سلام دوستان
سایت پراخت هزینه سویس که به خوبی کار می کنه
شما با چه مشکلی مواجه شدین؟
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره سیستم SEVIS
را مطالعه بفرمایید
سلام دوستان
سایت پراخت هزینه سویس که به خوبی کار می کنه
شما با چه مشکلی مواجه شدین؟
سلام.
بچه ها من پارسال با 306 ریجکت شدم.
اگه امسال بخوام برم سفارت دوباره پول SEVIS رو
باید بدم؟
ممنون.
بستگی داره که کی پرداخت کردین
سویس از زمان پرداخت تا یک سال بعدش معتبره
برای محکم کاری میتونین از fmj بپرسین و مطمئن شید
دوستان من یه مشکل برام پیش اومده
تو قسمت پرکردن سویس تو همون سایته، خواهرم از امریکا برام پر کرده بود الان برام کانفیرمیشن فرستاده چهار رقم آخرschool codeرو زده 3.000 در صورتی که توی ای20 من نوشته 3000
به نظر شما آیا مساله مشکل سازی هست و باید اطلاع بدم؟ به کجا اطلاع بدم؟ آخه راستش این سایتشو با ف ی ل .. هم برام باز نمیشه و از طرفیم خیلی نگرانم
ممنون میشم کمک کنید
من یک هفته پیش SEVIS fee را پرداخت کردم و رسید پرینت گرفتم. ولی هنوز تو سایت fmjfee وضعیت را in process میزنه. تو قسمت FAQ سایت هم چیزی نگفته. کسی می تونه راهنمایی کنه. من یه هفته دیگه مصاحبه دارم
مهم رسيد آنلاين هست كه پرينت گرفتيد و دست شماست. همين رسيد آنلاين كار شما رو همه جا راه مي اندازه. اون in-process كه مي بينيد مربوط به ارسال پستي رسيد كاغذي هست. خودتون رو در مورد اون ناراحت نكنيد. براي من حتي بعد از اينكه رسيد كاغذي رو واقعا پست كردن و به دست استاد من در آمريكا رسيد، چند روزي طول كشيد تا اون in-process عوض شد.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
من دارم تو همون دانشگاه قبلیم ادامه تحصیل می دم تو مقطع بالاتر و خبر خوب این که دوباره لازم نیست سویس فی پرداخت کنم. به fmjfee ایمیل زدم گفت سویست فعال هست نمی خواد پرداخت کنی!![]()
با افزودن امتیاز از دوستانتان تشکر کنید.
You RARELY have one chance to make a good first impression but OFTEN have infinite chances to make up for a bad first impression
دوستان براتون پیش اومده (برای خودتون یا یه اشنا) که پذیرش و ویزا گرفته باشین ولی بنا به شرایطی نتونید برید و بعد 1 ترم مشکل حل شه ولی وقتی که به دانشگاه میگید بگن application شما که شامل SEVIS ID تون هم میشه بسته شده و چه اپلای مجدد یا دیفر کنی برای همین شماره سویستون عوض میشه. حالا تو این شرایط چی کار باید کرد؟ ویزای من مولتیپل 2 ساله بود که با این اوصاف بدرد نمیخوره. تا سپتامبر 2014 اعتبار داشت. حالا یعنی باید همه مراحل را از اول برم؟ ایا ممکنه سفارت به Reissue ویزای من کفایت کنه ؟ من دیگه واقعا طاقت سفارت رفتن را ندارم. ممنون میشم هر مورد مشابهی دیدید بهم بگید. از همتون سپاسگذارم
وقتی زندگی برايت خيلی سخت شد يادت باشه که دريای آروم ناخدای قهرمان نميسازه...
سلام دوستان
یه سوال داشتم در مورد پرینت کانفرمیشن ... اگر هنگام پرداخت آنلاین سویس فی چاپگر در دسترس نباشه چه کار باید کرد؟ آیا امکان ذخیرهٔ رسید پرداخت بصورت PDF و چاپ اون در زمان دیگه ای هست؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)