نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 561 از 1383 نخستنخست ... 614615115515525535545555565575585595605615625635645655665675685695705716116611061 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,601 تا 5,610 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

نقل قول نوشته اصلی توسط BnzTina نمایش پست ها
    سلام
    من برای 19 آگوست از تهران به بوستون می خواستم بلیط بگیرم که 20 آگوست بوستون باشم...میشه بگید تو این شرایط چه مسیری و چه خطوط هوایی رو پیشنهاد می کنید؟میشه قیمت هم بگید
    ممنون
    ارزونترين با آليتاليا هست 4/770 كلاس B

Junior Member

سلام دوستان.

یک سوال برام پیش اومده امیدوارم بتونم ازتون کمک بگیرم. من یک پرواز اتحاد دیدم برای شهر LA که اول در فرودگاه JFK نیویورک توقف داره و بعد پرواز میکنه به LA. پرواز ساعت 16:30 میرسه به نیویورک و 19:15 میره به لس آنجلس. حالا میخواستم ببینم ما مراحل اداری مربوط به آفیسر اداره مهاجرت رو باید در JFK انجام بدیم؟منظورم همون چک کردن فرم I 20 و بقیه کارها هستش. اگر اینطوره حدودن چقدر زمان لازم داره این کارها؟ میخواستم ببینم این زمان 2 ساعت و 45 دقیقه کافی هست؟

ممنون

Senior Member aida8404 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saffar نمایش پست ها
    سلام دوستان.

یک سوال برام پیش اومده امیدوارم بتونم ازتون کمک بگیرم. من یک پرواز اتحاد دیدم برای شهر LA که اول در فرودگاه JFK نیویورک توقف داره و بعد پرواز میکنه به LA. پرواز ساعت 16:30 میرسه به نیویورک و 19:15 میره به لس آنجلس. حالا میخواستم ببینم ما مراحل اداری مربوط به آفیسر اداره مهاجرت رو باید در JFK انجام بدیم؟منظورم همون چک کردن فرم I 20 و بقیه کارها هستش. اگر اینطوره حدودن چقدر زمان لازم داره این کارها؟ میخواستم ببینم این زمان 2 ساعت و 45 دقیقه کافی هست؟

ممنون
    بله دوست من. مراحل اداری در اولین زمان ورود به خاک US انجام میشه که برای شما همون JFK هست. زمان را هم باید بیشتر از 3 ساعت باشه. یکم ریسک هست این فاصله 2:45. موفق باشید.
    وقتی زندگی برايت خيلی سخت شد يادت باشه که دريای آروم ناخدای قهرمان نميسازه...

Member
    رشته و دانشگاه
    CE - UT Austin

سلام پیمان عزیز،

لطف میکنید مناسب ترین پرواز را در بازه زمانی 10 تا 13 آگوست برای Houston و Austin معرفی کنید؟ محدودیت بار برای هر کدام و همینطور هزینه کنسل کردن هر کدام رو هم بفرمایید عالی میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط mohclev نمایش پست ها
    سلام پیمان عزیز، لطف میکنید مناسب ترین پرواز را در بازه زمانی 10 تا 13 آگوست برای Houston و Austin معرفی کنید؟ محدودیت بار برای هر کدام و همینطور هزینه کنسل کردن هر کدام رو هم بفرمایید عالی میشه
    به نظر من كلاس كامفورت توركيش مناسب ترين پرواز براي هيوستن هست كه در حال حاضر قيمت هاي كفش براي تاريخ هاي شما AVAILABLE هست چون مسير هيوستون مسير جديدي هست براي اين ارلاينز براي همين هنوز كلاس هاي ارزونش فروش نرفته بارش هم كه دو تيكه هست كنسلي 100 دلار

پیمان جان درود.
    پیمان جان میشه بفرمائید که یه پرواز ترکیبی از تهران به لس آنجلس چقدر ارزون تر از کریر هائی مثل امارات یا ترکیش درمیاد و اینکه از طریق کدوم کانکشن این پروازها انجام میشه و آیا با این پروازهای ترکیبی هم میشه مثل امارات یا ترکیش 2 پیس بار رایگان برد یا دومی پولیه.
    دقیقا میخوام بدونم در شرایط مساوی قیمت ترکیبی با ترکیش چقدر فرق میکنه؟و اینکه بلیط ترکیبی حتما یه سرش رو باید با ایران ایر رفت یا با ایرلاینهای دیگه هم میشه؟از لحاظ بعد مسافت (تایم پرواز) چقدر با ترکیش برای مقصدی مثل لس آنجلس فرق میکنه؟
    مجددا از فعالیت ارزشمند شما در سایت تقدیر و تشکر میکنم.کلید اضافه کردن به امتیاز کاربر دیگه این اجازه رو نمیده.
    با سپاس فراوان.

ویرایش توسط alirezakarimi : June 5th, 2013 در ساعت 07:52 PM دلیل: قدردانی از پیمان عزیز

نقل قول نوشته اصلی توسط alirezakarimi نمایش پست ها
    پیمان جان درود.
    پیمان جان میشه بفرمائید که یه پرواز ترکیبی از تهران به لس آنجلس چقدر ارزون تر از کریر هائی مثل امارات یا ترکیش درمیاد و اینکه از طریق کدوم کانکشن این پروازها انجام میشه و آیا با این پروازهای ترکیبی هم میشه مثل امارات یا ترکیش 2 پیس بار رایگان برد یا دومی پولیه.
    دقیقا میخوام بدونم در شرایط مساوی قیمت ترکیبی با ترکیش چقدر فرق میکنه؟و اینکه بلیط ترکیبی حتما یه سرش رو باید با ایران ایر رفت یا با ایرلاینهای دیگه هم میشه؟از لحاظ بعد مسافت (تایم پرواز) چقدر با ترکیش برای مقصدی مثل لس آنجلس فرق میکنه؟
    مجددا از فعالیت ارزشمند شما در سایت تقدیر و تشکر میکنم.کلید اضافه کردن به امتیاز کاربر دیگه این اجازه رو نمیده.
    با سپاس فراوان.

در حالت عادي حدود يك ميليون اختلاف قيمت دارد
    بارش هم دو تيكه هست
    از طريق لندن و فرانكفورت امكانپذير هست
    ولي اين نوع پروازها رو فقط روي كلاس هاي خاصي ميشود گرفت كه availability خيلي پاييني دارند مخصوصن توي هايسيزن

سلام پیمان عزیز
    لطف میکنید مناسب ترین پرواز را در بازه زمانی 10 تا 15 آگوست از تهران به مقصد Omaha Nebraska معرفی کنید؟ من مستر کارت دارم و میتونم آنلاین پرداخت کنم. شما اگر لطف کنید و مسیر رو چک کنید ممنون میشم.

Junior Member

سلام
    میشه راهنمایی کنید مناسبترین پرواز برای fargo در تاریخ 25 اگوست تا 5 سپتامبر کجاست و با چه قیمتی؟
    من از cheapoair کمترین قیمت رو با قطر واسه 30 آگوست میده 802$ اما سایت قطر اختلاف زیادی واسه این تاریخ داره، من شنیده بودم این اختلاف در حد 20 دلار هست اما الان 5 میلیون قیمت میده ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shahab1358 نمایش پست ها
    سلام پیمان عزیز
    لطف میکنید مناسب ترین پرواز را در بازه زمانی 10 تا 15 آگوست از تهران به مقصد Omaha Nebraska معرفی کنید؟ من مستر کارت دارم و میتونم آنلاین پرداخت کنم. شما اگر لطف کنید و مسیر رو چک کنید ممنون میشم.
    بهترين پرواز 15 آگست به قيمت 4/900 هست
    بهتره به ريال بخري بليت رو

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)