صفحه 24 از 183 نخستنخست ... 14151617181920212223242526272829303132333474124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 1822

موضوع: آرشیو شده : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز/سوال های کلی- تا سال 2015

  1. #231

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

    نقل قول نوشته اصلی توسط LMLM نمایش پست ها
    سلام، دوست عزیز منم همین شرایط رو دارم

    من هم دقیقا همین مشکل رو دارم.. البته در مورده اینکه این پول خیلی زیاده آیا حتما باید بدیم الان ؟ یا میشه کاریش کرد که الان ی مقداری بدیم بعدن پرداخت کنیم؟

    خیلی ممنونم از دوستان
    بیمه را باید بیشتر از طول دوره حتی بگیرید .و کل مبلغ بایستی یکجا پرداخت بشه برای خانواده بهتر است از http://www.medibank.com.au/ تهیه بشود که ارزان تر است .

  2. #232
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ارسال‌ها
    8

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

    دوستان من یک سوال داشتم. من مهندسی دریا خوندم برا دکترا هم تو همین رشته از استرالیا پذیرش گرفتم. موضوع تز ارشدم ربات زیرآبی بوده و برا دکترا هم تزم تو همین زمینه است. به خاطر اینکه ربات زیرآبی کاربرد نظامی هم داره می ترسم اگه اینو بنویسم بهم ویزا ندن. به نظرتون تو سی وی و پروپوزال درخواستی بنویسم یا تغییرش بدم ؟

  3. #233
    ApplyAbroad Veteran

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ارسال‌ها
    654

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud931 نمایش پست ها
    دوستان من یک سوال داشتم. من مهندسی دریا خوندم برا دکترا هم تو همین رشته از استرالیا پذیرش گرفتم. موضوع تز ارشدم ربات زیرآبی بوده و برا دکترا هم تزم تو همین زمینه است. به خاطر اینکه ربات زیرآبی کاربرد نظامی هم داره می ترسم اگه اینو بنویسم بهم ویزا ندن. به نظرتون تو سی وی و پروپوزال درخواستی بنویسم یا تغییرش بدم ؟
    شما باید یه خلاصه تز رو به سفارت بدی....شما روند کلی کارتون بنویس....چه کارهایی انجام دادی ...چه آزمایش هایی انجام دادی و نتایج رو کجا چاپ کردی.....اگر بنویسید که کاربرد نظامی داره که باید فکر اومدن به استرالیا رو از سرتون به در کنید.... اگر کشور ما در حالت عادی هم بود باز نباید این کارو میکردید....چه برسه الان ....
    "به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم / شمایل تو بدید م نه عقل ماند و نه هوشم"
       

  4. #234

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shima_354 نمایش پست ها
    سلام دوستان، من ۲ تا سوال داشتم که چون خیلی‌ عجله داشتم تصمیم گرفتم اول اینجا مطرح کنم تا اینکه به دانشگاه میل بزنم.

    من دیروز پذیرش PhD با Scholarship CIPRS گرفتم اما بورسیه شامل هزینه تحصیل و زندگی‌ بدون بیمه‌ میشه. توی offer letter که دانشگاه برام فرستاده هزینه بیمه‌ برای من و همسرم USD ۷,۷۶۰ برای ۴ سال هست. می‌خوام ببینم این هزینه رو باید یکجا همون اول پرداخت کنیم؟ (توی Guidebook دانشگاه، نوشته هزینه بیمه‌ بر اساس طول مدتِ ویزا باید پرداخت بشه!) می‌شه لطف کنید به من در این زمینه کمک کنید؟کلا ویزا چند وقته می دن؟

    سوال دیگه اینکه، پذیرشم conditional هست، در صورت ارائه certifiedنمرات و مدارک Bachelor و Master, آیا این مدارک رو می‌شه بعد از ورود به استرلیا ارائه بدم؟ یا نه، باید اول این هارو پست کنم بعد می‌تونم وقتِ سفارت بگیرم؟ لطفا در این مورد هم کمک کنید! ممنونم

    بیمه را برای خانواده از مدیبنک خریداری کنید تا 2 هزار دلار ارزانتر است.
    http://www.medibank.com.au/client/st.../oshchome.aspx

    برای یک نفر
    از
    nib

  5. #235
    ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia
    ارسال‌ها
    1,062

    Post فهرست مدارک موردنیاز جهت تقاضای ویزای دانشجویی

    مرجع این فهرست، فایل مدارک موردنیاز ویزای دانشجویی در سایت سفارت استرالیا در تهران (لینک)، تجربیات دوستان و تجربه های شخصی خودم هست.

    1- فرم تکمیل شده و امضاء شده 157A: این فرم شامل اطلاعات فردی و خانوادگی، سوابق کاری، سوابق تحصیلی متقاضی اصلی (main Applicant) و همینطور اطلاعات دوره تحصیلی موردنظر متقاضی در استرالیا هست. حواستون باشه که از آخرین ویرایش این فرم استفاده کنین و قبل از ارسال مدارک مطمئن بشین که ویرایش جدیدتری نیومده باشه، چون معمولا این فرم زیاد به روزرسانی میشه. نیازی نیست که توضیحات چند صفحه اول این فرم رو هم پرینت بگیرین و بفرستین. در ضمن نیازی به ارسال برگه ضمیمه فرم 157A هم نیست.

    2- فرم تکمیل شده و امضاء شده 1221: این فرم همونطور که از اسمش مشخص هست (Additional personal particulars information) یه سری اطلاعات شخصی و همینطور جزئیات سفرتون به استرالیا رو میخواد. این فرم باید برای متقاضی اصلی و هر کدوم از همراهان بالای 18 سالش (همسر و فرزندان) پر بشه (برای هر نفر یک فرم جداگانه). در مورد این فرم هم دقت کنین که از آخرین ویرایش استفاده کنین.

    3- فرم تکمیل شده ضمیمه یک برگی (Additional Information Form): تو این فرم که توسط سفارت استرالیا تو تهران تهیه شده، اطلاعات مربوط به سفرهای خارجی و کشورهایی که توشون اقامت داشتین رو میخواد. به علاوه مشخصات تمام اعضای خانوادتون (ساکن در خارج یا داخل استرالیا) رو هم باید وارد کنین. این فرم باید برای متقاضی اصلی و هر کدوم از همراهان بالای 18 سالش (همسر و فرزندان) پر بشه (برای هر نفر یک فرم جداگانه).

    4- فرم تکمیلی مخصوص دانشجویان مقطع فوق لیسانس و دکترا (Supplement for Students): توی این فرم هم باید یک سری اطلاعات فردی و سوابق شغلی و تحصیلی رو وارد کنین که بیشترشون رو توی فرمهای 157A و 1221 هم وارد کردین. همونطور که از عنوان فرم مشخص هست این فرم باید توسط متقاضی اصلی که قصد ادامه تحصیل داره پر بشه.

    5- فرم تکمیل شده و امضاء شده 956: این فرم رو فقط در صورتی باید پر کنین که میخواین شخص دیگه ای (مثلا وکیلتون) از طرف شما با سفارت در تماس باشه.

    6- فیش پرداخت هزینه ویزا: هزینه ویزای دانشجویی استرالیا در سال 2013 برابر با 701000 تومان هست که ممکنه در سالهای بعد تغییر کنه. بهتره برای اطمینان از مبلغ هزینه ویزا با سفارت تماس بگیرین. این مبلغ می بایست به حساب سفارت استرالیا به شماره 0194428758 نزد بانک تجارت شعبه آرژانتین کد 034 واریز بشه (قابل پرداخت در کلیه شعب بانک تجارت در سراسر کشور). اگر بخواین که مدارکتون رو به سفارت استرالیا در تهران ارسال کنین (تا اونا خودشون مدارک شما رو به سفارت استرالیا در اردن ارسال کنن) کافیه که همون فیش فارسی رو که از بانک میگیرین همراه بقیه مدارک بفرستین. اما اگر میخواین که مدارکتون رو مستقیما بفرستین اردن، باید یک وقت ملاقات حضوری از سفارت بگیرین (هم با ایمیل و هم با تلفن میتونین وقت بگیرین ولی تلفنی سریعتر جواب میدن) و فیش بانکی رو به همراه پاسپورت و COE ببرین سفارت تا اونا یک فیش پرداخت دو برگی انگلیسی بهتون بدن. برگه سفید رو برای خودتون نگه دارین و برگه صورتی رو همراه بقیه مدارک بفرستین اردن.

    7- کپی برابر اصل گذرنامه: این مدرک باید برای متقاضی اصلی و تمامی همراهان ارائه بشه. برای تهیه این مدرک تمامی گذرنامه های فعلی و قبلی خودتون و همراهانتون رو به یکی از دارالترجمه ها (ترجیحا دارای مهر NAATI) ببرید و ازشون بخواین کپی برابر اصلشون رو بهتون بدن. دقت کنین که لازم نیست از تمامی برگه های سفید کپی بگیرین، فقط از صفحه مشخصات، صفحه هایی که مهر دارن (اگر سفر خارج از کشور داشتین) و یک صفحه سفید از ابتدا و یک صفحه سفید از انتهای گذرنامه کپی بگیرین و برابر اصل کنین. این نکته رو هم اضافه کنم که داشتن سفرهای خارج از کشور نکته مثبتی محسوب میشه. چون نشون میده که شما دارای توانایی مالی خوبی هستین و به علاوه رعایت قوانین مهاجرتی کشورهایی که بهشون سفر کردین میتونه نشونه ای از این باشه که قوانین مهاجرتی استرالیا رو هم رعایت خواهید کرد.

    8- ترجمه شناسنامه (Birth Certificate): این مدرک باید برای متقاضی اصلی و همینطور تمامی همراهان ارائه بشه.

    9- چهار قطعه عکس رنگی سایز پاسپورتی: عکس های متقاضی اصلی و تمام همراهان باید ارائه بشه. همونطور که توی این فایل میبینین، تعریف دولت استرالیا از عکس پاسپورتی عکسی هستش که اندازش حداقل 35 در 45 میلیمتر باشه و اندازه سر (از زیر چانه تا بالای سر) هم بین 32 تا 36 میلیمتر باشه. بنابراین به نظر میرسه بهتره عکس 6 در 4 بفرستین، اگرچه فکر نمیکنم اگر عکس 3 در 4 هم بفرستین مشکلی پیش بیاد.

    10- پذیرش اولیه و یا تأییدیه ثبت نام (COE): اینها مدارکی هستن که شما از دانشگاه دریافت میکنین. پذیرش اولیه همون نامه ای هست که دانشگاه براتون میفرسته و توش قید میکنه شما در فلان دوره پذیرفته شدین و COE هم یک مدرک رسمی هست که بعد از اینکه شما رسما به دانشگاه اعلام کنین که قصد تحصیل در دوره مربوطه رو دارین (و مبلغ شهریه احتمالی و یا مبلغ بیمه رو واریز کنین) دانشگاه برای شما ارسال خواهد کرد. قویا توصیه میشه که بدون داشتن COE برای ویزا اقدام نکنین و حتما COE جزء مدارکی که برای سفارت میفرستین باشه. خیلی موارد پیش اومده که آفیسر به خاطر عدم وجود COE درخواست ویزای دانشجویی رو ریجکت کرده (با وجود اینکه متقاضی به آفیسر گفته بوده که به زودی COE رو براش میفرسته).

    11- رزومه تحصیلی و شغلی: رزومه هم باید برای متقاضی اصلی و هم تمام همراهان بالای 18 سال ارائه بشه. البته بعدا آفیسر ازتون خواهد خواست که رزومه(ها) رو به صورت فایل Word هم براش ایمیل کنین (گویا برای چک امنیتی لازم هست).

    12- گواهی آزمون زبان (فقط برای متقاضی اصلی): آزمونهای IELTS، TOEFL و Pearson Cambridge قابل قبول هستن. تا جایی که من میدونم و تجربه کردم در مورد IELTS نیازی به ارسال اصل مدرک نیست و کپیش هم قابل قبوله. این مدرک برای ویزاهای 570، 571 و 574 الزامی نیست.

    13- ترجمه مدارک تحصیلی (فقط برای متقاضی اصلی): شامل ریزنمرات و مدارک تحصیلی متقاضی. به طور کلی توصیه میکنم در مورد ترجمه تمام مدارک از دارالترجمه هایی که دارای مهر NAATI هستن استفاده کنین چون اینطوری هم در وقت و هم هزینه صرفه جویی میشه. آدرس این دارالترجمه ها رو میتونین اینجا ببینین.

    14- ترجمه کارت پایان خدمت و یا معافیت

    15- ترجمه گواهی اشتغال: ارائه این مدرک برای دوستانی که بیش از 2-3 ماه از فراغت از تحصیلشون میگذره خیلی مهم هستش چون میتونه نشونه ای باشه که شما وضعیت شغلی مناسبی دارین و به خاطر اوضاع اقتصادی نامناسب و بیکاری نیست که میخواین برین استرالیا و احتمالا پناهنده بشین.

    16- گواهی موجودی حساب بانکی (Bank Statement): دانشجویانی که باهزینه شخصی قصد ادامه تحصیل دارن باید گواهی بانکی ارائه بدن که نشون بده حداقل به اندازه مخارج یکسالشون رو توی حسابشون دارن. فکر میکنم این مبلغ در حال حاضر برای یک فرد مجرد چیزی حدود 20000 دلار استرالیا باشه. شاید بشه به طور تقریبی گفت که این میزان برای یک زوج بین 25000 تا 30000 دلار باشه. در مورد دانشجویانی که اسکولارشیپ دارن هم توصیه میشه که گواهی بانکی ارائه بدن چون به آفیسر نشون میده که وضعیت مالی خوبی دارن. در حال حاضر سفارت گواهی بانکی که نشوندهنده موجودی حساب در یک روز خاص باشه رو هم قبول میکنه و نیازی نیست که گواهی بانکی نشوندهنده میانگین موجودی حساب شما در طی چند ماه باشه (یعنی میتونین پول رو به حسابتون واریز کنین و روز بعد گواهی بانک رو بگیرین و بعدش پول رو از حسابتون برداشت کنین). در ضمن بهتر هست که گواهی بانکی رو به زبان انگلیسی بگیرین چون در این صورت بانک موجودی ریالی حساب شما رو بر اساس نرخ دولتی تبدیل به دلار آمریکا میکنه و علاوه بر موجودی ریالی حساب شما، معادل دلاری اون رو هم قید میکنه. اما اگر گواهی فارسی بگیرین معمولا بانک معادل دلاری موجودی شما رو قید نمیکنه.

    17- مدارک ضامن مالی: دانشجویانی که با هزینه شخصی قصد ادامه تحصیل دارن باید مدارکی ارائه بدن که شخصی که دارای توانایی مالی کافی هستش اونا رو از نظر مالی ساپورت میکنه. این مدارک شامل کپی گذرنامه ضامن، مدارک دال بر درآمد ضامن، نامه محضری از ضامن با ذکر نوع ارتباط ضامن با متقاضی ویزا، دلیل ضمانت، مبلغ ضمانت و شرایط اون و همچنین نحوه حواله پول از طرف ضامن به متقاضی ویزا هست.

    18- دیگر مدارک مالی: ارائه هر گونه مدرکی که نشون بده شما دارای توانایی مالی و صاحب املاک و مستقلاتی هستین بسیار سودمند هست. این مدارک نشون میده که شما دارای توانایی مالی کافی و همچنین وابستگی های اقتصادی به ایران هستین که میتونه انگیزه قوی برای بازگشتتون به ایران باشه. این مسأله برای آفیسر خیلی مهم هست.

    19- بیمه درمانی دانشجویان خارجی (OSHC): تمام دانشجویان خارجی که قصد تحصیل در استرالیا رو دارن می بایست پیش از تقاضای ویزای دانشجویی نسبت به تهیه بیمه درمانی OSHC اقدام کنن. به غیر از دانشجویانی که اسکولارشیپشون هزینه های بیمه شون رو پوشش میده (که این مسأله حتما باید توی COE قید بشه)، بقیه دانشجوها باید خودشون اقدام به خرید OSHC بکنن و مدرک دال بر خرید OSHC رو برای سفارت بفرستن (و یا اینکه خرید OSHC رو به کمک و با هماهنگی دانشگاه انجام بدن تا دانشگاه تهیه OSHC رو توی COE قید بکنه). در حال حاضر پنج شرکت بیمه توی استرالیا هستن که میشه ازشون بیمه رو خرید (لینک). البته این شرکتها قیمتهای بسیار متفاوتی دارن که میتونین از اینجا قیمتهاشون رو با هم مقایسه کنین.

    20- ترجمه عقدنامه: دانشجویانی که متأهل هستن و برای همسرشون هم تقاضای ویزا میکنن بهتر هست که ترجمه عقدنامه رو هم بفرستن.
       

  6. #236
    ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia
    ارسال‌ها
    1,062

    Post فهرست مدارک موردنیاز جهت تقاضای ویزای دانشجویی (ادامه از پست قبل)

    21- ترجمه نامه پیشنهاد شغلی (Job Offer): ارائه این مدرک اگرچه الزامی نیست اما قویا توصیه میشه. در این نامه که میتونه توسط یک شرکت یا سازمان خصوصی یا دولتی صادر شده باشه، قید میشه که شرکت مذکور تمایل داره که شخص متقاضی رو بعد از پایان تحصیلاتش در استرالیا به استخدام خودش دربیاره. همچنین میشه عنوان شغلی و حقوق موردنظر رو هم توی نامه ذکر کرد. ارائه این نامه از این جهت حائز اهمیت هست که به آفیسر نشون میده که شما بعد از پایان تحصیلات به خاطر عدم وجود شغل مناسب در ایران، در استرالیا نخواهید موند و در واقع انگیزه شغلی کافی برای بازگشت دارین.

    22- SOP یا Statement Of Purpose: این مدرک که میتونه به عنوان جواب سوال 38 فرم 157A ارائه بشه، از اهمیت فوق العاده ای برخوردار هست. نوشتن SOP در واقع مثل انجام یک مصاحبه هست که شما توی اون باید سعی بکنین تا آفیسر رو متقاعد کنین که به شما ویزا بده. توی SOP باید در مورد شرایط خودتون، هدف از تحصیل در استرالیا، میزان شناختتون از کورس تحصیلیتون در استرالیا و همینطور از کارهایی که بعد از بازگشتتون به ایران و نحوه استفاده از دانشی که در حین تحصیلتون کسب کردین صحبت کنین. شما باید بتونین تمام مواردی رو که در Genuine Temporary Entrant (GTE) Criterion مد نظر هست رو پوشش بدین و سوالات آفیسر رو در این زمینه جواب بدین. این موارد توی این فایل و این فایل ذکر شده.
       

  7. #237
    Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    رشته و دانشگاه
    برق، صنعتی اصفهان ،امیرکبیر
    ارسال‌ها
    193

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

    سلام
    جریان این پرداخت fee که گفتن از 1 June تغییر میکنه چیه؟ باید یکی از استرالیا پرداخت کنه؟
       

  8. #238
    ApplyAbroad Veteran

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ارسال‌ها
    654

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

    نقل قول نوشته اصلی توسط 87123133 نمایش پست ها
    سلام
    جریان این پرداخت fee که گفتن از 1 June تغییر میکنه چیه؟ باید یکی از استرالیا پرداخت کنه؟
    نه دوست خوبم.... شما اگر بخواهید که پول پرداخت کنید باید پول رو به حساب سفارت در ایران عزیر وارد کنید.... منظورشون هم از این حرف اینه که بعد هر چند ماه مبلغ مورد نیاز برای بررسی روادید رو بازبینی می کنن.... 6 ماه پیش این مبلغ 710000 تومان بود.... بعد از بررسی شد 701000 تومان.... حالا تا شانس چی باشه که بخوان کمش کنن یا زیاد!
    "به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم / شمایل تو بدید م نه عقل ماند و نه هوشم"
       

  9. #239
    ApplyAbroad Veteran

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ارسال‌ها
    622

    پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mani2541 نمایش پست ها
    نه دوست خوبم.... شما اگر بخواهید که پول پرداخت کنید باید پول رو به حساب سفارت در ایران عزیر وارد کنید.... منظورشون هم از این حرف اینه که بعد هر چند ماه مبلغ مورد نیاز برای بررسی روادید رو بازبینی می کنن.... 6 ماه پیش این مبلغ 710000 تومان بود.... بعد از بررسی شد 701000 تومان.... حالا تا شانس چی باشه که بخوان کمش کنن یا زیاد!

    مانی جان
    شما کندی رفتی عزیز دل برادر

    قضیه جدی تر از این حرفاست.....گویا داره روز به روز بدتر میشه......با یه حساب سر انگشتی حداقل 2 میلیون تومن هزینه درخواست ویزای دانشجویی در میاد!
    تو سایت سفارت در تهران نوشته:

    From 1 June 2013 it will no longer be possible to make any payments in Iran relating to Australian visa application charges, Australian visa evidence charges or Australian applications for Citizenship by descent.The Iranian Rial will no longer be a valid currency for payment of these charges
    .
    From 1 June 2013 the only acceptable method of payment will be in Australian Dollars at a State or Territory office of the Department of Immigration and Citizenship (DIAC) in Australia.


    ویرایش توسط Armin65 : May 14th, 2013 در ساعت 06:17 PM

  10. #240

    Smile پاسخ : روادید دانشجویی استرالیا - مدارک مورد نیاز / پر فرم کردن فرم ها / سوالات کلی

    سوال:

    1- اگر کسی دانشجوی دکترا باشه در ایران و بخواد واسه دکترا اپلای کنه، باید توی فرم های سفارت بگه که دانشجو دکترا هست؟ اصلا نیازی هست که بگه؟

    2- آیا مدارکی که واسه سفارت میفرستیم باید دقیقا همانند مدارکی باشه که توی application دانشگاه فرستادیم؟ یا اینکه میتونه متفاوت باشه، مثلا سی وی رو تغییر بدیم. یعنی سفارت میره با دانشگاه چک میکنه؟
    ویرایش توسط mah65 : May 17th, 2013 در ساعت 06:13 AM دلیل: اضافه کردن سوال جدید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •