صفحه 23 از 183 نخستنخست ... 13141516171819202122232425262728293031323373123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 1822

موضوع: آرشیو شده : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی- تا سال 2015

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

نقل قول نوشته اصلی توسط mhhk1983 نمایش پست ها
    دوستان گرامي سلام،

من يه پذيرش براي مستر از يه دانشگاه تو كويينزلند دارم كه هنوز براي ويزاش هيچ كاري نكردم. خواستم با شما مشورت كنم كه با توجه به اين موضوع كه 22 جولاي بايد اونجا باشم، اساساً ممكنه برسم براي ويزا اقدام كنم و برم يا بهتره وقت و پولم رو بي خود هدر ندم. ضمناً اگر از اساتيد متخصص داستان استراليا دوستي امكان دادن اطلاعات بيشتر و يا تبادل اطلاعات تماس براي يك صحبت نيم ساعته رو داشته باشه 251 دفعه ممنون خواهم شد پيام بهم بده.

موفق و شاد باشيد
    شما اگر بیش از این وقت رو تلف نکنی و سریع کارهای مربوط به دانشگاه رو انجام بدی ...به نظرم برای روادید خواهید رسید و زمان کافی خواهید داشت....به هر حال تنها موردی که نمیتونید روش حساب باز کنید روادید هست...که کلن یه فرایند جداگانه هستش و هیچ پیش بینی در موردش نمیتونید انجام بده هیچ کس.....اینجا مساله زمان مطرح هست!
    "به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم / شمایل تو بدید م نه عقل ماند و نه هوشم"

Junior Member

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

دوستان سلام/
    در CoE من تاریخ شروع بیمه رو 1 جولای که مطابق با تاریخ شروع ترم هست زده در جالیکه من باید برای Orientation Day یعنی 21 جون اونجا باشم و بلیطم رو برای 15 جون رزرو کردم. به نظرتون سفارت تاریخ ویزای منو کی میزنه می تونم 15اوم بدون بیمه وارد شم؟؟؟

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط anita67 نمایش پست ها
    دوستان سلام/
    در CoE من تاریخ شروع بیمه رو 1 جولای که مطابق با تاریخ شروع ترم هست زده در جالیکه من باید برای Orientation Day یعنی 21 جون اونجا باشم و بلیطم رو برای 15 جون رزرو کردم. به نظرتون سفارت تاریخ ویزای منو کی میزنه می تونم 15اوم بدون بیمه وارد شم؟؟؟
    بودن دوستانی که با این شرایط شما زودتر از موعد بیمه به استرالیا رفتن...ولی معمول این هست که تاریخ شروع روادید رو چند روز بعد از تاریخ شروع بیمه میزنن...چون اگر در این دوره کوتاه برای شما اتفاقی بیفته تمام هزینه به دوش خودتون هست.... و سیاست دولت استرالیا این هست که کسی بدون بیمه وارد نشه....با این حال اگر دوست دارین در تاریخ اونجا باشین میتونید این دو هفته هم بیمه بخرید و به سفارت هم بگید که دو هفته به اون اضافه کردید!

Junior Member

ممنون از راهنماییتون
    بیمه رو میشه از آزانس های هواپیمایی تهیه کرد ؟ من هنوز لاج نکردم مدارکمو بیمه رو بگیرم بزارم رو مدارکم بهتره؟ از چندم بگیرم که حتما 30 June ویزا داشته باشم و بتونم اونجا باشم؟

Junior Member

و ببخشید یه سوال دیگه توی charges form 990 i زده برای ساب کلاس 574 Nill هست. یعنی نمی خواد هزینه سفارت بدیم. اما چرا باز تو سایت خود سفارت زده باید پرداخت کنیم؟ شما پرداخت کردین؟ باید 701 تومن بریزیم؟
    ممنون میشم پاسخ بدین

ApplyAbroad Veteran

ممنون از راهنماییتون
    بیمه رو میشه از آزانس های هواپیمایی تهیه کرد ؟ من هنوز لاج نکردم مدارکمو بیمه رو بگیرم بزارم رو مدارکم بهتره؟ از چندم بگیرم که حتما 30 June ویزا داشته باشم و بتونم اونجا باشم؟
    بیمه رو باید از شرکتی که دانشگاه شما باهاش در ارتباط هست بخرید....شما نمیتونید از هیچ آژانسی هواپیمایی بیمه استرالیا بخرید....تا اونچایی که من اطلاع دارم...برای خرید بیمه هم باید با دانشگاه تماس بگیرید و اونا بهتون میگن چی کار کنید .... بعد بیمه رو هم که خریدید باید به دانشگاه اطلاع بدید تا براتون coe جدید با تاریخ بیمه چدید صادر کنه...اگر بورس شما هم IPRS هستش که بیمه شما رو پوشش میده که باید چند ماهی اضافه هم بیمه بخرید....حالا بررسی کنید که کارتون دو تا نشه....باید دوباره تاکید کنم که هیچ شخصی نمیتونه در مورد روادید هیج پیش بینی رو بکنه!....این کاملن یه فرایند مامور محور هستش که بسیار غیر خطی می باشد

ApplyAbroad Veteran

و ببخشید یه سوال دیگه توی charges form 990 i زده برای ساب کلاس 574 Nill هست. یعنی نمی خواد هزینه سفارت بدیم. اما چرا باز تو سایت خود سفارت زده باید پرداخت کنیم؟ شما پرداخت کردین؟ باید 701 تومن بریزیم؟
    ممنون میشم پاسخ بدین
    تا اونچایی که من میدونم اگر بورس شما IPRS باشه و هیچ پسوند و پیشوند دیگه ای نداشته باشه نیاز به پرداخت هزینه روادید نیست....در غیر اینصورت باید پرداخت کنید تا مدارک شما بررسی بشه...برای اطمینان از این کار هم میتونید نامه scholarship تون رو به ایمیل ضمیمه کنید و اونو برای سفارت بفرستید....یا این که از دانشگاه بپرسید

Junior Member

سلام دوستان، من ۲ تا سوال داشتم که چون خیلی‌ عجله داشتم تصمیم گرفتم اول اینجا مطرح کنم تا اینکه به دانشگاه میل بزنم.

من دیروز پذیرش PhD با Scholarship CIPRS گرفتم اما بورسیه شامل هزینه تحصیل و زندگی‌ بدون بیمه‌ میشه. توی offer letter که دانشگاه برام فرستاده هزینه بیمه‌ برای من و همسرم USD ۷,۷۶۰ برای ۴ سال هست. می‌خوام ببینم این هزینه رو باید یکجا همون اول پرداخت کنیم؟ (توی Guidebook دانشگاه، نوشته هزینه بیمه‌ بر اساس طول مدتِ ویزا باید پرداخت بشه!) می‌شه لطف کنید به من در این زمینه کمک کنید؟کلا ویزا چند وقته می دن؟

سوال دیگه اینکه، پذیرشم conditional هست، در صورت ارائه certifiedنمرات و مدارک Bachelor و Master, آیا این مدارک رو می‌شه بعد از ورود به استرلیا ارائه بدم؟ یا نه، باید اول این هارو پست کنم بعد می‌تونم وقتِ سفارت بگیرم؟ لطفا در این مورد هم کمک کنید! ممنونم

داشتن رزومه با جزییات از ضروریات است و حتما در خواست میشه. دقت کنید حرفها و یا سوابقی ارایه بدید که قابل اثبات باشه و بعدها مجبور به تغییرشون نشید. چون استرالیایی ها تا ابد این مدارک رو نگه می دارن.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط shima_354 نمایش پست ها
    سلام دوستان، من ۲ تا سوال داشتم که چون خیلی‌ عجله داشتم تصمیم گرفتم اول اینجا مطرح کنم تا اینکه به دانشگاه میل بزنم.

من دیروز پذیرش PhD با Scholarship CIPRS گرفتم اما بورسیه شامل هزینه تحصیل و زندگی‌ بدون بیمه‌ میشه. توی offer letter که دانشگاه برام فرستاده هزینه بیمه‌ برای من و همسرم USD ۷,۷۶۰ برای ۴ سال هست. می‌خوام ببینم این هزینه رو باید یکجا همون اول پرداخت کنیم؟ (توی Guidebook دانشگاه، نوشته هزینه بیمه‌ بر اساس طول مدتِ ویزا باید پرداخت بشه!) می‌شه لطف کنید به من در این زمینه کمک کنید؟کلا ویزا چند وقته می دن؟

سوال دیگه اینکه، پذیرشم conditional هست، در صورت ارائه certifiedنمرات و مدارک Bachelor و Master, آیا این مدارک رو می‌شه بعد از ورود به استرلیا ارائه بدم؟ یا نه، باید اول این هارو پست کنم بعد می‌تونم وقتِ سفارت بگیرم؟ لطفا در این مورد هم کمک کنید! ممنونم
    در مورد سوال اولتون...بله باید تمام هزینه بیمه رو یک جا پرداخت کنید...مگر این که دانشگاه قبول کنه طی شرایط خاصی بیمه رو برای شما قسطی کنه....که اینم ممکنه تا حدودی دردسرساز بشه زمان درخواست روادید...پس بهترین کار اینه که همه بیمه یک جا خریداری بشه.....طول مدت روادید شما هم بر مبنای طول مدت بیمه صادر میشه حالا یک ماه کمتر ....این که چند ماه بخرید رو دانشگاه به شما میگه و همچنین از کجا بخرید....این که چقدر طول میکشه که به شما روادید بدن رو هیچ کس نمیتونه پیش بینی کنه چون صدور روادید یه فرایند مامور محور هست....این تصمیم شخصی مامور پرونده شماست که همه چیز رو تعیین می کنه....اما حداقل یک ماه و حداکثر دو ماه طول میکشه....
    ا
    در خصوص سوال دوم شما....تا زمانی که شروط آورده شده در پیشنهاد تحصیلی شما (offer) برطرف نشه...برای شما coe صادر نخواهد شد...که همانا مدرک مورد نیاز برای درخواست روادید هست....همچنین این مورد درباره بیمه شما هم درست هست ...باید تکلیف اونو رو هم مشخص کنید.....پس شما باید مدارک تحصیلی تون رو قبل از هر چیزی براشون بفرستید تا این شروط از پیشنهاد شما برداشته بشه و بعد وضعیت بیمه خودتون رو مشخص کنید و در نهایت مدرک coe برای شما صادر بشه که شما بتونید درخواست روادید استرالیا کنید. نیازی هم به پست مدارک نیست...میتونید با ایمیل براشون بفرستید....مگر این که دانشگاه از شما خواسته باشه که یه نسخه کاغذی از مدارکتون رو براشون با پست بفرستید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)