صفحه 1461 از 2683 نخستنخست ... 461961136114111451145214531454145514561457145814591460146114621463146414651466146714681469147014711511156119612461 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 14,601 تا 14,610 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

Junior Member MLV آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آمار

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط tayefi51 نمایش پست ها
    ظاهرا از بچه های دیمند کسی منتقل نشده....
    اولا که در همین جا بعضی از دوستان دیمند اعلام کردن که آپدیت هم از پاریس گرفتن.
    دوما اینکه لطفا رشتتون و امتیازشم توی امضاتون بنویسید.
    رشته: 12 امتیازی - متاهل
    دریافت مدارک توسط سیدنی: 26/7/2012 :فایل نامبر فدرال: 29/8/2012
    درخواست آپدیت از فرانسه: 24/4/2013 : دریافت مدارک آپدیت توسط سفارت: 10/5/2013 مدیکال: 2/10/2013 پاس ریکوییست: 8/1/2014

Junior Member

یه ذره کاره اینا عجیب غریبه...دوست من که یه سال و نیم بعد از من رفته مصاحبه الان ازش آپدیت خواستن و درست همون مدارکی که از من خواستن!!!! اگه اونم قرار باشه که یه سالی تو صف باشه با توجه به این صف بزرگی که قبلش هست و هنوز حتی مدیکالم بهشون ندادن!!!!! پس چند وقت دیگه دوباره ازش آپدیت می خوان که....یا شایدم اینا دارن واسه همه دوباره از نو پرونده باز میکنن حالا به اولویت تاریخاشون...و اصلا اسم اینکه ما فرستادیم آپدیت نیست...چونکه این فرمهایی که اینبار خواستن 2 تاش اونایی بود که واسه فایل نامبر فدرال پر کرده بودیم و تو آپدیتی که ما 8 ماه پیش واسه آنکارا فرستادیم نخواسته بودن...به هر حال امیدوارم مدیکال امثال من که امروز دقیقا شد 36 ماه و یک روز رو زودتر بدن...
    تاریخ مصاحبه : 19 آوریل 2010 - فایل نامبر فدرال : 20 آوریل 2010 - ارسال پرونده به پاریس: 28 فوریه 2013 - درخواست آپدیت مجدد: 4 آوریل 2013 - دریافت مدیکال: 26 آوریل 2013 - انجام آزمایشات مدیکال: 28 آوریل 2013 - دریافت آزمایشات مدیکال توسط پاریس: 10 می 2013 - پاس ریکوئست: 22 جولای 2013

Member
    رشته و دانشگاه
    Azad/ Hardware

پریشب برای یکی از دوستان که در یک فروم دیگر است نامه درخواست آپدیت آمده
    رشته علوم آزمایشگاهی 12 امتیازی تاریخ دریافت مدارک 17 زوئن (چون) 2012

من خودم هم تعجب کردم

ApplyAbroad Veteran
    Bernadot آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MSc Computer Software

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinh نمایش پست ها
    پریشب برای یکی از دوستان که در یک فروم دیگر است نامه درخواست آپدیت آمده
    رشته علوم آزمایشگاهی 12 امتیازی تاریخ دریافت مدارک 17 زوئن (چون) 2012

من خودم هم تعجب کردم
    تعجب برای چی افشین جان؟ در حال حاضر (طبق ویزانما) برای دو دیمند و دو غیردیمند به تاریخ جولای 2012 ایمیل آپدیت اومده. فعلا اونجور که از روند حرکتی سفارت پیداست ، پاریس برای تمام متقاضیان کبک درخواست آپدیت کرده. چه 2010 چه 2012. و به احتمال زیاد این کار هم تا آخر این ماه تمام میشه. امیدوارم از ماه آینده و بدون وقفه ( مثل آنکارا نروند به خواب و تفریح) سریع مدیکالها روانه شوند.

نقل قول نوشته اصلی توسط Azizkhani نمایش پست ها
    یه ذره کاره اینا عجیب غریبه...دوست من که یه سال و نیم بعد از من رفته مصاحبه الان ازش آپدیت خواستن و درست همون مدارکی که از من خواستن!!!! اگه اونم قرار باشه که یه سالی تو صف باشه با توجه به این صف بزرگی که قبلش هست و هنوز حتی مدیکالم بهشون ندادن!!!!! پس چند وقت دیگه دوباره ازش آپدیت می خوان که....یا شایدم اینا دارن واسه همه دوباره از نو پرونده باز میکنن حالا به اولویت تاریخاشون...و اصلا اسم اینکه ما فرستادیم آپدیت نیست...چونکه این فرمهایی که اینبار خواستن 2 تاش اونایی بود که واسه فایل نامبر فدرال پر کرده بودیم و تو آپدیتی که ما 8 ماه پیش واسه آنکارا فرستادیم نخواسته بودن...به هر حال امیدوارم مدیکال امثال من که امروز دقیقا شد 36 ماه و یک روز رو زودتر بدن...
    راستش بعنوان یک 2010 که بیش از 34 ماه از مصاحبه ام و 33 ماه از بی فایلم گذشته و چشمم به یک اپ دیت ناقابل هم روشن نشده .حاضرم امسال کار من با دسامبری های 2013 حتی درست بشه ولی دیگه همه همه بریم .شاید هم این فکر مسخره درست باشه و همه رو امسال ویزا بدن .خدایا اینم قبول دارم فقط یک ذره به صبر تموم شده ما هم نگاهی کن
    رشته 6 امتیازی ،فایل نامبر دوم:2010/07/06.آپدیت 06/2013/may،مدیکال 24 جولای،رسیدن مدیکال به پاریس 19 اوت.2013 و ایمیل پاس ریکوست 8 اکتبر،مجرد

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

متاسفانه اين تحليلي است که با توجه به تجارب گذشته و تجارب مربوط به فدراليها، به واقعيت نزديکتره. يعني اين آپديتها صرفا تشکيل مجدد پرونده است و شروع به کار دوباره از همون سه ماهه اول و دوم 2010 به بعده.

البته نميشه دقيق گفت. بايد صبر کرد و ديد که مديکالها به چه منوال مياد. تا اونجايي که يادمه،‌براي دو نفر از پاريس مديکال اومده که اگر اشتباه نکنم جفتشون سه ماهه اول يا دوم 2010 بودند. جالب اينه که آپديت جديدشون رو نفرستاده بودند هنوز. (قبلي رو به آنکارا داده بودند)

به هر حال اميدوارم که همگي در 2013 به هدفمون که همانا گرفتن ويزا است، برسيم.
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد منابع طبیعی دانشگاه تهران

سلام بر همه دوستان
    میخوام بدونم چرا آپدیتها اینجوری میاد؟برای 2011 و 2012 درخواست اومده ولی برای من که دسامبر 2010 و صفر امتیازی هستم هنوز هیچ خبری نیست؟ فکر میکنین علتش چی باشه ؟ یعنی تیم بررسی کننده مدارک و پرونده ها بر اساس سال های مختلف مدارک تفکیک میشن یا اینکه همینجوری یلخیه؟ کسی تا بحال به نتیجه ای رسیده؟

Junior Member

این نکته ای که گفتین واقعأ جالبه و ذهن منو درگیر کرده فکر میکنم با این توضیحی که شما دادین کم کم یک چیزهایی داره روشن میشه و اون اینه که به نظر من درسته ،اونها دارن نقص مدارک همه پرونده هایی رو که بهشون ارجاع شده تکمیل میکنن با این توضیح که من شخصأ منطقی نمیبینم که این همه پرونده ی کاغذی رو برای بار دوم از یک ویزا آفیس به ویزا آفیس دیگری ببرن(اگر بار اول این کارو کردن چون سوریه و ترکیه هم مرزن و نزدیک) حتی اگر این امر صورت گرفته باشه شاید فقط قسمتهایی از پرونده ها که خیلی مهمه و قابل بازیابی نیست رو براشون فرستاده باشن و مابقی رو مثل فرم Schedule A – Background/Declaration [IMM 5669] که ما قبلأ هم داده بودیم مجددأ درخواست کردن و البته ارسال آنها همراه با آپدیت برای به روزتر کردن پرونده ها درخواست شده.
    همینطور طبق اصل رعایت اولویت تاریخی و دیمند بودن پرونده ها همچنان به ترتیب 2010 دارن پیش می رن و فکر میکنم که برای اونها دیگه واقعأ آپدیت باشه اگرنه اونها هم خودشون میدونن که کارهاشون زیر ذره بین هست و هم وکلا و هم کسانی که خودشون اپلای کردن طبق همین قاعده برنامه ریزی کردن و خودشان هم اون رو تایید کردن...
    مصاحبه: 4 اکتبر 2010 |فایل فدرال: 5 اکتبر 2010 | انتقال به دفتر پاریس: 12 فوریه 2013

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    nursing

1- رشته تحصیلی :پرستاری
    2- تاریخ رسیدی که در سایت ثبت شده :2013/2/18
    3 -تاریخ فایل فدرال 26 مارچ، 2013
    4-انتقال پرونده به پاریس: ۱۸ آوریل

ApplyAbroad Veteran
    Bernadot آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MSc Computer Software

نقل قول نوشته اصلی توسط rezashf نمایش پست ها
    سلام بر همه دوستان
    میخوام بدونم چرا آپدیتها اینجوری میاد؟برای 2011 و 2012 درخواست اومده ولی برای من که دسامبر 2010 و صفر امتیازی هستم هنوز هیچ خبری نیست؟ فکر میکنین علتش چی باشه ؟ یعنی تیم بررسی کننده مدارک و پرونده ها بر اساس سال های مختلف مدارک تفکیک میشن یا اینکه همینجوری یلخیه؟ کسی تا بحال به نتیجه ای رسیده؟
    همون یلخیه منتهی از نوع کارتن کارتنش. کارتن پرونده ها رو یکی یکی باز میکنند و آپدیت میفرستند. چیدمان پرونده ها در کارتن ها تقریبا یکدست هستش. چون اگر به ویزانما دقت کنید حدود 70 تا 80 درصد فایلها به ترتیب محتوی کارتن آپدیت ارسال شده. بازم میگم تقریبا. انشالله با این کار یه کم این پرونده ها دسته بندی و مرتب بشه.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)