QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
سلام دوستان.
یک سوال برام پیش اومده امیدوارم بتونم ازتون کمک بگیرم. من یک پرواز اتحاد دیدم برای شهر LA که اول در فرودگاه JFK نیویورک توقف داره و بعد پرواز میکنه به LA. پرواز ساعت 16:30 میرسه به نیویورک و 19:15 میره به لس آنجلس. حالا میخواستم ببینم ما مراحل اداری مربوط به آفیسر اداره مهاجرت رو باید در JFK انجام بدیم؟منظورم همون چک کردن فرم I 20 و بقیه کارها هستش. اگر اینطوره حدودن چقدر زمان لازم داره این کارها؟ میخواستم ببینم این زمان 2 ساعت و 45 دقیقه کافی هست؟
ممنون
وقتی زندگی برايت خيلی سخت شد يادت باشه که دريای آروم ناخدای قهرمان نميسازه...
سلام پیمان عزیز،
لطف میکنید مناسب ترین پرواز را در بازه زمانی 10 تا 13 آگوست برای Houston و Austin معرفی کنید؟ محدودیت بار برای هر کدام و همینطور هزینه کنسل کردن هر کدام رو هم بفرمایید عالی میشه
پیمان جان درود.
پیمان جان میشه بفرمائید که یه پرواز ترکیبی از تهران به لس آنجلس چقدر ارزون تر از کریر هائی مثل امارات یا ترکیش درمیاد و اینکه از طریق کدوم کانکشن این پروازها انجام میشه و آیا با این پروازهای ترکیبی هم میشه مثل امارات یا ترکیش 2 پیس بار رایگان برد یا دومی پولیه.
دقیقا میخوام بدونم در شرایط مساوی قیمت ترکیبی با ترکیش چقدر فرق میکنه؟و اینکه بلیط ترکیبی حتما یه سرش رو باید با ایران ایر رفت یا با ایرلاینهای دیگه هم میشه؟از لحاظ بعد مسافت (تایم پرواز) چقدر با ترکیش برای مقصدی مثل لس آنجلس فرق میکنه؟
مجددا از فعالیت ارزشمند شما در سایت تقدیر و تشکر میکنم.کلید اضافه کردن به امتیاز کاربر دیگه این اجازه رو نمیده.
با سپاس فراوان.
ویرایش توسط alirezakarimi : June 5th, 2013 در ساعت 07:52 PM دلیل: قدردانی از پیمان عزیز
سلام پیمان عزیز
لطف میکنید مناسب ترین پرواز را در بازه زمانی 10 تا 15 آگوست از تهران به مقصد Omaha Nebraska معرفی کنید؟ من مستر کارت دارم و میتونم آنلاین پرداخت کنم. شما اگر لطف کنید و مسیر رو چک کنید ممنون میشم.
سلام
میشه راهنمایی کنید مناسبترین پرواز برای fargo در تاریخ 25 اگوست تا 5 سپتامبر کجاست و با چه قیمتی؟
من از cheapoair کمترین قیمت رو با قطر واسه 30 آگوست میده 802$ اما سایت قطر اختلاف زیادی واسه این تاریخ داره، من شنیده بودم این اختلاف در حد 20 دلار هست اما الان 5 میلیون قیمت میده ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)