نقل قول نوشته اصلی توسط bahadorrahmat نمایش پست ها
عزیز جان این بستگی به کرم دانشگاه داره که شما رو فول فاند کنه یا نه! شما اول باید اقدام کنی یکسری از دانشگاهها رو بعد که قبولت کردن، درخواست فاند کنی که من فول فاند می خوام و یا غیره! هنوز شما کاری نکردین دنبال فاندین! این غیر ممکنه کسی اینجا با اعتماد به نفس فراوان بیاد بگه برو برا فلان دانشگاه اقدام کن که فول فاند می دن! از بقیه دوستان هم خواهش می کنم بدونن که فاند رو وقتی می شه پرسید یا گرفت اونم از دانشگاه که شما اول اپلای کردی، مدارک رو فرستادی، شما رو قبول کردن و حالا شما درخواست می دین به دانشگاه که من نمی تونم از مخارج دانشگاه بر بیام ایا میتونید به من فاند بدید یا نه؟ شما که میرید خرید اول پول نمی دید بعد لباس انتخاب کنی! اول لباس انتخاب می کنی بعدش اندازت که شد سره پولش چونه می زنی بعد پول می دی! دانشگاه هم همین طوری دانشجو انتخاب می کنه، نمی گه من می خوام این قدر به شما فاند بدم! توی شرایطی خود دانشگاه این کارو می کنه البته اونم برای جذب دانشجو های خاص و دارای رزومه خیلی قوی! که از دست نده دانشجو رو که زیادم پیش نمیاد! اول شما مدارک رو بفرستید و وقتی که مطمئن شدید و نامه تاییدیه به دستتون رسید اون وقت می تونید درخواست فاند کنید.
سلام دوست عزیز
من از دانشگاه USC امسال پذیرش گرفتم ، همینطور که می دونید هزینه ها سر به فلک میکشه دوست عزیز-خدود 48000 تا tuition fee زدن واسه 9 ماه
می خواستم در جوابی که به دوستمون دادین بپرسم شما که میگین قبول شید بعد درخواست فاند بکنید، الان من مثلا قبول شدم
نامه ی financial statement هم جور کردیم و دادیم که I20 فرستادن. خوب الان من بهشون بگم پول نداریم که تابلو می شه bank statementemun کشک بوده.
من به سایت دانشگاه که مراجعه کردم دیدم که تو 10 قسط میشه مبالغ رو داد. حالا کمک فکری از شما: به نظرتون نرفته چک و چونه بزنم با email or calls یا یه مقداری از tuition رو که می تونم بدم رو بدم مثلا خدود 5000 تا رو ، بعد اونجا بگم دلار گرون شده و RA یا TA بشم? من تا حد زیادی به گرفتن فاند امیدوار بودم چون رزومه ی خوبی داشتم ، اما تافل و جی آر ای ایم کم بودن 93، ولی حالا دارم باز امتحان میدم که بالاترم می شم.

خیلی ممنون میشم کمکم کنید.