صفحه 171 از 1402 نخستنخست ... 711211611621631641651661671681691701711721731741751761771781791801812212716711171 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,701 تا 1,710 , از مجموع 14011

موضوع: پروژه جایگزین خدمت: بنیاد ملی نخبگان (ب م ن)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تسهيلات سربازي نخبگان(شرايط و امتيازات)

سلام دوستان.
    از دوستانی که پروسه بنیاد را طی کرده اند خواهش می کنم راهنمایی کنند این کمیته تخصصی بنیاد رو چی تمرکز داره و کی جواب را می ده (برای امر سربازی). الانه 3 هفته از تشکیل پرونده گذشته و هیچ خبری نیس.
    پیشاپیش او جوابتون ممنونم.

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kamygt نمایش پست ها
    ببخشید اگه سوال تکراری هست

در زمان انجام پروژه اجازه خروج از کشور داریم!؟
    فکر کنم اگه سازمان مورد نظر اجازه بده مشکلی نباشه.
    ولی مطمئن نیستم.
    .You can either have results or excuses; not both

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط s_farzad نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    از دوستانی که پروسه بنیاد را طی کرده اند خواهش می کنم راهنمایی کنند این کمیته تخصصی بنیاد رو چی تمرکز داره و کی جواب را می ده (برای امر سربازی). الانه 3 هفته از تشکیل پرونده گذشته و هیچ خبری نیس.
    پیشاپیش او جوابتون ممنونم.
    سلام دوست عزیز
    منم درخواست سربازی رو دادم و منتظر نتیجه هستم. از هر کی پرسیدم گفت کلا پروسه زمانبری است. یکی دو هفته دیگه صبر کن اگه خبری نشد پیگیری کن.

موفق باشی

Junior Member

سلام بر دوستان عزیز

کسی می دونه پروسه اعتراض به نتیجه کمیسیون کسر خدمت در ب ن ن م چیه؟ و اینکه آیا اعتراض موثر هست؟ کم نمی کنن یه وخت از کسر خدمت تصویب شده؟ کسی تجربه ای داشته تاحالا؟

من کمیسیون داشتم و از 25 ماه درخواست 14 ماه بهم دادن !! اونم برای 4 تا پروژه ! ضمنا خودمو هم راه ندادن تو !

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط meisam_629 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    منم درخواست سربازی رو دادم و منتظر نتیجه هستم. از هر کی پرسیدم گفت کلا پروسه زمانبری است. یکی دو هفته دیگه صبر کن اگه خبری نشد پیگیری کن.

موفق باشی
    ممنون از شما،

من امروز با بنیاد تماس گرفتم و مسئولش بهم گفت از روز 24 ماه پیش تا به حال، کمیته تشکیل نشده و اطلاع هم نداشت که کی تشکیل می شه!!!! و لی زمانی که تشکیل پرونده دادم، بهم گفتند که 2 هفته بعد کمیته نظر می ده که البته هنوز بعد از 3 هفته خبری نیس.

باز هم ممنون از شما
    ویرایش توسط s_farzad : June 2nd, 2013 در ساعت 06:55 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط pishgam نمایش پست ها
    سلام بر دوستان عزیز

کسی می دونه پروسه اعتراض به نتیجه کمیسیون کسر خدمت در ب ن ن م چیه؟ و اینکه آیا اعتراض موثر هست؟ کم نمی کنن یه وخت از کسر خدمت تصویب شده؟ کسی تجربه ای داشته تاحالا؟

من کمیسیون داشتم و از 25 ماه درخواست 14 ماه بهم دادن !! اونم برای 4 تا پروژه ! ضمنا خودمو هم راه ندادن تو !
    سلام
    در مورد اینکه خودتون رو راه ندادن داخل؛ چون کسری بیش از 6 ماه برای یک پروژه رو استاد راهنما باید دفاع کنه.

در مورد اعتراض؛ هر چیزی ممکنه. از لحاظ قانونی میتونن توی بررسی اعتراض، حتی 14 ماه رو هم کمتر کنن. ولی طبق چیزهایی که دوستان توی همین تاپیک گفتن، معمولاً یکی دو ماه اضافه میکنن. پروسه هم طولانی هست. شاید یک ماه طول بکشه.

Member
    رشته و دانشگاه
    Control Engineering, M.Sc.

نقل قول نوشته اصلی توسط pishgam نمایش پست ها
    سلام بر دوستان عزیز

من یک بار از خود سرهنگ پرسیدم اعتراض ها رسیدگی میشه یا نه؟ جواب دادند معمولاً همون عدد تصویب شده، دوباره تصویب میشه. گفت ولی تک و توک بودند که یک ماه یا دو ماه نهایتاً بهش اضافه شده .
    من پیشنهاد می دهم یک روز صبح حضوری بری پیش سرهنگ و براش مشکلات و کارهایی که کردی را توضیح بدهی. مرد بسیار مهربان و کار راه بنداز هست. به نظرم اعتراض فایده ای نخواهد داشت.

از سازمان هایی که براشون پروژه انجام دادیم به چه مرجعی میشه شکایت کرد؟ من زمان زیادی نشستمو یک پروژه برای یک سازمان انجام دادم ولی حالا به خاطر سهل انگاری که ظاهرا موقع تصویب توی اون سازمان اتفاق افتاده الان کسری خدمت من رو نمیدن، از طرفی یه جای دیگه هم پروژه رو شروع کردم و تا زمانی که اینا نامه اتمام رو ندند پروژه دومم ثبت نمیشه! کسی میدونه من الان چه کار می تونم بکنم؟؟؟

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط industrialeoy نمایش پست ها
    از سازمان هایی که براشون پروژه انجام دادیم به چه مرجعی میشه شکایت کرد؟ من زمان زیادی نشستمو یک پروژه برای یک سازمان انجام دادم ولی حالا به خاطر سهل انگاری که ظاهرا موقع تصویب توی اون سازمان اتفاق افتاده الان کسری خدمت من رو نمیدن، از طرفی یه جای دیگه هم پروژه رو شروع کردم و تا زمانی که اینا نامه اتمام رو ندند پروژه دومم ثبت نمیشه! کسی میدونه من الان چه کار می تونم بکنم؟؟؟
    سلام دوست عزیز
    آخه به چه علت کسری نمیدن !؟ حرف حساب شان چیه !؟
    شاید از طریق بنیاد نخبگان نیروهای مسلح بشه پیگیری کرد.
    موفق باشید
    .You can either have results or excuses; not both

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid_Adljuy نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    آخه به چه علت کسری نمیدن !؟ حرف حساب شان چیه !؟
    شاید از طریق بنیاد نخبگان نیروهای مسلح بشه پیگیری کرد.
    موفق باشید
    راستش مشکل ناهماهنگی خودشون هست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)