QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
توضیحات گام به گام فرستادن I20 از آمریکا به ایران با استفاده از Express Post
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش... صلوات بفرست...
دو تا سوال نسبتا ابتدایی:
در پرواز هایی که گفته شده حداکثر بار مجاز 2 تا 23 کیلو، آیا علاوه بر دو چمدان 23 کیلویی که به بار تحویل داده میشه، میشه یه کیف دستی (یا کوله لپتاپ) رو هم به داخل کابین برد؟
آیا در اندازه (ابعاد نه وزن) چمدان ها محدودیتی وجود دارد؟
بله. به نظرم در تمام هواپیمایی ها کری آن دارید. می تونید یک کیف لپ تاپ داشته باشید به اضافه یک چمدان داخل کابین(کری آن). وزن ۵ تا ۸ کیلو (من با ۱۰ کیلو هم رفتم گیر ندادن/ بعضی ایرلاین ها می گن باید کری آن و کیف لپ تاپ رو هم چک این کنی و تگ می زنن روش و وزن می کنن و حسابی گیر می دن). ابعاد ۵۰*۳۷* ۲۵ (همون چمدان های کوچک مسافرتی).
برای اطمینان خاطر صفحه مربوط به baggage policy هواپیمایی که باهاش می رید رو چک کنید.
با افزودن امتیاز از دوستانتان تشکر کنید.
You RARELY have one chance to make a good first impression but OFTEN have infinite chances to make up for a bad first impression
ممنون از اطلاعات.
من پروازم آلیتالیا کلاس K هست.
یک پروازم هواپیماش Airbus 320 هست، یکی دیگه Airbus 333 و یکی هم Boeing 757 هست. این دو پرواز اخری هم توسط Delta انجام میشه.
میخواستم ببینم امکان انتخاب صندلی توی این پروازها هم وجود داره؟ و اگر داره، کدوم صندلیها رو پیشنهاد میکنید؟
ممنونم.
سلام من میخوام 5دسامبر برم شهر المپیا واشنگتن دی سی و 15 دسامبر برگردم - دوستان چه پیشنهادی دارن با چه پروازی برم راحتتره و ایستگاههای کمتری داره و از لحاظ هزینه مقرون به صرفه تره؟ممنون
سلام
من امروز پرواز اتحاد برا تاریخ 31 آگوست ( تهران -ابوظبی -fargo- minneapolis )با قیمت 3/600 رزرو کردم و فقط ترانزیتش ( minneapolis ) سه ساعت توقف داره، این زمان برای این فرودگاه جهت چک کردن مدارک کافی هست؟؟
و یه بلیط دیگه با ایران ایر برا 29 آگوست به قیمت 2/700 تا شیکاگو رزرو کردم که برا fargo باید دوباره پرواز داخلی بخرم و یه مسئله مهم که با این پرواز فقط یه 23 کیلو مجازم. ممنون میشم نظرتون رو برا این پروازا بدید
علاقه مندی ها (Bookmarks)