صفحه 20 از 362 نخستنخست ... 10111213141516171819202122232425262728293070120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 3617

موضوع: مهاجرت کارکنان ماهر فدرال (FSW) بر اساس نظام امتیازبندی می 2013

Senior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت کارکنان ماهر فدرال بر اساس نظام امتیازبندی جدید چهارم می 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط pegahhh نمایش پست ها
    سلام - من IELTS 6 داشتم که تاریخش گذشته ،هرچند از آن برای تحصیل حدود 1 سال و 2 ماه در انگلستان استفاده کردم و الان حدود 6 ماه که از انگلیس برگشتم .یعنی باید دوباره امتحان بدم؟ نمیشه اپلای کنم و با مدارک نشان بدم که در این مدت در انگلیس درس می خوندم یعنی آمادگی لازم را دارم و بعدش مجددا IELTS بگیرم؟؟؟؟
    من در جريان قوانين جديد نيستم ولي بايد بهتون بگم كهً زماني كه من اقدام ميكردم يه دوست بريتانيايي تو اينترنت پيدا كردم كه اوون هم داشت براي مهاجرت كانادا اقدام ميكرد... اوون گفت كه ما هم بايد مدرك ايلتس رو جز مدارك درخواستي، إرسال كنيم...

پیش فرض پاسخ : مهاجرت کارکنان ماهر فدرال بر اساس نظام امتیازبندی جدید چهارم می 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط adib1 نمایش پست ها
    WES نوشته یک هفته طول می کشه مدرکو بررسی کنه خدا کنه درست باشه
    سلام
    یک مشکلی که هست اینه که گفته ایران مدارک را وریفای میکنه که احتمالا بیشتر از 11 هفته اون 2 تا دیگه میشه
    بنابراین دوستان منظق میگه کسی نیست که مدارکش را هفته دیگه بفرسته و ظرفیتها زود تمتم نمیشه چون باید اسسس مدارک روی پرونده باشه

Junior Member

سلام. دوستان با توجه به اینکه من هنوز آزمون های زبانم رو ندادم، میخوام بدونم <strong>چطور میشه فهمید که ظرفیت پذیرش در یک رشته تکمیل شده یا نه؟</strong>

نقل قول نوشته اصلی توسط zhigool نمایش پست ها
    سلام
    یک مشکلی که هست اینه که گفته ایران مدارک را وریفای میکنه که احتمالا بیشتر از 11 هفته اون 2 تا دیگه میشه
    بنابراین دوستان منظق میگه کسی نیست که مدارکش را هفته دیگه بفرسته و ظرفیتها زود تمتم نمیشه چون باید اسسس مدارک روی پرونده باشه
    منظور از وریفای چیه؟ چرا فقط ایران؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط zhigool نمایش پست ها
    سلام
    لطفا بیشتر توضیح بدید و محبت کنید لینک صفحه مربوطه رو نیز بگذارید. با تشکر

Member
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_f_sme نمایش پست ها
    سلام. خواهش میکنم یکی از دوستان بطور کامل توضیح بده که در کل چه مدارکی رو باید آماده کرد و برای تایید مدارک باید چه کار کرد؟
    فوق لیسانس،لیسانس،قوق دیپلم و ریزنمراتشون کافیه در همون سایت wes پروفایلتون رو درست می کنید هزینه رو طریق مانی ارودر یا کردیت پرداخت می کنید و سپس فیش پرداختی به همراه ترجمه مدارک و فرم درخواست assessment را به آدرس کانادا پست می کنید و طبق گفته خودشون نهایت تا 7 روز کاری +4 روز پست از ایران+5 روز پست از کانادا= 16و17 روزه بهتون میدن

Member
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط kamyar222 نمایش پست ها
    سلام
    1- اول باید تایید مدارک رو بگیریم بعد به همراه سایر مدارک برای FSW بفرستیم درسته؟ این که خیلی طول میکشه تا تاییدیه به دستمون برسه...
    2- تاییدیه مدرک دیپلم را هم باید بگیریم؟
    3- کسی تا حال این تاییدیه رو گرفته؟
    1.بله ابتدا بایستی تاییدیه بگیرین ،تاییدیه نهایتا 20 روزه دستتتوه سایت Wes رو چک کنید
    2.نه نیاز نیست
    3.من تاییدیه نگرفتم ولی در حال ارسال برای یکی از دوستان هستم

Member
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan110 نمایش پست ها
    دوستانی که سابقه در تایید مدارک دارند کدامیک از سه موسسه را برای این کار توصیه می کنند از نظر زمان بندی، ساده تر بودن و همچنین هزینه؟
    wes از بقیه سریع تر و راحت تر است هم در نحوه پرداخت آن لاین،هم تحویل مدارک، ولی از نظر هزینه 50 60 دلار گرونتره که خوب اونم منطقی تره چون خیلی سریعتر میده و شما نهایتا 20 روزه مدارک رو می گیرید ولی دانشگاه تورنتو یا ECAS نزدیک به سه ماه طول می کشن

Member zahragoli آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط pegahhh نمایش پست ها
    سلام - من IELTS 6 داشتم که تاریخش گذشته ،هرچند از آن برای تحصیل حدود 1 سال و 2 ماه در انگلستان استفاده کردم و الان حدود 6 ماه که از انگلیس برگشتم .یعنی باید دوباره امتحان بدم؟ نمیشه اپلای کنم و با مدارک نشان بدم که در این مدت در انگلیس درس می خوندم یعنی آمادگی لازم را دارم و بعدش مجددا IELTS بگیرم؟؟؟؟
    اگر مدرک دانشگاهی دارید که زبان اصلیش انگلیسی هست که مثل اینکه شما دارید نیازی به مدرک آیلتس ندارید
    البته بهتره باز هم از سایت چک کنید که خیالتون راحت بشه
    Cio:16 Dec 2009, pass request: 2 Dec 2014

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط samanraz نمایش پست ها
    فوق لیسانس،لیسانس،قوق دیپلم و ریزنمراتشون کافیه در همون سایت wes پروفایلتون رو درست می کنید هزینه رو طریق مانی ارودر یا کردیت پرداخت می کنید و سپس فیش پرداختی به همراه ترجمه مدارک و فرم درخواست assessment را به آدرس کانادا پست می کنید و طبق گفته خودشون نهایت تا 7 روز کاری +4 روز پست از ایران+5 روز پست از کانادا= 16و17 روزه بهتون میدن
    ممنون.
    1- وسط تشکیل پروفایل میپرسه چطوری میخواهین تاییدیه رو دریافت کینم کدوم رو بهتره انتخاب کنیم؟
    75$ Regular Mail 0$ or US/Intl Registered Mail $30 or International Express

2- برای تایید مدرک فوق لیسانس باید مدارک لیسانس رو هم بفرستیم؟