QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
از دوستانی که بلیط گرفتن، سوال دارم که آیا بلیط یکطرفه گرفتن یا دوطرفه؟
چون تو آژانس بمن گفتن بلیط دوطرفه به کسی داده میشه که یا اقامت دائم داره یا اعتبار ویزا بیشتر از یکساله
اما اعتبار ویزای من قاعدتا 3 ماه خواهد بود. هنوز کلیر نشدم ولی میخوام بلیط رو بگیرم.
از دوستانی که سالهای قبل رفتن اطلاع دارین بلیط یکطرفه گرفتن یا نه؟
ممنون
سلام.
1- حداکثر مقدار مجاز برای خارج کردن دلار از ایران چهقدر هست؟ چه قدر حساس هستند سر این عدد؟ میشه بیشترش رو برد؟
2- حداکثر مقدار مجاز برای وارد کردن دلار به آمریکا چهقدر هست؟ چه قدر حساس هستند سر این عدد؟ میشه بیشترش رو وارد خاک آمریکا کرد؟
ممنون
سلام دوستان.
آیا پرواز به آمریکا با KLM و با دو استاپ در ایتالیا و هلند نیاز به ویزای شینگن داره؟ ارزانترین و بهترین راه برای رفتن به واشنگتن دی سی چیه؟
پیشاپیش از راهنماییتان سپاسگزارم
دوستان در خرید بلیط هواپیما با Credit card دقت کنید که پس از خرید باید به همراه کارت و صاحب کارت به دفتر شرکت هواپیمایی مورد نظر مراجعه فرمایید تا تأیید شه که کارتتون سرقتی نیست وگرنه نمیتونید با بلیط خریداری شده پرواز کنید. یکی از دوستان من چون این کارو نکرده بود، مجبور شده بود در فرودگاه دوباره کل پول بلیطو نقدا به دفتر شرکت پرداخت کنه و البته اونها گفتن که مبلغ پرداخت شده با کردیت کارت رو به صاحب حساب برمیگردونن.
لااقل واسه ترکیش و امارات که اینطوریه.
اگر با تبعیض جنسیتی زیاد آشنا نیستید، مستند (2011) Miss Representation را ببینید تا با شدت این نوع تبعیض در آمریکا بیشتر آشنا شوید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)