نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 298

موضوع: ژنتیک (Genetics)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ApplyAbroad Senior Veteran
    erfan1985 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : نحوه ارزشیابی کلیه مدارک تحصیلی پس از بازگشت به ایران توسط وزارت بهداشت

نقل قول نوشته اصلی توسط toefla نمایش پست ها
    سلام
    راستش من لیسانس ژنتیک و فوق لیسانس سلولی مولکولی هستم و خیلی علاقه دارم در رشته ژنتیک پزشکی تحصیل کنم اما به دلیل کم بودن تعداد پذیرش از دانشجویان غیر پزشکی(8نفر) تصمیم گرفتم که این رشته رو در یک دانشگاه خارج از کشور شروع کنم و بعد به ایران انتقالی بگیرم (به دلیل هزینه های بالای ارز و تحصیل در خارج از کشور). تاکنون هم موفق به دریافت بورس یا فاند از دانشگاههای خارجی نشدم و مجبورم با هزینه شخصی اقدام کنم.

حالا از شما چند سوال دارم
    باید چند ترم یا چند سال خارج از کشور درس بخونم یا جند واحد رو باید بگذرونم تا بتونم انتقالی بگیرم؟
    آیا دادن امتحان جامع برای در دانشگاه خارج برای این رشته هم الزامیه؟
    آیا پروپوزال هم باید تصویب بشه بعد انتقالی بگیرم ؟
    درواقع چون بودجه کمی برای ادامه تحصیل در خارج با هزینه شخصی دارم میخواستم ببینم امکانش هست که 1 ترم یا 1 سال در خارج بخونم و بعد انتقالی بگیرم یا همچین امکانی وجود نداره؟

ممنون که وقت میذارید و پاسخ میدید.
    در مورد ایران اتفاقا برعکسه. فعلا متقاضیان غیر پزشک ارجح هستن و هیچ سهمیه ای برای پزشکان نیست. تعداد پذیرش خیلی کمه و در کل کشور کمتر از 10 نفر در سال پذیرفته میشن.
    اگر شما رزومه خوبی دارید من توصیه میکنم که برای دانشگاههای آمریکای شمالی اپلای کنید. شانس خوبی برای پذیرش این رشته همراه ساپورت مالی خواهید داشت و بازگشت به ایران در حین تحصیل غیر منطقی به نظر میرسه.
    اما اگر موفق نشدید از غرب پذیرش بگیرید، میتونید به شرق فکر کنید. مثلا دانشگاه UPM مالزی هم این رشته رو داره و مورد تایید ایران هست.
    برای انتقالی شما باید قسمت غیر پژوهشی دوران phd رو گذرونده باشی که در بعضی کشورها شامل ازمون جامع هم میشه. باید قبل از خروج از ایران معدل بالای 15 داشته باشی و نیز مدرک زبان. نیازی به تصویب پروپوزال نیست. برای بررسی دقیق تر با وزارت بهداشت چک کنید.
    ویرایش توسط erfan1985 : May 20th, 2013 در ساعت 10:53 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)