لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
راهنمای پذیرش Apply A to Z - Undergraduate
و نتایج و تجربیات متقاضیان ویزا در مقطع لیسانس
را مطالعه بفرمایید
Apply A to Z - Undergraduate
راهنمای کامل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع لیسانس
این اکانت غیرفعال می باشد. لطفاً پیغام خصوصی ندهید.
دوستانی که میخواین برا undergrad اپلای کنین حتما اینو بخونین http://www.applyabroad.org/forum/sho...-Undergraduate
خیلی راهنمای خوبیه. راستش من وقتی اپلای میکردم این چیزا نبود و هیچکس هم دور و ورم نمیخواست اپلای کنه، وگرنه منم یه همچین چیزیو سعی میکردم درست کنم، البته بازم به خوبیه این در نمیومد.. حتما حتما بخونیدش!!
راستی اونایی که مشکل دارین SAT بدین، مثلا مشکل سربازی دارین یا این که سختتونه الکی دو بار از کشور خارج شین یا این که پولش براتون زیاده، میتونین کاری که من کردمو بکنین: GRE بدین. دقت داشته باشین اون دانشگاهایی که فقط College هستند به احتمال زیاد قبول نمیکنند، مگر اینکه مثل Amherst واقعا تاپ باشند. اگرم دانشگاه ایالتی اپلای میکنین بازم بیخیال شین و ندین، ولی اگه تو فکر دانشگاهای خوب هستین بدین، چون undergrad هستین و دارین امتحان grad میدین خیلی حال میکنن. اون دانشگاهای خوب براتون SAT رو waive میکنن، و کلا اگه هم GRE ندین اینجور نیست که به خاطرش حالتونو بگیرن، فقط یه فاکتور مثبته.. تازه نمیخواد نتایجشو براشون حتما آفیشیال بفرستین، اسکن GRE هم قبوله!
یه چیز دیگه هم بگم برا اونایی که هنوز موندن کدوم کشور برن: اگه پولشو دارین برین یه جا غیر از امریکا. من بورسیه کامل شدم که دارم میرم امریکا، وگرنه اروپا، استرالیا و نیوزیلند رو به امریکا ترجیح میدم. دلیلسم اینه که اولن قبولی تو دانشگاهای امریکا خیلی خیلی سخته! دوما اینکه چون ما ایرانی هستیم خیلی اذیت میشیم، به خصوص برای ویزا. نمیدونین اوضاع ویزا چه جوریه! من که بش گیرم میدونم! یه چیز دیگه هم که هست اینه که وقت اپلای باید مدارک و امتحانات رو به سبک امریکا براشون بفرستیم، ولی مثلا اگه سایت دانشگاه اکسفورد رو ببینین برا کشورای مختلف نوشته چی میخوان، یه قسمتش هم برای ایران هست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)