صفحه 201 از 397 نخستنخست ... 101151191192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211251301 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,001 تا 2,010 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

Junior Member

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

یعنی بعدا در زمان سپرده گذاری مبلغ در بانک ایراد نمی گیرند؟ من بعید می دونم ولی بازم ممنون.دوستان اطلاعات سوالات بعدیم را لطفا بدند کسی نمونه فرم پر شده داره اینجا بگذاره.فرم اظهار گمرک را می دونم ولی فرم های بعدی را نه.لطفا در Share این اطلاعات خساست نکنید.اجرتون با خدا

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط simaharun نمایش پست ها
    یعنی بعدا در زمان سپرده گذاری مبلغ در بانک ایراد نمی گیرند؟ من بعید می دونم ولی بازم ممنون.دوستان اطلاعات سوالات بعدیم را لطفا بدند کسی نمونه فرم پر شده داره اینجا بگذاره.فرم اظهار گمرک را می دونم ولی فرم های بعدی را نه.لطفا در Share این اطلاعات خساست نکنید.اجرتون با خدا
    گمرک تاییدیه ای یا نامه ای درخصوص خانه ایران تون به شما نمیده که بعدا به بانک نشون بدین. در فرم هم بنویسید خط میزنند. اصلا به اونها ربطی نداره. شما بعدا برای انتقال پول خانه باید اولا مجوز از وزارت خارجه کانادا بگیرید (بخاطر قانون تحریم ایران) و همینطور مدارکی در خصوص فروش خانه داشته باشید که منبع پول را به بانک نشان بدهید.

Junior Member

سلام
    مویایلهای ایران به درد اونجا نمی خوره من از کسی که اونجا زندگی می کنه پرسیدم گفت نیارید اینجا کار نمی کنه.اینجا با قرارداد سالیانه مثلا 30 دلار موبایل مجانی هم به همراه مقداری مکالمه می دهند مگر ipad باشه ودرست میگم دوستان؟ نظر بدید لطفا؟

Junior Member

ذوستان آیا می تونیم چاقوی اشپزخانه و کارد و چنگال در قسمت بار ببریم؟ ایرادی نمی گیرند؟

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

ذوستان آیا می تونیم چاقوی اشپزخانه و کارد و چنگال در قسمت بار ببریم؟ ایرادی نمی گیرند؟
    کارد، ساطور، اره برقی هرچی دلتون میخواد؛ همه رو میتونید بدید به بار.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

Member yasser آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Pediatrics, Tehran University of Medical Sceinces

سلام
    مویایلهای ایران به درد اونجا نمی خوره من از کسی که اونجا زندگی می کنه پرسیدم گفت نیارید اینجا کار نمی کنه.اینجا با قرارداد سالیانه مثلا 30 دلار موبایل مجانی هم به همراه مقداری مکالمه می دهند مگر ipad باشه ودرست میگم دوستان؟ نظر بدید لطفا؟
    ما كه آورديم و خوب هم داره كار ميكنه. آفرهايي كه براي افرادي كه خودشون گوشي دارن هست بعضا بهتر از اينه كه از خودشون گوشي بگيرين.
    راجرز، بل، كودو، تلاس، فايدو و ويرژين راحت با گوشي هاي ايران كار ميكنن. موبيليسيتي و ويند كار نميكنن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1532 نمایش پست ها
    سلام
    ما که میخوایم اینکار رو بکنیم.وقتی کری آن رو دادیم وزن کنن( که صد البته 2 کیلو بیشتر توش نیست) و بعد آرم مجاز بودن رو روش چسبوند یا وصل کرد بعدش وقتی برای گریه کردن و خداحافظی میایم بیرون تا جایی که جا داره پرش میکنیم.من تا 22 کیلو هم بردم اینطوری داخل( تو کابین سایز مارک دلسی) با پرواز تورکیش چندین بار.
    سلام...
    ببخشید یه سوالی برام پیش اومده...مگه کری آن رو هم وزن میکنن؟
    كد رشته: 3152 *
    ارسال مدارك : 15-11-2010*
    ترانسفر پرونده به ورشو 30-03-2011 *
    صدور مدیکال 9-10-2012**پاس ریکوئست 12-11-2012*

ApplyAbroad Guru

سلام
    30 دلار در ماه فکر کنم منظورتون باشه. تلفن مجانی معمولا در صورتی بهتون میدن که قرارداد دراز مدت مثلا سه ساله باهاشون ببندید. تلفنهای جدید در ایران اکثرا کانادا هم کار میکنه.

1-واسه بردن فرش 9 متری ، بهترین راه چهارتا کردن فرش هست یا لوله کردن ؟؟؟
    2-ضمنا من که قبلا اعلام کردم که در سفر های بعدی این فرش رو میارم - در فرم مربوطه نوشته بودم- مشکلی نداره ؟ گیر نمیدن واسه تکس؟
    3- چند قطعه خاتم کاری اصفهان دارم که اونها رو هم در فرم نوشته بودم که میارم ، میتونم اونها رو با خودم به کابین ببرم ؟ میترسم بزارم تو بار بشکنه
    با سپاس

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط aperspol نمایش پست ها
    1-واسه بردن فرش 9 متری ، بهترین راه چهارتا کردن فرش هست یا لوله کردن ؟؟؟
    2-ضمنا من که قبلا اعلام کردم که در سفر های بعدی این فرش رو میارم - در فرم مربوطه نوشته بودم- مشکلی نداره ؟ گیر نمیدن واسه تکس؟
    3- چند قطعه خاتم کاری اصفهان دارم که اونها رو هم در فرم نوشته بودم که میارم ، میتونم اونها رو با خودم به کابین ببرم ؟ میترسم بزارم تو بار بشکنه
    با سپاس
    اصولا نمیتونین فرش رو بصورت لوله ببرین. حتما باید تا کنین. این رو آقایی که مسئول فریت بود، به ما گفت. اگه اعلام کرده بودین که مشکلی نیست. مدرکش رو نشونشون بدین.
    اگه تابلو شیشه دار نیست، بعیده که ایراد بگیرن. البته بماند که من خودم تابلو با شیشه رو بردم داخل کابین، کسی هم اعتراضی نکرد!
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)