صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: ایجاد صفحه ایندکس برای تاپیک های حجیم

پیش فرض ایجاد صفحه ایندکس برای تاپیک های حجیم

سلام دوستان
    همونطور که می دونین کلا فورم ها جایی برای بحث و گفت و گو هستش. و اغلب یه نفر یه سوال می پرسه و بقیه توی اون تاپیک بهش جواب میدن. اما در کنار این ها بعضی تاپیک ها هستن
    که بسیار بسیار حجم سنگینی پیدا می کنند ( به راحتی دیدیم تاپیک هایی به صفحه 200 یا حتی بالاتر میرسه). در این طور مواقع کاربرانی که قصد جمع آوری اطلاعات در رابطه با اون موضوع
    رو دارن دو راه دارن
    1- تمام پست های تمام صفحات رو با دقت بخونن (که باعث میشه ساعت ها و شاید روز ها وقت بذارن تا یه تاپیک رو بخونن)
    2- بدون توجه به پست های قبل، سوال خودشون رو بپرسن(که باعث میشه هم تاپیک حجیم تر بشه و هم شلوغ تر بشه تاپیک ها)

پیشنهادی که بنده دارم اینه که، پست اول در صفحه اول هر تاپیک، اختصاص پیدا کنه به پست های مهم (به صورت فهرست بار) و به هر پست مهم هم لینک باشه.
    مثلا فرض کنین در رابطه با گرفتن ویزای امریکا (F1) نود درصد سوال های کاربران حول یه موضوع خاص می گرده، در صورتی که میشه با ارجاع دادن به پست های خوبی که
    اون قضیه ها رو توضیح دادن، از اتلاف وقت کاربران جلو گیری کرد.
    مثلا فرض کنین صفحه اول 20 تا سوال مهم و تکراری رو جدا جدا لینک داده به پست های مربوط به اون قسمت.

جمع آوری، و شناسایی این پست ها هم خیلی راحته، برای این کار میشه کسانی که به طور حرفه ای روی یه تاپیک کار کردن (اعم از مدیران، کاربران ویژه و حرفه ای یا کاربران معمولی)، سعی کنن پست های مهم که حاوی اطلاعات خوب هست رو "ریپورن کنن، تحت عنوان پست مهم در رابطه با موضوع XXXX". و اون موقع مدیران می تونن با بررسی بیشتر در صورتی که اون پست واقعا مهم بود توی ایندکس صفحه اول همون تاپیک اون رو بیارن

به نظر من این پیشنهاد علاوه بر اینکه باعث میشه همه مباحث خیلی خیلی دم دست تر باشه و راحتتر، احتیاجی هم به نصب پلاگین خاصی روی سایت نیست و میشه با همین مکانیزمی که حاضر هست ازش استفاده بشه.

ممنونم از توجهتون

پیش فرض پاسخ : ایجاد صفحه ایندکس برای تاپیک های حجیم

دوستان/مدیران کسی نظری نداره در این رابطه؟ یعنی به صورت سنتی مطالب رو دنبال کنیم بهتره؟!

ApplyAbroad Champion

درود

خیلی ممنون از پیشنهادتون، این پیشنهاد در حال بررسی هست.

سپاسگزارم
    لطفا پست نامرتبط و خلاف مقررات را گزارش فرمایید.

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

اولا ممنون از این تاپیک که حرف دل من رو زدید!!!
    پیشنهادی که من دارم کمی فراتر از این حرفاست ایجاد یک ایندکس داینامیک با یک سری کلمات کلیدی در ان ایندکس.
    ایده شما برای ریپورت مطالب مهم خیلی خوبه البته بد نیست که هنگام ریپورت کلمه با کلمات کلیدی هم همزمان ریپورت بشه تا از این طریق این ایندکس کم کم تکمیل بشه.
    به نظر من بسیاری از دوستان هستن که بعد از خوندن یه تاپیک به جمع کردن نکات مهم میپردازند که از آنها یا هر داوطلبی دیگر می توان استفاده کرد. البته بد نیست یک مکانیزم تشویقی نیز برای این افراد داوطلب در نظر گرفته بشه. مثلا افزایش امتیاز یا ارتقاع سمت و. ...
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

ApplyAbroad Senior Veteran
    erfan1985 آواتار ها

جالبه!یه راه دیگه هم ریت کردن پست ها هست. یه جوری که پست دارای بیشترین امتیاز بالاتر از بقیه قرار بگیره! و امکان ریت کردن رو به همه کاربران بدیم. یه چیزی شبیه بالاترین و یا کامنتهایی که زیر ویدیوهای یوتیوب میذارن.
    یه نکته که اینجا باید در نظر داشت اینه که تمامی این پیشنهادات ترتیب پستها رو که فعلا بر اساس تاریخ هست به هم میزنه (البته فکر کنم بشه پستها رو جا به جا نکرد و فقط یه لینک بهشون داد). و همچنین پستهای مهم معمولا در پاسخ به یک سوالی مطرح میشن که بدون اون سوال بی معنی به نظر میرسن. بنابراین باید سوالشون رو هم مهم کرد! و معمولا تعداد پستهای زیادی به هم مرتبط هستن. از این لحاظ مشکل سازه!

نقل قول نوشته اصلی توسط erfan1985 نمایش پست ها
    جالبه!یه راه دیگه هم ریت کردن پست ها هست. یه جوری که پست دارای بیشترین امتیاز بالاتر از بقیه قرار بگیره! و امکان ریت کردن رو به همه کاربران بدیم. یه چیزی شبیه بالاترین و یا کامنتهایی که زیر ویدیوهای یوتیوب میذارن.
    یه نکته که اینجا باید در نظر داشت اینه که تمامی این پیشنهادات ترتیب پستها رو که فعلا بر اساس تاریخ هست به هم میزنه (البته فکر کنم بشه پستها رو جا به جا نکرد و فقط یه لینک بهشون داد). و همچنین پستهای مهم معمولا در پاسخ به یک سوالی مطرح میشن که بدون اون سوال بی معنی به نظر میرسن. بنابراین باید سوالشون رو هم مهم کرد! و معمولا تعداد پستهای زیادی به هم مرتبط هستن. از این لحاظ مشکل سازه!
    ببخشید اما این نمیتونه معیار خوبی باشه چون مثلا فرض کنید من یه مطلب گذاشتم که خیلی از علمای اپلای ابرود خوششون اومده اما چندان مهم نیست ولی چون علما امتیاز دادن ریتش بالا هست!!!
    ایراد بعدی هم همونی که شما خودتون ذکر کردید

erfan1985 آواتار ها

یه اشکال دیگه اینه که این کار یه جور bias توی جریان اطلاعات ایجاد میکنه. پستهای مهم بیشتر از بقیه پستها خونده میشن و باعث میشن که افراد اونها رو قانون تلقی کنن. از طرف دیگه پستهای دیگه هم ممکنه به همین دلیل کمتر خونده بشن (در حالی که ممکنه حاوی اطلاعات درست تر باشن) و همه اینها هم بستگی داره که چه کسی پستها رو مهم میکنه. هیچ کس نمیتونه تو این سایت ادعا کنه که به همه اطلاعات واقف هست. به نظر من این سایت حاوی پستها و اطلاعات 100 درصد درست و بی اشکال نیست. اکثر بحث ها بر اساس تجربیات شخصی و گفته ها و شنیده ها بیان شده و مواردی هم که قوانین از سایر منابع کپی پیست میشن ، امکان تغیر قانون همیشه هست!
    نکته دیگه اینکه در اکثر موارد سوالات بسیار ریز و جزیی و گاه مسایل شخصی هست که خیلی بیشتر از مسایل جنرال پرسیده میشن. و نمیشه اونها رو مهم کرد!
    و اینکه قسمت ویکی سایت هم وجود داره که میتونه به اکثر سوالات پاسخ بده. به نظرم یه لینک از قسمت ویکی در انجمن مربوطه بذاریم هم خیلی خوبه. (گرچه خیلی از قسمتهای ویکی هنوز کار داره!!)

erfan1985 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط zini_zinparast نمایش پست ها
    ببخشید اما این نمیتونه معیار خوبی باشه چون مثلا فرض کنید من یه مطلب گذاشتم که خیلی از علمای اپلای ابرود خوششون اومده اما چندان مهم نیست ولی چون علما امتیاز دادن ریتش بالا هست!!!
    ایراد بعدی هم همونی که شما خودتون ذکر کردید
    بله اگر پست بعدی من رو هم بخونید میبینید که نوشتم که خیلی مسایل شخصی هست و اتفاق نظر وجود نداره.
    این سایت محل گفتگو هست ، که هر کی نظر خودش رو میگه و الزاما اون نظر میتونه درست نباشه. نظری که ریت بالاتر میگره هم الزاما درست نیست ولی مقبولیت بیشتری خواهد داشت. و بسیار بهتر از این هست که فقط نظرات یک نفر جهت مهم کردن یا نکردن پستها در نظر گرفته بشه!

نقل قول نوشته اصلی توسط erfan1985 نمایش پست ها
    یه اشکال دیگه اینه که این کار یه جور bias توی جریان اطلاعات ایجاد میکنه. پستهای مهم بیشتر از بقیه پستها خونده میشن و باعث میشن که افراد اونها رو قانون تلقی کنن. از طرف دیگه پستهای دیگه هم ممکنه به همین دلیل کمتر خونده بشن (در حالی که ممکنه حاوی اطلاعات درست تر باشن) و همه اینها هم بستگی داره که چه کسی پستها رو مهم میکنه. هیچ کس نمیتونه تو این سایت ادعا کنه که به همه اطلاعات واقف هست. به نظر من این سایت حاوی پستها و اطلاعات 100 درصد درست و بی اشکال نیست. اکثر بحث ها بر اساس تجربیات شخصی و گفته ها و شنیده ها بیان شده و مواردی هم که قوانین از سایر منابع کپی پیست میشن ، امکان تغیر قانون همیشه هست!
    نکته دیگه اینکه در اکثر موارد سوالات بسیار ریز و جزیی و گاه مسایل شخصی هست که خیلی بیشتر از مسایل جنرال پرسیده میشن. و نمیشه اونها رو مهم کرد!
    و اینکه قسمت ویکی سایت هم وجود داره که میتونه به اکثر سوالات پاسخ بده. به نظرم یه لینک از قسمت ویکی در انجمن مربوطه بذاریم هم خیلی خوبه. (گرچه خیلی از قسمتهای ویکی هنوز کار داره!!)
    ببینید وقتی که میگیم ایندکس درست بشه. اونوقت تمام پستهای مربوط به اون کلمه کلیدی بهشون لینک داده بشه نه اینکه فقط یکی لینک باشه!!! بنابراین بایاسی هم درکار نخواهد بود و فقط اطلاعات طبقه بندی شده. حال اگر پستی در این طبقه بندی قرار نگیره یه جورایی میشه گفت که پستی بوده که فاقد اطلاعات مفیدی هست. اینطوری حجم تاپیکها هم کم میشه

erfan1985 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط zini_zinparast نمایش پست ها
    ببینید وقتی که میگیم ایندکس درست بشه. اونوقت تمام پستهای مربوط به اون کلمه کلیدی بهشون لینک داده بشه نه اینکه فقط یکی لینک باشه!!! بنابراین بایاسی هم درکار نخواهد بود و فقط اطلاعات طبقه بندی شده. حال اگر پستی در این طبقه بندی قرار نگیره یه جورایی میشه گفت که پستی بوده که فاقد اطلاعات مفیدی هست. اینطوری حجم تاپیکها هم کم میشه
    آره به نظرم این بهترین گزینه هست. البته همزمان بهتره به پاک کردن پستهای تکراری، بی محتوا و سوالاتی که بهشون پاسخ داده نشده هم ادامه بدیم!

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)