یک توصیه به همه دوستان : تا ایلتز تون آماده نشده درخواست assessment نکنید. اگر نمره مورد نیاز رو کسب نکنید یا تا تاریخ آماده شدن آیلتز ظرفیت رشتتون پر بشه حداقل 300 دلار ضرر مالی می کنید. توجه داشته باشید که از زمان دریافت نتیجه اینترنتی ایلتز تا دریافت اصل مدرک 20 روز حداقل زمان میبره، همین فاصله رو بگذارید برای assessment مدارک،بهترین کاری که الان می تونید بکنید اینه که تاییدیه دانشگاه رو بگیرید که بعدا وقتتون رو نگیره
لطفا کسایی که میدونن این سوال منو جواب بدن:
در صورتی که مدرک تحصیلی از دانشگاه ازاد شهرستان باشه ایا باید اسس را در تهران(پاسداران) انجام داد یا در خود واحد شهرستان میشه و یا اینکه به هر دو مرکز باید مراجعه کرد؟کلا پروسه اسس برای
کسایی که فارغ التحصیل ازاد شهرستانن چطوریه؟
سلام
اگه مدارک رو بفرستیم بعد تا برسه پر بشه ظرفیت ، چی میشه ؟ 550 دلار پس می دن ؟
دوستان هیچ کدام از این 3 تا مستقیما مدرک قبول نمیکنند پس خودتون نفرستید باید از طرف خود دانشگاه بفرستین
باید اول پروفایل درست کنید بعدش فرم دانلود کنید برید دانشگاهتون خودشون بفرستن
من دانشگاههای دولتی دیدم که این کار را برای دانشگاههای دیگه میکنند بقیه نمی دونم
در جواب یکی از دوستان اسس مدارک تا 5 سال معتبره پس اکه مشکل مالیش نباشه هر چه زودتر بهتر
شما اگر فرم درخواست wes رو بخونید نوشته است که ریزنمرات را از دانشگاه درخواست میدید و به این فرم پیوست می کنید و داخل پاکت رسمی دانشگاه می گذارن و مهر و موم می کنند و به شما تحویل میدن و وظیفه پست کردن با خود شماست نه دانشگاه ، من این کار چند ماه پیش در دانشگاه تهران انجام دادم ،فقط مشکلی که الان ممکنه دوستان پیدا کنند ایم فرمت جدید اداره مهاجرت هست که آیا دانشگاه ها قبول می کنند پر کنند و امضا کنند یا نه، از طرفی فقط موسسه wes تایید دانشگاه رو می خواد ،ECAS و دانشگاه تورنتو تاییدیه نمی خوان لطفا اگر لینکی دارید در این زمینه بزارید
دوست عزیز من قصدم روشن شدنه خدای نکرده فکر نکنی میخوام کل کل کنم
Iran
HIGHER EDUCATION
What to Submit How to Submit 1. Clear, legible photocopies of all diploma certificates issued by the institutions attendede.g. Kardani, Karshenasi, Karshenasi Arshad, Dotorate
ANDTo be submitted to WES by applicant. 2. Academic transcripts issued by the institutions attended for all post-secondary programs of study To be sent directly to WES by the institutions attended.
Please click here to download an academic transcript request form.3. For completed doctoral programs, a letter confirming the awarding of the degree To be sent directly to WES by the institutions attended.
Please click here to download degree conferral request form.Photocopies of precise, word-for-word English or French translations are required for all foreign language documents. Please do not send original translation documents as they cannot be returned.
علاقه مندی ها (Bookmarks)