اقدام كنم و برم يا بهتره وقت و پولم رو بي خود هدر ندم. ضمناً اگر از اساتيد متخصص داستان استراليا دوستي امكان دادن اطلاعات بيشتر و يا تبادل اطلاعات تماس براي يك صحبت نيم ساعته رو داشته باشه 251 دفعه ممنون خواهم شد پيام بهم بده.
موفق و شاد باشيد
سعي نكن متفاوت باشي، خوب بودن به اندازه كافي متفاوت است!
علاقه مندی ها (Bookmarks)