نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 32 از 72 نخستنخست ... 222324252627282930313233343536373839404142 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 , از مجموع 717

موضوع: شماره SEVIS و چگونگی پرداخت SEVIS Fee

Senior Member Politecnico آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    الکنرونیک

پیش فرض پاسخ : شماره SEVIS و چگونگی پرداخت SEVIS fee

نقل قول نوشته اصلی توسط hatamizadeh نمایش پست ها
    یعنی واقعا عالییه این سیستم پرداخت سویس!! از شر ف ی ل ت ر هم که خلاص شی به یه همچین چیزی بر میخوری :

The SEVIS I-901 Fee website is currently unavailable due to routine maintenance. Please visit this site at a later time
    نقل قول نوشته اصلی توسط ghafarimahsa نمایش پست ها
    سلام دوستان من دو روز دیگه MAY 28 وقت سفارت دارم از دبی، ولی این سایت که برای پرداخت Sevis Fee هست بسته شده، راه دیگه ای هست؟؟؟ چه کنیم؟؟؟
    سلام دوستان

سایت پراخت هزینه سویس که به خوبی کار می کنه
    شما با چه مشکلی مواجه شدین؟

Banned
    رشته و دانشگاه
    mechanic, IUST

پیش فرض پاسخ : تجربیات افرادی که در clearance رد شده اند

سلام.
    بچه ها من پارسال با 306 ریجکت شدم.
    اگه امسال بخوام برم سفارت دوباره پول SEVIS رو
    باید بدم؟

ممنون.

Senior Member smehdie آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات افرادی که در clearance رد شده اند

بستگی داره که کی پرداخت کردین
    سویس از زمان پرداخت تا یک سال بعدش معتبره
    برای محکم کاری میتونین از fmj بپرسین و مطمئن شید

Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Eng. K.N.Toosi

دوستان من یه مشکل برام پیش اومده
    تو قسمت پرکردن سویس تو همون سایته، خواهرم از امریکا برام پر کرده بود الان برام کانفیرمیشن فرستاده چهار رقم آخرschool codeرو زده 3.000 در صورتی که توی ای20 من نوشته 3000
    به نظر شما آیا مساله مشکل سازی هست و باید اطلاع بدم؟ به کجا اطلاع بدم؟ آخه راستش این سایتشو با ف ی ل .. هم برام باز نمیشه و از طرفیم خیلی نگرانم
    ممنون میشم کمک کنید

Senior Member vv_matin آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UTSA

نقل قول نوشته اصلی توسط honey_is89 نمایش پست ها
    دوستان من یه مشکل برام پیش اومده
    تو قسمت پرکردن سویس تو همون سایته، خواهرم از امریکا برام پر کرده بود الان برام کانفیرمیشن فرستاده چهار رقم آخرschool codeرو زده 3.000 در صورتی که توی ای20 من نوشته 3000
    به نظر شما آیا مساله مشکل سازی هست و باید اطلاع بدم؟ به کجا اطلاع بدم؟ آخه راستش این سایتشو با ف ی ل .. هم برام باز نمیشه و از طرفیم خیلی نگرانم
    ممنون میشم کمک کنید
    School Code فرمتش اینجوری هست که اون سه رقم آخر رو بعد از سه نقطه میارن.
    در واقع فرمتش اینجوریه:
    xxx xxxx xxxxx xxx
    تسلط ریاضی خودتون رو برای آزمون GRE بسنجید:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1070293

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آنکارا - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی خود در سفارت آمریکا در سال 2013

من یک هفته پیش SEVIS fee را پرداخت کردم و رسید پرینت گرفتم. ولی هنوز تو سایت fmjfee وضعیت را in process میزنه. تو قسمت FAQ سایت هم چیزی نگفته. کسی می تونه راهنمایی کنه. من یه هفته دیگه مصاحبه دارم

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

پیش فرض پاسخ : آنکارا - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی خود در سفارت آمریکا در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط jjblack نمایش پست ها
    من یک هفته پیش SEVIS fee را پرداخت کردم و رسید پرینت گرفتم. ولی هنوز تو سایت fmjfee وضعیت را in process میزنه. تو قسمت FAQ سایت هم چیزی نگفته. کسی می تونه راهنمایی کنه. من یه هفته دیگه مصاحبه دارم
    مهم رسيد آنلاين هست كه پرينت گرفتيد و دست شماست. همين رسيد آنلاين كار شما رو همه جا راه مي اندازه. اون in-process كه مي بينيد مربوط به ارسال پستي رسيد كاغذي هست. خودتون رو در مورد اون ناراحت نكنيد. براي من حتي بعد از اينكه رسيد كاغذي رو واقعا پست كردن و به دست استاد من در آمريكا رسيد، چند روزي طول كشيد تا اون in-process عوض شد.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

من دارم تو همون دانشگاه قبلیم ادامه تحصیل می دم تو مقطع بالاتر و خبر خوب این که دوباره لازم نیست سویس فی پرداخت کنم. به fmjfee ایمیل زدم گفت سویست فعال هست نمی خواد پرداخت کنی!
    با افزودن امتیاز از دوستانتان تشکر کنید.

You RARELY have one chance to make a good first impression but OFTEN have infinite chances to make up for a bad first impression

Senior Member aida8404 آواتار ها

دوستان براتون پیش اومده (برای خودتون یا یه اشنا) که پذیرش و ویزا گرفته باشین ولی بنا به شرایطی نتونید برید و بعد 1 ترم مشکل حل شه ولی وقتی که به دانشگاه میگید بگن application شما که شامل SEVIS ID تون هم میشه بسته شده و چه اپلای مجدد یا دیفر کنی برای همین شماره سویستون عوض میشه. حالا تو این شرایط چی کار باید کرد؟ ویزای من مولتیپل 2 ساله بود که با این اوصاف بدرد نمیخوره. تا سپتامبر 2014 اعتبار داشت. حالا یعنی باید همه مراحل را از اول برم؟ ایا ممکنه سفارت به Reissue ویزای من کفایت کنه ؟ من دیگه واقعا طاقت سفارت رفتن را ندارم. ممنون میشم هر مورد مشابهی دیدید بهم بگید. از همتون سپاسگذارم
    وقتی زندگی برايت خيلی سخت شد يادت باشه که دريای آروم ناخدای قهرمان نميسازه...

Member Ragazzi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architecture

سلام دوستان
    یه سوال داشتم در مورد پرینت کانفرمیشن ... اگر هنگام پرداخت آنلاین سویس فی‌ چاپگر در دسترس نباشه چه کار باید کرد؟ آیا امکان ذخیرهٔ رسید پرداخت بصورت PDF و چاپ اون در زمان دیگه ای هست؟