صفحه 1466 از 2683 نخستنخست ... 466966136614161456145714581459146014611462146314641465146614671468146914701471147214731474147514761516156619662466 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 14,651 تا 14,660 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

Senior Member anthelion آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط nadali54 نمایش پست ها
    ببخشید من ایمیل ندارم .فقط همون رسید بانک رو دارم .اگه کپی اون رو بفرستیم درسته دیگه ..؟؟؟
    برای ما در همون ایمیلی که فایل نامبر در اون اعلام شده در قسمت پایینش رسید پول رو هم با اون شماره اعلام کرده. چون ما مدارکمون رو به سیدنی فرستادیم.
    نمی دونم زمان شما چطور بوده چون مستقیم می دادید و مستقیم فایل نامبر می گرفتید حتما با ما فرق می کنه.
    اگه چنین شماره ای ندارید همون رسید بانکی خوبه
    شروع پروسه: اکتبر 2010 - CSQ: نوامبر 2012 - فایل نامبر فدرال: 12 فوریه 2013 - مدیکال: 18 فوریه 2014 - پاس ریکوئست اول می 2014 - پاس ریکوئست دوم 28 نوامبر 2014
    (رشته 6 امتیازی) -- ویزانما

نقل قول نوشته اصلی توسط fendy نمایش پست ها
    مرسی از جوابتون ولی ایمیل ها برای من ارسال نمی شه برای وکیلم ارسال میشه اونم گفت ممکنه قبول کنن ممکنه قبول نکنن و می خواستم از شما بپرسم که آیا مورد مشابهی بوده ؟ چون این وکیلا که میدونین چجورین.

من جای شما بودم این وکیل خبره (!!!) رو عزل می کردم. یا بهش می گفتم من این پول رو پرداخت کردم و برای بار دوم هم پرداخت نمی کنم و این دیگه در تخصص کاری شما است که پیگیری کنید
    حالا یا انقدر دست و پاچلفتی است که از جیب خودش می ذاره (عمرا) یا راهش رو پیدا می کنه و کار رو انجام می ده (شاید) یا می گه قبول نمی کنند که بهونه خوبیه برای شما که باقی پولش رو ندید و عزلش کنید (بهتر)

از شوخی گذشته واقعا وکیلی که انقدر بی اطلاع است که نمی دونه در چنین موقعی چه کار باید کرد به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست.
    چیزی که برای ما اتفاق افتاده اینه که همراه با ایمیلی که در اون فایل نامبرمون ذکر شده، رسید پول هم اعلام شده و یک شماره جهت پیگیری اعلام شده که به نظر من این شماره خیلی سریع تر و راحت تر از رسیدی که شما موقع پرداخت پول دریافت کردید کار شما رو راه می اندازه و مثل همون شماره پیگیری هایی است که در ایران موقع پرداخت اینترنتی دریافت می کنیم.

از طرفی من نمی دونم شما ایمیل فایل نامبرتون رو دریافت کردید؟ شماره فایل نامبرتون رو می دونید یا خیر؟ (من با روند داشتن وکیل آشنا نیستم) شاید این حق قانونی شما باشه که از شماره فایل نامبرتون و این شماره رسید پول که گفتم اطلاع داشته باشید.
    پس اگه خود وکیل نتونست مشکل رو حل کنه از وکیلتون درخواست کنید که ایمیل فایل نامبر رو براتون بفرسته و اگه باز هم امتناع کرد بگید پس خودتون با تخصص خودتون این مشکل رو حل کنید چون من از دوستانم پرسیدم احتیاج به پرداخت مجدد نبوده

سومین و مهمترین مساله اینه که در نامه آپدیت نوشته شده
    . This is to remind you that the Right of Permanent Residence Fee (RPRF) must be paid to our office in Paris before a permanent resident visa can be issued. The amount required is CAD $490 for the principal applicant as well as for his or her accompanying spouse or common-law partner (maximum of 980$). Please consult the fee schedule for the amount to be paid in Euros:
    http://www.canadainternational.gc.ca/france/visas/fees-frais.aspx?lang=eng&view=d

این متن هم داره میگه ما می خوایم به شما یادآوری کنیم که این مبلغ باید قبل از این که ویزا صادر بشه پرداخت بشه و ...
    و نگفته که شما پرداخت نکردید.
    این بسیار بسیار طبیعی و معقول و منطقی است که این ها یک نامه کلی دارند که اون رو برای همه می فرستند
    و نمیان یکی یکی بگن خوب این بند رو برای این حذف کنیم و اون بند رو برای اون یکی اضافه کنیم
    هر کس که پرداخت کرده می گه آقا نشون به اون نشون که من بنا به فلان مدرک این رو پرداخت کردم و مساله تموم میشه

این قسمت سوم رو برای اون دوستانی نوشتم که آپدیت گرفتند و نگران پرداخت پولشون شدند و بیش از 10 ها سوال در این زمینه نوشته شد و همچنان هم ادامه داره
    شروع پروسه: اکتبر 2010 - CSQ: نوامبر 2012 - فایل نامبر فدرال: 12 فوریه 2013 - مدیکال: 18 فوریه 2014 - پاس ریکوئست اول می 2014 - پاس ریکوئست دوم 28 نوامبر 2014

توصیه دوستانه به کسانی که به امید خدا تا یکسال دیگه کانادا هستند. بهتره 1- انگلیسی و فرانسه تون رو تقویت کنید و 2- مهارت خواندن نوشته های انگلیسی و فرانسه تون رو بالا ببرید چون ایشالا به امید خدا تا یک سال دیگه تو مملکتی انگلیسی/فرانسوی زبان هستید و ناچار هستید کلی نوشته و مدرک و قرارداد از رسیدهای خرید و قبض های بانکی گرفته تا ایشالا به امید خدا قرارداد کار و قرارداد اجاره و خرید خونه و ... رو دریافت و امضا کنید.
    پس اگه نتونید کامل این بندها و شرایط رو بخوانید و ازش سر دربیارید خدای نکرده خدای نکرده به مشکل می خورید.

من تا به حال هر چی نوشته از اداره مهاجرت دیدم، ملاحظه کردم که تمام موارد رو ریز به ریز تشریح کرده و توضیح داده و بیش تر سوال هایی که در این فروم تکرار میشه نتیجه عدم توجه به این نوشته ها بوده.
    اگه خیلی خوشبینانه نگاه کنیم فرض رو بر این می گذاریم که انگلیسی یا فرانسه دوستان ضعیفه اگر نه که اگه قرار باشه همه کارها انقدر با بی دقتی انجام بشه خدای نکرده اون طرف زندگی خیلی سخت میشه!

به امید موفقیت دوستان
    لطفا کسی از من دلگیر نشه

نقل قول نوشته اصلی توسط hashemadl نمایش پست ها
    سلام
    براي يكي از دوستام با فايل اوايل اكتبر ٢٠١٠ الان آپديت اومد،
    جالبه یا اولای سال یا اخر سال بیچاره ما جولای اگستا که اون وسطیم از همه بیچاره تریم ایندیگه چه وضعشه؟؟!!!

ApplyAbroad Hero پاشا آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

Thumbs up پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط nadali54 نمایش پست ها
    ببخشید من ایمیل ندارم .فقط همون رسید بانک رو دارم .اگه کپی اون رو بفرستیم درسته دیگه ..؟؟؟
    بله همان کفایت میکنه

نقل قول نوشته اصلی توسط kate213 نمایش پست ها
    جالبه یا اولای سال یا اخر سال بیچاره ما جولای اگستا که اون وسطیم از همه بیچاره تریم ایندیگه چه وضعشه؟؟!!!
    به سلامتی ..... مبارکشون باشه .....

امیدوارم برای 2010 ها که موندند از اول و وسط و اخر اپدیت بدن تا نوبت هممون بشه انشالااااااااا ......
    فايل نامبر فدرال : نوامبر 2010
    صدور مدیکال: 2جولای 2013
    پاس رکویست :30 سپتامبر 2013

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسي صنايع امير كبير

نقل قول نوشته اصلی توسط kate213 نمایش پست ها
    دوست عزيز اصل مديكال و ويزا است، مطمئن باشيد به ترتيب تاريخ مي باشد،
    Quebec File Number: 23 Feb 2010
    Federal File Number: 06 Oct 2010
    My federal document has been transferred to Paris in 28 Feb 2013
    Medical soon

Member sasa_msh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    computer

نقل قول نوشته اصلی توسط hashemadl نمایش پست ها
    سلام
    براي يكي از دوستام با فايل اوايل اكتبر ٢٠١٠ الان آپديت اومد،
    با سلام به شما
    در صورت امكان تاريخ دقيق فايل و آيتمهاي خواسته شده از دوستتان را ذكر ميكنيد؟
    با سپاس
    همراهی، همفكري، همبستگي و اتحاد

با سلام
    ما كه آپديت دوم را هم فرستاديم پاريس ولي csq باطل شده به نظر خبرگان بهتر نيست موضوع را به دولت كبك و فدرال ارجاع بديم و اگر از دوستاني سند داريم بگيم كه اين موضوع باعث تاخير در انجام فرايند كار ميشه ؟ شايد آنها در اين زمينه به تفاهم برسند ! حتي اگر يك نفر اين مشكل را در گذشته داشته بعيد نيست براي نفر دوم تكرار شود. لطفا همفكري بفرمائيد .

به اميد خبراي خوب براي همگان
    فايل فدرال :3مي 2010
    آپديت دوم : آوريل 2013
    مديكال : 8 جولاي 2013
    پاس ركويست 13 آگوست 2013

سلام دوستان من یه سوال در مورد سو پیشینه داشتم
    من الان ۳ سال هست که سوئد زندگی‌ می‌کنم. موقع تشکیل پرونده فدرال ۴ ماه بود که از ایران خارج شده بودم. اون موقع سو پیشینه ایران رو تحویل سفارت دادم و سو پیشینه سوئد رو چون کمتر از ۶ ماه بود ازم نخواستن. از اون موقع من ۲ سفر کوتاه مدت(۲ ماه و ۱ ماه) به ایران داشتم. می‌خواستم بدونم الان که باید مدارک رو واسه آپدیت بفرستم دوباره لازم هست که از ایران سو پیشینه بگیرم یا نه فقط سو پیشینه سوئد کافی‌ هست. چون با سفارت ایران در سوئد که تماس گرفتم گفتن سو پیشینه حدود ۴ ماه طول می‌کشه که به دستم برسه که با توجه به مهلت ۲ ماهه ارسال مدارک خیلی‌ دیر هست.
    ممنون

Field of education: Software engineering-------6 points
    Quebec FN : 2010.May.20 Interview : 2011.Feb.09
    CSQ : 2011.Feb.09 Federal FN : 2011.Feb.13
    File transferred to Paris & Update :2013.Apr.10

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)