QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
سلام پیرسن عزیز
من میخوام بین 10-13 آگوست بلیط رزرو کنم برای شارلوت. اولا میخواستم ببینم پیشنهاد شما چیه؟! ارزونتیرن آفر تو سایت قطرایرویز حدود 5 میلیون بود با 20 ساعت ترانزیت تو خود دوحه و 6 ساعت تو فرانکفورت. ولی تو سایت cheapoair یه آفر داره برای 12 آگوست 858 دلار. تهران- دوحه، از دوحه با ترانزیت دو ساعته و پرواز امریکن ایرلاین میره JFK. شش ساعت بعدشم از فرودگاه LGA میره برای شارلوت. حالا میخواستم ببینم بار و اضافه بار امریکن به چه صورته؟! بعد اینکه تعویض ایرلاین و تعویض فرودگاه چه دردسرایی داره؟! همچنین اگر از سایت cheapoair رزرو کنیم قابل تعویض هست و کنسلیش به چه صورته؟!
ممنون میشم از راهنماییتون
ویرایش توسط h_hematialam : June 6th, 2013 در ساعت 07:09 PM
سلام دوستان
کسی می تونه من رو برای پرواز به میشیگان راهنمایی کنه ؟ چه راه هایی هست ؟ و آیا میشه رزو کرد الان یا باید خرید؟
ممنون
سلام پیمان عزیز،
ممنون از راهنماییهای ارزشمندتون. لطف میکنید مناسب ترین پرواز را در بازه زمانی 8تا 14 آگوست برای mississippi starkville معرفی کنید؟ بهتره از نیویورک برم میسیسیپی یا از شیکاگو؟ محدودیت بار برای هر کدام و همینطور هزینه کنسل کردن هر کدام رو هم بفرمایید بسیار ممنون میشم.
سلام. برای ایندیانا پلیس برای هفته دوم آگوست چه بلیطی میتونم بخرم که ارزون در بیاد؟
سلام
آقا مسئلتن:
من میبینم پرواز تهران-آتلانتا حداقل قیمتش 1300 دلاره (تورکیش). اما دبی-آتلانتا حداقل قیمتش 917 دلاره. (امریکن ایرلاینز)
همچین کاری عملیه که ویزا و بلیط دبی رو بگیریم (450 تومن)، بریم دبی، از اونجا بریم آمریکا؟
اینجوری تقریباً 700 تومن صرفه جویی میشه.
ممنون
سایه ای از سر دیوار گذشت
غمی افزود مرا بر غمـــــــــها
علاقه مندی ها (Bookmarks)