سلام دوستان.
از دوستانی که پروسه بنیاد را طی کرده اند خواهش می کنم راهنمایی کنند این کمیته تخصصی بنیاد رو چی تمرکز داره و کی جواب را می ده (برای امر سربازی). الانه 3 هفته از تشکیل پرونده گذشته و هیچ خبری نیس.
پیشاپیش او جوابتون ممنونم.
سلام دوستان.
از دوستانی که پروسه بنیاد را طی کرده اند خواهش می کنم راهنمایی کنند این کمیته تخصصی بنیاد رو چی تمرکز داره و کی جواب را می ده (برای امر سربازی). الانه 3 هفته از تشکیل پرونده گذشته و هیچ خبری نیس.
پیشاپیش او جوابتون ممنونم.
سلام بر دوستان عزیز
کسی می دونه پروسه اعتراض به نتیجه کمیسیون کسر خدمت در ب ن ن م چیه؟ و اینکه آیا اعتراض موثر هست؟ کم نمی کنن یه وخت از کسر خدمت تصویب شده؟ کسی تجربه ای داشته تاحالا؟
من کمیسیون داشتم و از 25 ماه درخواست 14 ماه بهم دادن !! اونم برای 4 تا پروژه ! ضمنا خودمو هم راه ندادن تو !
ممنون از شما،
من امروز با بنیاد تماس گرفتم و مسئولش بهم گفت از روز 24 ماه پیش تا به حال، کمیته تشکیل نشده و اطلاع هم نداشت که کی تشکیل می شه!!!! و لی زمانی که تشکیل پرونده دادم، بهم گفتند که 2 هفته بعد کمیته نظر می ده که البته هنوز بعد از 3 هفته خبری نیس.
باز هم ممنون از شما
ویرایش توسط s_farzad : June 2nd, 2013 در ساعت 06:55 PM
سلام
در مورد اینکه خودتون رو راه ندادن داخل؛ چون کسری بیش از 6 ماه برای یک پروژه رو استاد راهنما باید دفاع کنه.
در مورد اعتراض؛ هر چیزی ممکنه. از لحاظ قانونی میتونن توی بررسی اعتراض، حتی 14 ماه رو هم کمتر کنن. ولی طبق چیزهایی که دوستان توی همین تاپیک گفتن، معمولاً یکی دو ماه اضافه میکنن. پروسه هم طولانی هست. شاید یک ماه طول بکشه.
من یک بار از خود سرهنگ پرسیدم اعتراض ها رسیدگی میشه یا نه؟ جواب دادند معمولاً همون عدد تصویب شده، دوباره تصویب میشه. گفت ولی تک و توک بودند که یک ماه یا دو ماه نهایتاً بهش اضافه شده .
من پیشنهاد می دهم یک روز صبح حضوری بری پیش سرهنگ و براش مشکلات و کارهایی که کردی را توضیح بدهی. مرد بسیار مهربان و کار راه بنداز هست. به نظرم اعتراض فایده ای نخواهد داشت.
از سازمان هایی که براشون پروژه انجام دادیم به چه مرجعی میشه شکایت کرد؟ من زمان زیادی نشستمو یک پروژه برای یک سازمان انجام دادم ولی حالا به خاطر سهل انگاری که ظاهرا موقع تصویب توی اون سازمان اتفاق افتاده الان کسری خدمت من رو نمیدن، از طرفی یه جای دیگه هم پروژه رو شروع کردم و تا زمانی که اینا نامه اتمام رو ندند پروژه دومم ثبت نمیشه! کسی میدونه من الان چه کار می تونم بکنم؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)