نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 566 از 1383 نخستنخست ... 664665165565575585595605615625635645655665675685695705715725735745755766166661066 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,651 تا 5,660 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

ApplyAbroad Veteran
    shabgard66 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    اگه نمي دونيد تو ي كانكشن ها بايد بارتون رو تحويل بگيريد يا نه بهتر بود قبل از خريد يك مشورتي مي كرديد!
    حالا كانكشن ها تون كجاست؟
    اميدوارم توي پورت وروديتون حد فاصل زماني 3 تا 4 ساعت را تا پرواز دامستيك بعدي رعايت كرده باشيد
    هر توي هر بليت زده 2PC يعني هر مسافر دو تيكه بار
    هر piece ماکزیمم 23 کیلو هست؟ یعنی مجموع هر نفر 46 کیلو؟

توضیحات گام به گام فرستادن I20 از آمریکا به ایران با استفاده از Express Post

واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش... صلوات بفرست...

دو تا سوال نسبتا ابتدایی:
    در پرواز هایی که گفته شده حداکثر بار مجاز 2 تا 23 کیلو، آیا علاوه بر دو چمدان 23 کیلویی که به بار تحویل داده میشه، میشه یه کیف دستی (یا کوله لپتاپ) رو هم به داخل کابین برد؟
    آیا در اندازه (ابعاد نه وزن) چمدان ها محدودیتی وجود دارد؟

بله. به نظرم در تمام هواپیمایی ها کری آن دارید. می تونید یک کیف لپ تاپ داشته باشید به اضافه یک چمدان داخل کابین‌(کری آن). وزن ۵ تا ۸ کیلو (من با ۱۰ کیلو هم رفتم گیر ندادن/ بعضی ایرلاین ها می گن باید کری آن و کیف لپ تاپ رو هم چک این کنی و تگ می زنن روش و وزن می کنن و حسابی گیر می دن). ابعاد ۵۰*۳۷* ۲۵ (همون چمدان های کوچک مسافرتی).
    برای اطمینان خاطر صفحه مربوط به baggage policy هواپیمایی که باهاش می رید رو چک کنید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadhpp نمایش پست ها
    دو تا سوال نسبتا ابتدایی:
    در پرواز هایی که گفته شده حداکثر بار مجاز 2 تا 23 کیلو، آیا علاوه بر دو چمدان 23 کیلویی که به بار تحویل داده میشه، میشه یه کیف دستی (یا کوله لپتاپ) رو هم به داخل کابین برد؟
    آیا در اندازه (ابعاد نه وزن) چمدان ها محدودیتی وجود دارد؟
    با افزودن امتیاز از دوستانتان تشکر کنید.

You RARELY have one chance to make a good first impression but OFTEN have infinite chances to make up for a bad first impression

نقل قول نوشته اصلی توسط shabgard66 نمایش پست ها
    هر piece ماکزیمم 23 کیلو هست؟ یعنی مجموع هر نفر 46 کیلو؟
    بله همينطوره

Senior Member vv_matin آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UTSA

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    براي اطلاعات تفصيلي در مورد موقعيت صندليهاي هر هواپيما به سايت seatguru.com مراجعه كنيد. چيدمان صندليهاي داخل يك هواپيما حتي براي "يك مدل هواپيما" در ايرلاين هاي مختلف متفاوته. مثلا بويينك ٧٧٧ مدلهاي متفاوتي داره كه چيدمان صندلي يك مدل از بويينگ ٧٧٧ در ايرلاينهاي مختلف ميتونه متفاوت باشه. يكي از چيزهايي كه توي بليت يا itinerary (همون برگه رزرو بليت) مي نويسه كد اختصاري مدل هواپيما هست. بعد ميريد توي سايت seatguru و اون مدل هواپيما رو براي همون ايرلاين پيدا مي كنيد و چيدمان صندليها رو دقيقا براي همون مدل هواپيما براي همون ايرلاين نشون ميده. به اضافه توصيه ها در مورد هر صندلي و هر رديف و مزايا و معايب اون صندلي. اينكه گفتم يك مدل هواپيما براي ايرلاين هاي مختلف متفاوته تا اين حد اختلاف هست كه ممكنه صندلي شماره فلان در يك مدل خاص هواپيما در يك ايرلاين زير صندليش خرت و پرتهايي باشه كه مزاحم پاتون باشه ولي همون صندلي براي همون مدل هواپيما در يك ايرلاين ديگه اون خرت و پرتها رو زير اون صندلي نداشته و زير يك صندلي ديگه باشه. مي دونم اين قسمت حرفهام خيلي مرفه بي دردي بود. ولي به هر حال سايت seatguru اطلاعات تفصيلي تا اين حد در مورد صندلي هواپيما ها داره. بعد كه وضعيت صندليها رو براي اون مدل هواپيما در ايرلاين مورد نظر پيدا كرديد، همونطور كه آقا پيمان گفت با مراجعه به وبسايت ايرلاين و با وارد كردن كد رزرو بليت، صندلي خودتون رو انتخاب مي كنيد.

در مورد سمت چپ و راست هواپيما نشستن هم بستگي به مسير پرواز داره. در اين مورد هم سايت flightaware.com با وارد كردن تاريخ و شماره پرواز بهتون نشون ميده كه مسير پرواز چيه. البته اين مسير پروازها صددرصد دقيق نيست و بسته به عوامل جوي ممكنه خلبان مجبور بشه تا اندازه اي تغيير مسير بده ولي به هر حال ايده كلي ميده بهتون كه اگه مثلا سمت چپ يا راست هواپيما بشينيد، كدوم شهرها رو ميشه از پنجره بغل دستتون تماشا كنيد. ميدونم اين قسمت حرفم هم مرفه بي دردي بود. ولي وقتي آدم اونهمه پول داده براي بليت هواپيما، چرا از اين اطلاعات استفاده بهينه نكنه؟

البته اين رو هم بگم كه برخي ايرلاينها به دلايل مختلف اجازه تعيين صندلي به صورت آنلاين و از كلي قبل از پرواز رو نميدن و بايد يا به صورت تلفني يا حضوري اين كار رو بكنيد يا اينكه حتي اگه آنلاين هم بشه، صبر كنيد تا نزديكي پرواز (اين رو همون قسمت وبسايت كه در مورد تعيين صندلي هست ميگه). مثلا من كه بليت مشهد به استانبول رو از تركيش گرفته بودم، هيچ جور اجازه تعيين صندلي به صورت آنلاين رو نميداد و مجبورم كرد تا يك هفته قبل از پرواز صبر كنم و بعد به صورت تلفني يا حضوري اين كار رو بكنم. يا براي پرواز بريتيش از استانبول به لندن وبسايت بريتيش براي تعيين صندلي پول جداگانه ميخواست كه من هم عمرا اهل اينجور پول دادنها نيستم. صبر كردم تا ٢٤ ساعت قبل از پرواز كه ديگه تعيين صندلي پول جداگانه نمي خواست و روي وبسايت بريتيش صندلي خودم رو تعيين كردم. شانس من اون پرواز خيلي شلوغ نبود و صندلي مورد نظر من همچنان رزرو نشده بود كه من گرفتمش.

يك نكته ديگه هم اينكه اگه انتخاب صندلي براتون مهمه، مدل هواپيما براي اون تاريخ خاص رو از خود ايرلاين چك كنيد. گاهي وقتها ميشه كد اختصاري مدل هواپيما حتي توي بليت هم اشتباه هست. يعني اين امكان وجود داره كه يك ايرلاين روي يك مسير در روزهاي مختلف هفته از هواپيماهاي متفاوتي استفاده كنه.
    ممنون از اطلاعات.
    من پروازم آلیتالیا کلاس K هست.
    یک پروازم هواپیماش Airbus 320 هست، یکی دیگه Airbus 333 و یکی هم Boeing 757 هست. این دو پرواز اخری هم توسط Delta انجام میشه.
    میخواستم ببینم امکان انتخاب صندلی توی این پروازها هم وجود داره؟ و اگر داره، کدوم صندلیها رو پیشنهاد میکنید؟
    ممنونم.
    تسلط ریاضی خودتون رو برای آزمون GRE بسنجید:
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1070293

سلام من میخوام 5دسامبر برم شهر المپیا واشنگتن دی سی و 15 دسامبر برگردم - دوستان چه پیشنهادی دارن با چه پروازی برم راحتتره و ایستگاههای کمتری داره و از لحاظ هزینه مقرون به صرفه تره؟ممنون

Junior Member

سلام
    من امروز پرواز اتحاد برا تاریخ 31 آگوست ( تهران -ابوظبی -fargo- minneapolis )با قیمت 3/600 رزرو کردم و فقط ترانزیتش ( minneapolis ) سه ساعت توقف داره، این زمان برای این فرودگاه جهت چک کردن مدارک کافی هست؟؟
    و یه بلیط دیگه با ایران ایر برا 29 آگوست به قیمت 2/700 تا شیکاگو رزرو کردم که برا fargo باید دوباره پرواز داخلی بخرم و یه مسئله مهم که با این پرواز فقط یه 23 کیلو مجازم. ممنون میشم نظرتون رو برا این پروازا بدید

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_eini نمایش پست ها
    سلام من میخوام 5دسامبر برم شهر المپیا واشنگتن دی سی و 15 دسامبر برگردم - دوستان چه پیشنهادی دارن با چه پروازی برم راحتتره و ایستگاههای کمتری داره و از لحاظ هزینه مقرون به صرفه تره؟ممنون
    درود بر استاد معینی
    اقا اولن صندوق پیامهات رو پاک کن بذار ملت پیام بدن
    بعدش از تهران یا مشهد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sara92 نمایش پست ها
    سلام
    من امروز پرواز اتحاد برا تاریخ 31 آگوست ( تهران -ابوظبی -fargo- minneapolis )با قیمت 3/600 رزرو کردم و فقط ترانزیتش ( minneapolis ) سه ساعت توقف داره، این زمان برای این فرودگاه جهت چک کردن مدارک کافی هست؟؟
    و یه بلیط دیگه با ایران ایر برا 29 آگوست به قیمت 2/700 تا شیکاگو رزرو کردم که برا fargo باید دوباره پرواز داخلی بخرم و یه مسئله مهم که با این پرواز فقط یه 23 کیلو مجازم. ممنون میشم نظرتون رو برا این پروازا بدید
    بله کافیه ۳ ساعت

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    درود بر استاد معینی
    اقا اولن صندوق پیامهات رو پاک کن بذار ملت پیام بدن
    بعدش از تهران یا مشهد؟
    خیلی مخلصیم هر کدوم را خودت صلاح می دونی بهتره تهران یا مشهد زیاد فرقی نمی کنه.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)